Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παράγγειλα την accelero xtreme iii τελικά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Ποια πάστα είναι καλύτερη και μου συνιστάτε να χρησιμοποιήσω; Την MX4 ή την liquid ultra; Παρακαλώ να μου προτείνετε μια από τις δύο γιατί ήδη τις έχω και δεν θα αγοράσω άλλη.

Mx 4 στη gpu πολλά ηλεκτρονικά γύρω στο die και με την liquid ultra είναι σαν να παρακαλάς για βραχυκύκλωμα

• Like 2
Δημοσ.

Ποτε την περιμενεις; Απλα προσεξε.Μην κολλησεις τα ψηκτρακια με την  θερμοαγωγιμη κολλα που εχει στην συσκευασια η Arctic, γιατι δεν ξερω εαν ξεκολλανε με ευκολια μετα.Αυτο σε περιπτωση που θελεις να επαναφερεις την καρτα σε εργοστασιακη κατασταση.(Για πωληση, η εγγυηση).Θα παρεις θερμοαγωγιμη ταινια διπλης οψης.Eγω εχω βαλει τις AKASA.Θα βαζεις το καθε ψυκτρακι που θες να βαλεις ανα περιπτωση πανω στην ταινια.Με ενα στυλο-μαρκαδορο θα χαραζεις την περιμετρο και θα κοβεις με ψαλιδι.Θα κολλας την μια οψη πανω στο ψυκτρακι και μετα το ψυκτρακι πανω στην καθε μνημη.Το ιδιο και για τα vrm-mosfet.Θα τα πατας με λιγη δυναμη περιπου 15-30 δευτερολεπτα.

Eτσι εχω κολλημενα ψυκτρακια με accelero πανω απο 8 χρονια χωρις κανενα προβλημα.

Φυσικα απο παστα θα βαλεις την MX-4.

http://www.e-shop.gr/akasa-ak-tt12-80-thermal-adhesive-tape-p-PER.805800

• Like 1
Δημοσ.

Mx 4 στη gpu πολλά ηλεκτρονικά γύρω στο die και με την liquid ultra είναι σαν να παρακαλάς για βραχυκύκλωμα

Ναι η liquid ultra θέλει προσοχή. Εννοείται ότι η εφαρμογή της θα γίνει με χαρτοταινία γύρω γύρω.

Ποτε την περιμενεις; Απλα προσεξε.Μην κολλησεις τα ψηκτρακια με την  θερμοαγωγιμη κολλα που εχει στην συσκευασια η Arctic, γιατι δεν ξερω εαν ξεκολλανε με ευκολια μετα.Αυτο σε περιπτωση που θελεις να επαναφερεις την καρτα σε εργοστασιακη κατασταση.(Για πωληση, η εγγυηση).Θα παρεις θερμοαγωγιμη ταινια διπλης οψης.Eγω εχω βαλει τις AKASA.Θα βαζεις το καθε ψυκτρακι που θες να βαλεις ανα περιπτωση πανω στην ταινια.Με ενα στυλο-μαρκαδορο θα χαραζεις την περιμετρο και θα κοβεις με ψαλιδι.Θα κολλας την μια οψη πανω στο ψυκτρακι και μετα το ψυκτρακι πανω στην καθε μνημη.Το ιδιο και για τα vrm-mosfet.Θα τα πατας με λιγη δυναμη περιπου 15-30 δευτερολεπτα.

Eτσι εχω κολλημενα ψυκτρακια με accelero πανω απο 8 χρονια χωρις κανενα προβλημα.

Φυσικα απο παστα θα βαλεις την MX-4.

http://www.e-shop.gr/akasa-ak-tt12-80-thermal-adhesive-tape-p-PER.805800

Την παράγγειλα από amazon.de και θα την έχω από Τρίτη μάλλον.Καλή ιδέα αυτή με τα αυτοκόλλητα.Θα τα παραγγείλω.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οι βίδες δεν έχουν αυτοκόλλητο εγγύησης πάνω;

Στη δική μου πάνω στο backplate είτε κάπου αλλού,δεν έχει κανένα αυτοκόλλητο.

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα. Σήμερα πέρασα την accelero iii. Στο BF1 και ύστερα από 3-4 συνεχόμενες ώρες παιχνιδιού (με τη θερμοκρασία δωματίου να είναι 29 βαθμούς) η κάρτα δεν ξεπέρασε τους 70!!!! Είδα 15 με 20 βαθμούς διαφορά μέσα στο παιχνίδι. Η τοποθέτηση; Πiece of cake!

bjgttSx.png

Δημοσ.

70 ειναι αρκετοι παντως,δεδομενου οτι υλοποιησεις με δικο τους συστημα ψυξης παιζουν και πιο χαμηλα.

Μηπως δεν εχεις καλο αερισμο?

Δημοσ.

70 ειναι αρκετοι παντως,δεδομενου οτι υλοποιησεις με δικο τους συστημα ψυξης παιζουν και πιο χαμηλα.

Η συγκριση θα πρεπει να γινει  σε ιδιες συνθηκες-ρευματα ρολογια.Δεν νομιζω να χτυπαει καμια εργοστασιακη(after-market) ψυκτρα την accelero.Mιλαμε για 29c θερμοκρασια.Ισως το εργοστασιακο bios τις founder edition  να ειναι πολυ χαλαρο σε  στροφες.Ας  μας πει και μια μετρηση με 100% στροφες.

Δημοσ.

Οι 70 ήταν σε μια-δυο περιπτώσεις όλες και όλες και στιγμιαία.Στο afterburner έδειχνε από 60-65 συνεχόμενα.

Κοίτα πόσο ήταν πριν.

XeCfxez.png

Δημοσ.

Η συγκριση θα πρεπει να γινει  σε ιδιες συνθηκες-ρευματα ρολογια.Δεν νομιζω να χτυπαει καμια εργοστασιακη(after-market) ψυκτρα την accelero.Mιλαμε για 29c θερμοκρασια.Ισως το εργοστασιακο bios τις founder edition  να ειναι πολυ χαλαρο σε  στροφες.Ας  μας πει και μια μετρηση με 100% στροφες.

Στις 100% στροφες δεν εχει νοημα.

Οι νορμαλ συνθηκες ειναι που μετρανε.

Ισως να εχει χαλαρο fan curve μιας και οι FE κανουν και θορυβο συνηθως.

Οι 70 ήταν σε μια-δυο περιπτώσεις όλες και όλες και στιγμιαία.Στο afterburner έδειχνε από 60-65 συνεχόμενα.

Κοίτα πόσο ήταν πριν.

Αν επαιζες εκει ενδιαμεσα τοτε εισαι οκ.

Οχι οτι το 70 ειναι ασχημο,καθε αλλο.

Απλα στο θεμα της nvidia οσους εχω διαβασει με after καρτα μιλανε για κατω απο 70αρια.

Αλλα δεν οφειλεται και απαραιτητα στο cooler.Και στη δικια μου οσοι τη πηραν εχουν συνηθως 3-4 βαθμους κατω απο μενα,διοτι εχω midi κουτι με περιορισμενο αερισμο.

Δημοσ.

για τρεξε  και ενα superposition bench  για δοκιμη που εχει την ταση να παραρουφαει ζεστη ;;

ειδα κατι 95 αρες στις καρτες μου πριν αλλαξω σε liquid !!

δε χρειαζετε να μετρησεις κατι στο τελος του bench βγαζει μαχ θερμοκρασια  στο σκρινακι

μετα αν δεν εχεις ανεβασει κανα νουμερο υπαρχει  και θεμα με superposition

Δημοσ.

Χωρις παρεξηγηση κiολας αλλα εμενα με τετοιες θερμοκρασιες μου φαινεται οτι γενικως κατι δν παει καλα στο ολο συστημα σου

3 εγκεφαλικα θα βαραγα αν εβλεπα οτι το cpu μου δουλευει 90 βαθμους... :P

Δημοσ.

Χωρις παρεξηγηση κiολας αλλα εμενα με τετοιες θερμοκρασιες μου φαινεται οτι γενικως κατι δν παει καλα στο ολο συστημα σου

3 εγκεφαλικα θα βαραγα αν εβλεπα οτι το cpu μου δουλευει 90 βαθμους... :P

7700k + κουφοβραση  ελληνικου καλοκαιριου  = δε στρωνει με τιποτα το load :cry:

τι να του πω τωρα  θα χει και εγγυηση το cpu παρε ξυραφακι astor και delid =25 βαθμους στη χειροτερη κατω  :D

Δημοσ.

7700k + κουφοβραση  ελληνικου καλοκαιριου  = δε στρωνει με τιποτα το load :cry:

τι να του πω τωρα  θα χει και εγγυηση το cpu παρε ξυραφακι astor και delid =25 βαθμους στη χειροτερη κατω  :D

Το χω καταλαβαει οτι κανει κ για βραστηρας ο 7700κ αλλα τοσο πολυ ρε???  :fear:  :fear:   

Τι ψυκτρα εχει ο ΤS, εχει αναφερει γτ δν ειδα καπου..μηπως ειναι με στην στοκ??  :confused:

Δημοσ.

Στις 100% στροφες δεν εχει νοημα.

Οι νορμαλ συνθηκες ειναι που μετρανε.

Ισως να εχει χαλαρο fan curve μιας και οι FE κανουν και θορυβο συνηθως.

Δεν ακουγεται πολυ και στο 100% το accelero.2100σαλ εχει.

Τωρα πιστευω και εγω στο χαλαρο fan curve.Παντως σε μια GTX 580 reference εκανα τεστ με accelero   και θερμοκρασια δωματιου 28c.Idle 40% με 40c και σε load με heaven 68c  με 52% ανεμιστηρες.1250σαλ.Με το που τους καρφωσα στο 100% επεσε στου 60c.

Γιατι να μη μην κερδισεις αυτους τους 8 βαθμους την στιγμη που στα παιχνιδια οι πυροβολισμοι, η θορυβοι των αυτοκινητων υπερκαλυπτουν των θορυβο των φαν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...