Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε Sony πόσο άρμεγμα ποια......

καλό είναι να υπάρχει πολυποικιλότητα στις επιλογές μας αλλά αυτό το πράγμα με αυτήν την γενιά έχει ξεφτιλιστεί εντελώς.

Ούτε κινητά να ήταν και +/- είναι τα ίδια πράγματα που παρέχουν.

Μην εκπλαγείτε αν έρθει στο κοντινό μέλλον

PS4. 1TB diamond στα $250 :P

Δημοσ.

ναι και εκανε 1200 ευρω, το θεμα ειναι να το εβγαζαν σε αυτην την τιμη των 249...

Εμμμ... Όχι.

499€ έκανε και αυτό επειδή περιείχε και την κάμερα.

1200€ το δίνουν οι πονηροί που κατάφεραν και το τσίμπησαν στην αρχή.

• Like 2
Δημοσ.

Μειωση τιμης = δεν πουλαει οσο πρεπει. Το εβαψε κ χρυσο και θα τρεξουν να το παρουν.

Ναι χάλια, σαν το PS2...

3:1 έναντι του ανταγωνισμού στην Ευρώπη...

2:1 στην Αμερική...

και μόνο του στην Ιαπωνία...

3177053-3841511360-C1XsqgBXcAI9ASY.jpg%3

• Like 4
Δημοσ.

δεν γινεται γτ τωρα εβγαλε το pro θα ειτανε μεγαλη δυσφημηση γτην sony πιστευω το 20 θα το βγαλει

χεχεχεχε 

online3.png

Δημοσ.

Εμμμ... Όχι.

499€ έκανε και αυτό επειδή περιείχε και την κάμερα.

1200€ το δίνουν οι πονηροί που κατάφεραν και το τσίμπησαν στην αρχή.

Φιλε νου αν λες το ps4 anniversary edition(που ειχε τα χρωματα του πρωτου psx)δεν νομιζω να ειχε ποτε τοσο που λες.Στο λεω γιατι ειχα φαει κολλημα και το ηθελα αλλα το χιλιαρικο που ειχε τοτε μου ειχε κατσει ασχημα..Βεβαια θεμα χρονου(αρκετου) ειναι να ερθει στην αγκαλια μου..

Δημοσ.

Φιλε νου αν λες το ps4 anniversary edition(που ειχε τα χρωματα του πρωτου psx)δεν νομιζω να ειχε ποτε τοσο που λες.Στο λεω γιατι ειχα φαει κολλημα και το ηθελα αλλα το χιλιαρικο που ειχε τοτε μου ειχε κατσει ασχημα..Βεβαια θεμα χρονου(αρκετου) ειναι να ερθει στην αγκαλια μου..

Τοσο οσο λεει ο φιλος ειχε. Απλα επειδη ηταν περιορισμενων τεμαχιων, οσα βγηκαν εγιναν αναρπαστα στο αψε σβησε και τα μεταπωλουσαν οι ιδιωτες (και μερικοι εξυπνακιδες μαγαζατορες) στα 1000 ευρω που λες εσυ.

Δημοσ.

Κονσολα αλλαγη καθε 2-3 χρονια ειναι μεγαλη κοροιδια...

Χιλιες φορες να τουμπανιασω τον υπολογιστη μου παρα αυτο το αστειο...και στο φιναλε εχεις κατι πολυ ισχυροτερο απο καθε πλευρα...

Δημοσ.

Κονσολα αλλαγη καθε 2-3 χρονια ειναι μεγαλη κοροιδια...

Χιλιες φορες να τουμπανιασω τον υπολογιστη μου παρα αυτο το αστειο...και στο φιναλε εχεις κατι πολυ ισχυροτερο απο καθε πλευρα...

Ποια αλλαγη? Απλα για αλλο χρωμα μιλαμε..

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο το χρώμα αλλάξανε, χαλαρώστε. Κάποια σχόλια ειλικρινά δεν έχουν καμία σχέση, ποιος είπε ότι αυτό είναι το ps5 και ότι κάθε δύο χρόνια αλλάζουν οι κονσόλες? wtf?

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο το χρώμα αλλάξανε, χαλαρώστε. Κάποια σχόλια ειλικρινά δεν έχουν καμία σχέση, ποιος είπε ότι αυτό είναι το ps5 και ότι κάθε δύο χρόνια αλλάζουν οι κονσόλες? wtf?

Το λένε όσοι δεν έχουν ps4 (xbox one κτλ). Αυτοί που τα έχουν τα λιώνουν και δεν περιμένουν το ps5-6-7-8....

Δημοσ.

Ναι χάλια, σαν το PS2...

3:1 έναντι του ανταγωνισμού στην Ευρώπη...

2:1 στην Αμερική...

και μόνο του στην Ιαπωνία...

3177053-3841511360-C1XsqgBXcAI9ASY.jpg%3

Aν ειδες να γραφω καπου χαλια παραθεσε το μου.

Αν επισης πιστευεις πως σε αυτη τη γενια υπηρχε ανταγωνισμος παραθεσε το μου παλι.

Αν επισης πιστευεις πως ριχνει τη τιμη διοτι πουλησε οσα ηθελε ή αγαπαει τους πελατες της και παιζει για τη φανελα παραθεσε το μου. Ο νομος του μαρκετινγκ παντως σε διαψευδει χαλλλαρα.

Δημοσ.

Τι γυφτιά είναι αυτή; Χρυσό και κονσόλα επιτραπέζια δεν πάνε μαζί ρε παιδιά εκτός και αν έχει κάποια θεματολογία. Ετσι όπως το βλέπω μου έρχονται εικόνες στο μυαλό από αυτό το μαργαριτάρι. 

post-144902-0-17542200-1496943682_thumb.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...