NikonNote Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Καλησπερα ελπιζω να μπορει καποιος που ξερει να μου πει πως μπορω να κανω overclocking με απλα λογια σε απλα βημματα ωστε να το κανω δοκιμαστικα και μετα να πιασω το νοημα...ποιο προγραμμα για τις θερμοκρασιες?Εχω υδροψυξη πανω Corsair h60Amd 8350 4.0ghzCorsair 750w τροφοδοτικοGTX770 καρτα γραφικων γινεται overclock? αξιζει η καρτα?Υπαρχει το Easy tune απο την motherboard Gigabyte FXA990ud3 rev3 κανει δουλεια?Ευχαριστω αλανια ελπιζω καποιος να μπορει να απαντησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF/ Καλό διάβασμα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikonNote Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εχω ρωτησει και αλλα πραγματα αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εχω ρωτησει και αλλα πραγματα αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλωΌτι ερωτήσεις έχεις κάνει στο παραπάνω θέμα μπορείς να βρεις απαντήσεις είτε να σου απαντήσουν εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εχω ρωτησει και αλλα πραγματα αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω γ overclock δες κ sto youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα