Serbinhio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Επεσα πάνω της επειδή ψαχνόμουν για ενα kindle και είναι πολύ καλη τιμή, ειδικά για το Paperwhite. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει. Επίσης, τα Kindle στελνονται μονο Γερμανία και Ελβετία οπότε πρέπει να έχετε ή γνωστό ή να το στείλετε σε κάποια υπηρεσία όπως το https://www.mailboxde.com . https://www.amazon.de/gp/product/B00QJDO0QC/
zmaskos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αυτό που διάλεξες είναι με διαφημίσεις, χωρίς διαφήμιση βγαίνει στα 109 και το στέλνει κανονικά στην Ελλάδα. Νομίζω και το αμερικανικό Αμαζον δε στέλνει τα kindle που έχουν διαφημίσεις .
Serbinhio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αυτό που διάλεξες είναι με διαφημίσεις, χωρίς διαφήμιση βγαίνει στα 109 και το στέλνει κανονικά στην Ελλάδα. Νομίζω και το αμερικανικό δε στέλνει τα kindle που έχουν διαφημίσεις . Ναι εντάξει εγω απλα εστειλα το πιο φθηνό, οποιος θέλει το βλέπει παραπάνω
aposporis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Στα 123,06 η αποστολή για Ελλάδα! Από το mailbox θα βγει περίπου 15 ευρώ τα μεταφορικά (αν υπολόγισα σωστά τον όγκο/βάρος).
Serbinhio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Στα 123,06 η αποστολή για Ελλάδα! Από το mailbox θα βγει περίπου 15 ευρώ τα μεταφορικά (αν υπολόγισα σωστά τον όγκο/βάρος). To mailbox το ειπα για την εκδοση με τις διαφημήσεις που δεν ερχεται ελλάδα όπως ειπε και ο φίλος πιο πανω!
Q-Taxys Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Οι διαφημίσεις δεν είναι πρόβλημα. Δεν ενοχλούν καθόλου και κατ' εμέ δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα για να γλιτώσεις. Αυτό όμως που πιθανώς να είναι πρόβλημα, είναι ότι ανάλογα από ποιο άμαζον το αγοράζεις είσαι περιορισμένος για αγορές βιβλίων από το συγκεκριμένο. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, μέχρι πριν κάποια χρόνια ήταν έτσι. Οπότε καλό είναι να το τσεκάρετε γιατί θα έχετε περιορισμό στο τι βιβλία θα μπορείτε να αγοράσετε.
aposporis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Είχα πάρει τον Νοέμβριο με τα 80 με τις διαφημίσεις. Το ενεργοποίησα στην Ελλάδα και διαφημίσεις δεν είδα ποτέ!! (Βέβαια δεν έχω ανοιχτό το wifi συνέχεια) Τα 123 είναι με τις διαφημίσεις συνολικά από amazon, 15 είναι τα μεταφορικά για χωρίς τις διαφημίσεις από το mailbox (δεν το διευκρίνησα πριν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις