Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

με κυνηγάει μια κατάρα γενικά με τρύπιες σαμπρέλες .., έχω κάνει τα πάντα από αλλαγή λάστιχου μέχρι και αλλαγή ολόκληρου ζαντολάστιχου εννοείται πως κάθε φορά κάνω όλους τους απαραίτητους ελέγχους για να μην τρυπήσει η καινούρια σαμπρέλα  και απλά έχω αποδεχτεί οτί στη διαδρομή που κάνω όλο και κάποιο αγκάθι θα καταφέρει να περάσει στη σαμπρέλα και να με αφήσει στη μέση της διαδρομής.

26" τροχός, το ποδήλατο είναι Mountain.
Έψαξα λίγο και βρήκα δύο τύπους αεροθάλαμων με προστασία διάτρησης και ρωτώ τι από τα δύο είναι πιο αξιόπιστο.

SLIME Με υγρό: http://www.gatsoulis.gr/pd/slime-aerothalamos-slime-me-ygro-26x1-75-2-125-a-v-36596.htm?lang=el&path=1765230223

Ενισχυμένη 3.6mm: http://www.houtasbikes.gr/aerothalamos-26-1-95-2-1-25-cst-av-have-dute.html/

Δημοσ.

Ο πρώτος είναι καλύτερος. Το ιδανικό θα ήταν να μετατρέψεις τους τροχούς σε tubeless και να βαλεις Μέσα κάποιο υγρό όπως το stans η το caffelatex! Βέβαια δεν μας λες και τι ποδήλατο ακριβώς έχεις για να δούμε αν αξίζει η μετατροπή

Δημοσ.

Ο πρώτος είναι καλύτερος. Το ιδανικό θα ήταν να μετατρέψεις τους τροχούς σε tubeless και να βαλεις Μέσα κάποιο υγρό όπως το stans η το caffelatex! Βέβαια δεν μας λες και τι ποδήλατο ακριβώς έχεις για να δούμε αν αξίζει η μετατροπή

Ευχαριστώ για την απάντηση, το ποδήλατο είναι Scott Aspect 29 2012

Δημοσ.

Μία πατέντα που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις μια σκασμένη σαμπρέλα κατά μήκος (ώστε να είναι κυκλική πάλι) και να την τοποθετήσεις στο εσωτερικό του λάστιχού σου. Έτσι ώστε να μπει ανάμεσα από το λάστιχο και την νέα σου φουσκωμένη σαμπρέλα.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει κι η λύση να βάλεις ενισχυμένα ελαστικά.

Το είχα κάνει σε τρέκινγ και δεν ξαναέπαθα λάστιχο. Από 2 σκασίματα το μήνα πήγα σε 0 στην διετία, (κίνηση σε πόλη).

Βέβαια μιλάμε για κοστος 40 ευρώ για το ζευγάρι, πάντως άξιζε.

Δημοσ.

Μου το πρότεινε φίλος αυτό με την extra σαμπρέλα και πράγματι δούλεψε για αρκετό καιρό , δυστυχώς όμως και πάλι πέρασε κάτι μέσα στο λάστιχο.

Υπάρχει κι η λύση να βάλεις ενισχυμένα ελαστικά.

Το είχα κάνει σε τρέκινγ και δεν ξαναέπαθα λάστιχο. Από 2 σκασίματα το μήνα πήγα σε 0 στην διετία, (κίνηση σε πόλη).

Βέβαια μιλάμε για κοστος 40 ευρώ για το ζευγάρι, πάντως άξιζε.

Το ενισχυμένο λάστιχο δεν το έχω σκεφτεί λόγω της αυξημένης τιμής

Δημοσ.

αν δεν μπορεις να δωσεις, για καλα εξωτερικα,και την εξτρα εσωτερικη σαμπρελα την βγαζεις εκτός,εχεις αλλες τρεις επιλογες.ή αλλαζεις δρομολογιο ή περπατας μπροστα απο το ποδηλατο για να καθαριζεις τον δρομο,ή κουβαλας αφρο επισκευης και σε κθε σκασιμο του δινεις και καταλαβαινει.

Δημοσ.

Εάν πιάνουν τα χέρια σου δες παρακάτω και θα λύσεις μια για πάντα το πρόβλημα. Ειδικά αν είσαι βουνίσιος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα από δω και πέρα

Θεσσαλονίκη σχεδόν όλοι οι ποδηλατάδες που ξέρω το κάνουν. Δεν είναι κάτι δύσκολο

https://www.youtube.com/watch?v=ByBAItDM3Ws

Δημοσ.

με τετοιο εξωτερικο,και μια καλη σαμπρελα,θα ηταν αθανατο.το εκανε ασαμπρελοτο και τι κερδισε?μεγαλυτερο ρισκο διαροης αερα......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...