jason97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 παιδιά αν χαλάσει ο κινητήρας από τρακτέρ γίνεται να του βάλεις από φορτηγό?
opcorsa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 παιδιά αν χαλάσει ο κινητήρας από τρακτέρ γίνεται να του βάλεις από φορτηγό? ανακατασκευη ψηλε..
opcorsa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 ειπα ανακατασκευη και αφησε τις πατεντες...σιγα μην κολλαει ο κινητηρας του φορτηγου στο τρακτερ, και ειδικα στην μεταδοση αυτου..
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ίσως και να γίνεται αν βρεις κάποιο παρόμοιο, αλλά δεν αξίζει τον κόπο, θα χρειαστεί πολύ κόψε ράψε.
Tompgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Από φορτηγό δεν ξέρω, αλλά από ελικόπτερο που το έχω δοκιμάσει γίνεται. Βέβαια όπως είπες είναι πολύ κόψε ράψε και το κόστος πολύ υψηλό. 2
vairass Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Από φορτηγό δεν ξέρω, αλλά από ελικόπτερο που το έχω δοκιμάσει γίνεται. Βέβαια όπως είπες είναι πολύ κόψε ράψε και το κόστος πολύ υψηλό. Πόσα άλογα;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 και πόσο στοιχίζει η ανακατασκευή? Περίπου 6,5 χιλιαρικα.
jason97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) απο καμια αγγελια αν βρω καμια μεταχειρσμενη μηχανη? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2017 από jason97
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα