jeep13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Και έτσι προχωρεί η ανθρωπότητα. Από το εικονικό σεξ στα εικονικά σύνορα.
Spyros7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Βούτυρο στο ψωμί του κάθε αναρχοάπλυτου. Πάλι θα κράζουν σαν εμμηνοπαυσικές φεμινίστριες του 5ου κύματος. Έφυγα να το ποστάρω στο ίντυ. Ουγκ. Το μικρονοικό σχόλιο σου θα ταίριαζε πολύ καλύτερα στο σάιτ της αγαπημένης σου ΧΑ. Keep insomnia clean. 2
SilverCloak Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Καλά, δεν ξέρω από που να το πιάσω. Υποθέτω θα το προχωρήσει λίγο ακόμα και άμα βλέπει μεξικάνο θα τον εξαυλώνει με laser ή με orbital bombardment cannon. Τι παιδιά κυκλοφορούν ρε φίλε. Επίσης δεν ήξερα ότι η εταιρεία του έταιρου καθάρματος Peter Thiel λέγεται Palantir. How dare you biatch? Τέλος, μου άρεσε τρομερά το αστείο "τα σύνορα υπάρχουν για να προστατεύουν τα αδύναμα κράτη". Σίγουρα γι αυτό υπάρχουν; Μήπως είναι λίγο πιο εύκολο να μοιράσεις τις σφαίρες επιρροής σου αν είναι σαφή τα όρια; Μήπως πρέπει να διαχωρίζουμε ξεκάθαρα το που παράγεται η αξία και που μεταμορφώνεται σε υπέραξια ώστε να καταναλωθεί από αυτούς που πρέπει; Να ρωτήσουμε και μερικά αδύναμα κράτη, πως νιώθουν για τα σύνορα τους. Ας πούμε την Παλαιστίνη. Ή, μην το πάω και πολύ μακριά, την Κύπρο.
Jmod Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τα σύνορα υπάρχουν για να προστατεύουν τους πιο αδύναμους λαούς από τις ορέξεις των ισχυρότερων, μέσω των διεθνών συνθηκών που ισχύουν. Χωρίς σύνορα επανερχόμαστε ξανά στα επίπεδα ζούγκλας. Εαν πιστευεις οτι εξω δεν ειναι ηδη ζουγκλα ειμαι σιγουρος οτι το πορτοφολι του μπαμπα συνεχιζει να σε προστατευει... Ειλικρινα και χωρις κακια.
gnsX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Το γκρέμισμα των κρατικών συνόρων είναι το τελευταίο βήμα,ο προορισμός! Αρχικά πρέπει να γκρεμιστουν τα ιδιωτικά σύνορα, οπότε οι υπέρ ξεκινάτε ξηλωνοντας πόρτες, παντζούρια, παράθυρα, φράχτες από τς χωράφια σας και έχετε είσοδο ελεύθερη. Ελπίζω να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας κι άλλοι και να ζήσουμε σ έναν κόσμο χωρίς σύνορα. 2
drakoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Οι άνθρωποι είμαστε ζώα ... αρπακτικά... και δεν γίνεται να μην έχουμε σύνορα, παντα θα υπάρχει κάποιος που θα εκμεταλευτεί θα κλέψει θα βιάσει κτλ.
EMNM Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Λογικο να υπαρχουν φονοι κλεφτες και βιαστες Αλλα σε μια κοινωνια που δεν εχει τις χαζες θρησκειες και σημαιες εθνων να τους χωριζουν, ενα τεραστιο μερος απο αυτους μειωνεται. Ξερω πως αυτο ειναι απιθανο να συμβει κατα 99% εκτος και αν εχουμε ποτε εξωγηινη απειλη η τιποτα αλλο τρελο αλλα κουβεντα να γινεται.
Black Demis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εγώ θα ήθελα τέτοια μηχανήματα στα σύνορα με κάθε τόσο αυτόματα πολυβόλα τα οποία θα γκαζωνουν οποίος δεν είναι εγκεκριμένος
jeep13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Επίσης μηχανήματα στις εφορίες, να τρώνε τους οφειλέτες, στις εκκλησίες τους απιστους , σττις φυλακες τους δραπέτες και στα νοσοκομεία τους ανασφάλιστους και πάει λεγοντας Γαματο. Ποιοι θα μείνετε στο τέλος;
nikoslion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 τρομακτικο εγω θα ελεγα.. Με ενα μικροτσιπ στο χερι θα ελεγχονται τα παντα..
michael92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 τρομακτικο εγω θα ελεγα.. Με ενα μικροτσιπ στο χερι θα ελεγχονται τα παντα.. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ 1
Amlet Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ουγκ. Το μικρονοικό σχόλιο σου θα ταίριαζε πολύ καλύτερα στο σάιτ της αγαπημένης σου ΧΑ. Keep insomnia clean. Απο χιουμορ δεν?
Skia11 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εδώ δε μπορείτε να αγνοήσετε ένα τρόλ σε tech forum και θέλετε να χτίσετε κοινωνίες και @@.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ουγκ. Το μικρονοικό σχόλιο σου θα ταίριαζε πολύ καλύτερα στο σάιτ της αγαπημένης σου ΧΑ. Keep insomnia clean. Point Proven. 1
Henry3GR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Λογικο να υπαρχουν φονοι κλεφτες και βιαστες Αλλα σε μια κοινωνια που δεν εχει τις χαζες θρησκειες και σημαιες εθνων να τους χωριζουν, ενα τεραστιο μερος απο αυτους μειωνεται. Ξερω πως αυτο ειναι απιθανο να συμβει κατα 99% εκτος και αν εχουμε ποτε εξωγηινη απειλη η τιποτα αλλο τρελο αλλα κουβεντα να γινεται. Και ποιος μας βεβαιώνει πως δεν υπάρχει εξωγήινη ή τέλος πάντων απειλή από κάποιο άλλο είδος. Νομίζεις θα το πούνε; Εκτός και αν έχεις στο μυαλό σου πως θα ζήσουμε σκηνές χολιγουντιανές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα