vaggelis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα στην ομάδα, εχω το εξής θεματάκι: αρχικά στο σπίτι να σας ενημερώσω ότι έχω WIND vdsl 50,αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ότι , άμα γίνεται να συνδέσω δύο routers στην ίδια γραμμή. Το ρουτερ της WIND το έχω τοποθετήσει σε σημείο που να εξαπλώνεται σε όλο το σπίτι το σήμα. Μάλιστα εκεί που είναι δεν μπορώ να τραβήξω καλώδιο για να συνδέσω με τοπική σύνδεση το dekstop μου. Έτσι λοιπόν ,επειδή ήδη στην κατοχή μου έχω το εξής http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/access-points-repeaters-extenders/TP-Link-Wireless-Access-Point-300-MBps-TL-WA801ND.htm αποφάσισα να το βάλω στο δωματιό μου για να το συνδέσω με τοπική με το dekstop μου! Υπενθυμίζω ότι θέλω με τοπική και όχι με wifi. Δηλαδή θέλω να το κάνω να δουλεύει να παίρνει την σύνδεση κανονικά απο το πριζάκι και να έχει τον ρόλο ως modem μόνο!, που το χρειάζομαι για να έχω ethernet σύνδεση! Υπάρχει τρόπος να το καταφέρω αυτό; Γιατί δεν θέλω να μπω σε περισσότερα έξοδα καποιου επιπρόσθετου εξοπλισμού! Κάθε βοηθειά σας πολύτιμη guys!! :-D Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Αν εννοείς να συγχρονίσουν και τα δυο με τον παροχο, οχι δεν γίνεται, μπορείς ομως το δεύτερο να το κάνεις repeater 1
vaggelis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Επειδή δεν ξέρω και πάρα πολλά .....δηλαδή αυτό που μου λες να συνδεθει το TP link με το ρουτερ της wind ασύρματα ......και μετά εκεί που θα έχω το TP link ...μπορώ να το συνδεσω με τοπική στο dekstop μου; Ευχαριστώ! Μπορείται να με βοηθήσετε; Γιατί είναι ανάγκη! :wacko:
tsaptsap Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αυτο σου λεει ασυρματα με το router και καλωδιο για το dedktop Μην τα μπερδεύεις ομως Το tp link δεν είναι router ειναι access point Για να δουλεψει μονο ethernet πρεπει να το βάλεις σε client mode 1
vaggelis13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Για την ακρίβεια εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς! Το tp link δεν μπορώ δηλαδή να το έχω σαν αναμεταδότη και απο τον αναμεταδότη να συνδεσω με καλώδιο τον υπολογιστή για να έχω internet; Αυτό ισχύει; ή γίνεται ....παιδια συγχωρέστε με για τις πολλές ερωτήσεις αλλά καποια πραγματάκια δεν τα ξέρω και πολύ καλα!
isay Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Για την ακρίβεια εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς! Το tp link δεν μπορώ δηλαδή να το έχω σαν αναμεταδότη και απο τον αναμεταδότη να συνδεσω με καλώδιο τον υπολογιστή για να έχω internet; Αυτό ισχύει; ή γίνεται ....παιδια συγχωρέστε με για τις πολλές ερωτήσεις αλλά καποια πραγματάκια δεν τα ξέρω και πολύ καλα! Αυτό που λες λεγεται CLIENT mode και το 801nd που εχεις το υποστηρίζει, δηλαδή μπορεις να λαβεις ασύρματο σημα να το μετατρέψεις σε ενσύρματο και να το δώσεις σε καταναλωτή. Το μονο σου προβλημα θα ειναι να εχεις καλή κάλυψη ασύρματου εκεί που θα ειναι τοποθετημένο το 801nd, γιατί αν είσαι στη μια γραμμή, τοτε το νετ θα ειναι αργό και προβληματικό. Αναμεταδότης θα ήταν να αναμεταδίδει το ασυρματο σήμα. Επισης και για ενημερωση σου υπάρχει και το access point mode που το 801nd παίρνει Internet απο το καλώδιο και το δίνει ασύρματα. 1
jkoukos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Το TP-Link που έχεις: α. Δεν είναι modem, άρα δεν μπορεί να συνδεθεί στην τηλεφωνική γραμμή και να σου δώσει σύνδεση στο διαδίκτυο. β. Δεν είναι router, παρά ένα απλό Access Point. γ. Μπορεί να πάρει ασύρματα την σύνδεση από το modem/router της Wind και δώσει ενσύρματα πρόσβαση στο PC που θέλεις. Όμως η ταχύτητα θα εξαρτάται από πόσο καλή είναι η ασύρματη σύνδεση. Θα πρέπει λοιπόν να λειτουργεί σε Client mode. 1
vaggelis13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αυτό ακριβώς χρειάζομαι!! Ευχαριστώ κι όλας που μου έστειλες τις οδηγίες σεταρισματος .....απλά με αυτά τα Ip,κ.τ.λ. .....τι παίζει με την wind; Ευχαριστώ για όλα είσαστε πολύ βοηθητικοί!!!!
jkoukos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Όπως κάθε οικοδομή έχει ταχυδρομική διεύθυνση για να έρχεται η αλληλογραφία, έτσι κάθε δικτυακή συσκευή έχει την δικιά της διεύθυνση, ώστε να επικοινωνεί με τις άλλες στο ίδιο δίκτυο. 1
vaggelis13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Παιδια σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας! όλα εντάξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα