thanospr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Γεια σας, Λογικα η παλια μου καρτα χαλασε. Σημερα ενω επαιζα overwatch μου πεταξε μηνυμα οτι ο driver σταματησε να λειτουργει. Πηγα να ξαναμπω και μου εβγαλε ασπρη εικονα με γκρι γραμμες. Εκανα uninstall τους drivers και εβαλα τους καινουργιους απ το site της amd.Πλεον οταν παει να ανοιξει το pc βγαζει το σημα των windows και μετα μια πρασινη οθονη? Υπαρζει περιπτωση να ειναι θεμα driver η τα παιξε η καρτα?
thanospr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Κι εγω αυτο λεω φιλε.τωρα πλεον δεν την αναγνωριζει ουτε για να κανει install τους drivers...θα δω αυριο και σ ενα αλλο pc μηπως φταινε τα windows αλλα δεν νομιζω.
panos0100 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 μαλον τερματισε η καρτα, ποια θα παρεις τωρα; βασικα ποσα χρονια την εχεις; τι θερμοκρασιες ειχε σε παιχνιδια, ειχες αλλαξει ποτε παστουλα;
thanospr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παστα δεν αλλαξα γιατι αν θυμαστε οι sapphire 7870 ειχαν θεμα με BSOD.Αυτη την πηρα μετα απο rma και δεν την εχω ουτε 3 χρονια...απλα δεν εχει εγγυηση γιατι ειχα και την πρωτη αλλον 1 χρονο.για gtx 1050ti 1060 6gb σκεφτομαι... Θεμα με θερμοκρασιες δεν ειχα ποτε...κατω απο 78 80 παντα.οτι και να εκανα ακομα και καλοκαιρι
panos0100 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παστα δεν αλλαξα γιατι αν θυμαστε οι sapphire 7870 ειχαν θεμα με BSOD.Αυτη την πηρα μετα απο rma και δεν την εχω ουτε 3 χρονια...απλα δεν εχει εγγυηση γιατι ειχα και την πρωτη αλλον 1 χρονο.για gtx 1050ti 1060 6gb σκεφτομαι... Θεμα με θερμοκρασιες δεν ειχα ποτε...κατω απο 78 80 παντα.οτι και να εκανα ακομα και καλοκαιρι Περιμενε πηγες την πρωτη καρτα πισω και δεν σου ανανεωσαν την εγγυηση; δηλαδη ειχες ενα χρονο σε αυτη που πηρες; κανονικα αυτες εχουνε 2 χρονια
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Γίνεται ανανέωση εγγύησης σε αντικατάσταση. Τσέκαρε αν έχεις ακομα.
thanospr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Οχι.μαλλον δεν το ειπα καλα.ειχα 1 χρονο την πρωτη.μετα η sapphire εβγαλε επισημη ανακοινωση οτι τις αλλαζει γιατι ειχε παρουσιαστει σε πολλες αυτο το προβλημμα.και αυτη την εχω 3 χρονια και ειναι εκτος εγγυησης.μου ςιχαν πει οτι παλι 2 χρονια εχω και μ αυτη.αλλα ειμαι στα 3 και κατι μηνες Μαρτιο του 14 την πηρα...
panos0100 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Οχι.μαλλον δεν το ειπα καλα.ειχα 1 χρονο την πρωτη.μετα η sapphire εβγαλε επισημη ανακοινωση οτι τις αλλαζει γιατι ειχε παρουσιαστει σε πολλες αυτο το προβλημμα.και αυτη την εχω 3 χρονια και ειναι εκτος εγγυησης.μου ςιχαν πει οτι παλι 2 χρονια εχω και μ αυτη.αλλα ειμαι στα 3 και κατι μηνες Μαρτιο του 14 την πηρα... Τότε δυστυχώς ατυχία, πας για καινούρια πάντως πως γίνεται να καίγονται μόλις βγουν από την εγγύηση, ή να ζουν για λίγο ακόμα μετά περίεργα πράγματα εμένα η δικιά μου έχει περάσει τα 3 χρόνια άλλα επειδή ήμουνα φαντάρος και το μηχάνημα δεν λειτούργησε παρά μόνο τον τελευταίο μήνα ακόμα δεν τα πέρασε γι αυτό λειτουργεί ακόμα
razorblade334 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Παστα δεν αλλαξα γιατι αν θυμαστε οι sapphire 7870 ειχαν θεμα με BSOD.Αυτη την πηρα μετα απο rma και δεν την εχω ουτε 3 χρονια...απλα δεν εχει εγγυηση γιατι ειχα και την πρωτη αλλον 1 χρονο.για gtx 1050ti 1060 6gb σκεφτομαι... Θεμα με θερμοκρασιες δεν ειχα ποτε...κατω απο 78 80 παντα.οτι και να εκανα ακομα και καλοκαιρι αν την πηρες απο rma η εγγυηση παει απο την αρχη.οποτε εχεις αλλον εναν χρονο εγγυηση
panos0100 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ναι έτσι είναι, αν δεν σε πιστεύουν πάνε την νομοθεσία να την διαβάσουν εγώ δεν το ήξερα, με είχανε πει μια δικαιολογία το vision studio κάποτε ότι εάν είναι το ίδιο προϊόν η ίδια μάρκα όλα το ίδιο η εγγύηση δεν ανανεώνετε, μόνο αν πάρεις άλλη εταιρεία πχ είχες gigabyte κάρτα γραφικών και πήρες saphire τότε ανανεώνετε για το ίδιο μοντέλο άλλα αυτό δεν ισχύει όμως
thanospr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Το θεμα ειναι οτι ειναι εκτος εγγυησης μιας και την εχω 3χρονια και 3μηνες ενω εχει 2 χρονια εγγυηση...το θεμα ειναι να την κουμπωσω και σ αλλο συστημα για να μαι 100% σιγουρος...τροφοδοτικο δεν ειναι μετρησα γραμμες...pci την συνδεσα και στα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα