Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Makibes G03 που είναι σε pre-order αξίζει; Έχει καλή τιμή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστες είναι οι μετρήσεις του.

Αν είναι σαν το Makibes M88 που έχω παρουσιάσει στο itechnews.gr, τότε ναι
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι σαν το Makibes M88 που έχω παρουσιάσει στο itechnews.gr, τότε ναι

Αυτη εδω ειναι η παρουσιαση;

Επειδη δεν βλεπω ουτε ενα γραφημα παλμων κατα το τρεξιμο στην παρουσιαση, εκανες τετοια μετρηση και αν ναι με ποιο αλλο heart rate το συνεκρινες την ιδια στιγμη και κατεληξες οτι ειναι αξιοπιστες οι μετρησεις του;

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσο επαγγελματικά δεν ασχολούμαι. Με βάση το mi band 2 έγιναν οι μετρήσεις.

Δεν ειναι ιδιαιτερα επαγγελματικα το να βαλεις ενα γραφημα παλμων κατα τη διαρκεια τρεξιματος. Ειναι θεωρητικα βασικη λειτουργια του προιοντος να μετραει παλμους σε αθληση.

Εκανες τετοιο τεστ(γραφημα παλμων κατα τη διαρκεια τρεξιματος και συγκριση με αλλο);

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Το m88 είναι ένα απλό fitness band. Όχι δεν έκανα κάτι τέτοιο. Ότι βλέπεις στην παρουσίαση. Εξάλλου και εγώ φοράω συνέχεια το mi band 2 της Xiaomi, αλλά όχι για fitness, αλλά για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που έχει.

Δημοσ.

Το m88 είναι ένα απλό fitness band. Όχι δεν έκανα κάτι τέτοιο. Ότι βλέπεις στην παρουσίαση. Εξάλλου και εγώ φοράω συνέχεια το mi band 2 της Xiaomi, αλλά όχι για fitness, αλλά για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που έχει.

Oκ δεκτο, αλλα ειναι καπως ακυρο να λεμε οτι ειναι αξιοπιστες οι μετρησεις ενος fitness band , ενω δεν εγιναν καν μετρησεις παλμων κατα το τρεξιμο που ειναι μια απο τις λειτουργιες που μαλιστα διαφημιζει.

Δημοσ.

Επειδή έχω δει διάφορα fitness band, ακόμα και σε απλή μέτρηση παλμών έχω δει τέρατα. Το ίδιο ισχύει και στη μέτρηση βημάτων. Για κάτι το απλό, το mi band 2 (όχι τις προηγούμενες εκδόσεις), το θεωρώ αρκετά αξιόπιστο. Οπότε κοιτάω να συγκρίνω βάση αυτό. Εάν θέλεις συνεχή καταγραφή παλμών, επαγγελματικά, θα πρέπει να πας σε κάτι ανάλογο της garmin. Εξάλλου μην ξεχνάμε, ότι πληρώνεις παίρνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω δει διάφορα fitness band, ακόμα και σε απλή μέτρηση παλμών έχω δει τέρατα. Το ίδιο ισχύει και στη μέτρηση βημάτων. Για κάτι το απλό, το mi band 2 (όχι τις προηγούμενες εκδόσεις), το θεωρώ αρκετά αξιόπιστο. Οπότε κοιτάω να συγκρίνω βάση αυτό. Εάν θέλεις συνεχή καταγραφή παλμών, επαγγελματικά, θα πρέπει να πας σε κάτι ανάλογο της garmin. Εξάλλου μην ξεχνάμε, ότι πληρώνεις παίρνεις.

Οκ, απλα να διευκρινιζουμε οτι μιλαμε για κατι απλο και μετρησεις παλμων σε ηρεμια.

Οχι σε εντονη ασκηση(ασχετα αν διαφημιζουν και αυτο το χαρακτηριστικο).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα.

Όλα αυτά τα fitness trackers (mi band κτλ) είναι για να κάνει κάποιος την πλάκα του, από αξιοπιστία 0. Εδώ δεν είναι αξιόπιστα ρολόγια 300-400 ευρώ όταν μετράνε τους παλμούς από τον καρπό...Όσο για την απόσταση, στο πολύ περίπου την υπολογίζουν και όπως είπε κάποιος παραπάνω, ουσιαστικά απόσταση=βήματα(στο περίπου)*μήκος βηματισμού(στο περίπου πάλι).

1) Αν θες να νομίζεις οτι μετράς αποστάσεις, βήματα, παλμούς κτλ, πάρε ένα τέτοιο για να ξεγελαστείς.

2) Αν θες να μετράς απλά καρδιακούς παλμούς, πάρε έναν παλμογράφο με ζώνη με 30 ευρώ και θα την κάνεις τη δουλειά σου.

3) Αν θες να μετράς πιο σοβαρά και αξιόπιστα, αλλά οικονομικά απόσταση-παλμούς με γραφήματα κτλ κτλ πάρε έναν ANT+ / bluetooth παλμογράφο, σύνδεσέ τον με το κινητό και με μια εφαρμογή πx runkeeper, sports tracker, strava κτλ κτλ και κάνε δουλειά σου.

4) Αν σώνει και ντε δε θες κινητό, πας σε garmin/suunto/polar/tomtom κτλ και τελειώνει το πανηγύρι. Μέχρι και προγράμματα προπόνησης προσαρμοσμένα στα μέτρα σου μπορείς να φορτώσεις και να σε καθοδηγεί το ρολόι για το τι να κάνεις.

Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

PS. Αυτό το βλέπω σε προσφορά πολύ καιρό.

http://www.e-shop.gr/sportwatch-tomtom-spark-multisport-hrm-p-PER.938191

Έχει ό,τι θες. Και σε πολύ καλή τιμή.

Επεξ/σία από AfterForever
  • Like 1
Δημοσ.

εχω παρει εδω και λιγο καιρο το moto 360 sport

για την δουλεια fitness μεσω εφαρμογων strava endomondo)

απ οτι διαβαζω δεν ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστες οι μετρησεις του (παρολο που εχει 250 300 καινουριο)

οκ εγω ειμαι ερασιτεχνης και απλα θελω να καταγραφω ποσο ετρεξα καθε μερα χωρις να κουβαλαω κινητο

Προφανως οτι πληρωνεις παιρνεις

Κ δυστηχως για μερικους οι πιο αξιοπιστες μετρησεις σε smart watch ειναι μονο σε apple watch 

μετα πας σε πιο εξειδικευμενες κατηγοριες και ακριβοτερα βαλαντια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραίο νήμα παιδιά και μπράβο για την ωραία συζήτηση απο τα μέλη και τις ανεκτίμητες πληροφορίες για μας τους άσκετους! :-D

Πριν λίγες μέρες ήρθε τυχαία στα χέρια μου ένα No1 F2.

Ωραίο εμφανισιακά αλλά οι μετρήσεις όπως είναι λογικό είναι κουκουρούκου.

Αυτό με έκανε να ψαχτώ περισσότερο για ρολόι χειρός που να μετράει την προπόνηση στο gym και παλμούς και να κρατάει στατιστικά.

Μετά από το διάβασμα εδώ μάλλον θα καταλήξω σε TomTom Runner 2 ή 3.

Επειδή δεν τρέχω έξω βαριέμαι, μάλλον για το runner 2 με κόβω ή μπορεί να επενδύσω τελικά στο 3 με το gps για futureproof.

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας...εχω παρει ενα ρολοι fit tracker και θεν μπορω να βρω μια εφαρμογη να μπορω να συνδεθω με το κηνιτο μου ειναι απο  ebay ξερει κανεις καμια εφαρμογη για γενικι οστε να μπορουμε να συνδεθουμαι γιατι αλλιος ειναι για πεταμα....

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, argiris19841984 είπε

γεια σας...εχω παρει ενα ρολοι fit tracker και θεν μπορω να βρω μια εφαρμογη να μπορω να συνδεθω με το κηνιτο μου ειναι απο  ebay ξερει κανεις καμια εφαρμογη για γενικι οστε να μπορουμε να συνδεθουμαι γιατι αλλιος ειναι για πεταμα....

Wearfit ή κάτι ανάλογο για δες. Ποια είναι η συσκευή? Εάν στείλεις μήνυμα στον πωλητή, δεν θα σου πει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...