Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αφενός η Κίνα είναι μανούλα στις αντιγραφές αφετέρου όμως πλέον οι περισσότερες συσκευές μοιάζουν μεταξύ τους ...

Ποσά διαφορετικά σχέδια μπορούν να βγουν ;

Δεν μπορείς να φτιάξεις πχ μια στρογγυλή συσκευή απλά για να μην μοιάζει σε κάποια άλλη !

Αν η τιμη είναι ελκυστική θα πουλήσει . Αν όμως έχει όσο τα s8 όμως σίγουρα ο κόσμος θα στραφεί σε κάποιο πιο γνωστό όνομα .

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα σπάει το iPhone 7.....????????????????????????????????????????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω σχόλια κάθε φορά στο ινσομνια και πεθαίνω στα γέλια με της χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπων που υπάρχει πάνω στο πλανήτη. Βλέπω άτομα που γράφουν ωραία αντιγραφή του iPhone 7 κλπ.

Γιατί ρε μάγκες το iPhone 8 που θα μοιάζει στο mi mix της xiaomi όπως το s8 kai s8 plus που είναι το πρόβλημα δλδ δεν το κατάλαβα? Γιατί είστε τόσο κομπλεξικοι?? Εδώ δεν έχουν πρόβλημα οι εταιρειες και έχετε εσείς???? Είστε πραγματικά τσίρκο για διασκέδαση ..

Και μην βρεθεί να μου πει κανείς ότι το s8 kai s8 plus δεν μοιάζει ή ότι δεν εκλέψαν την ιδέα από το mimix της xiaomi..

Τα ίδια πάει να κάνει και η apple με το iPhone 8

Λοιπόν σωπαστε γιατί δεν ξέρετε που πάνε τα 4.

Λες και δεν είναι καλό να περνεις κάτι ωραίο κ να το φέρνεις στα μέτρα σου.

Επεξ/σία από Pitsfitili
  • Like 2
Δημοσ.

Είμαι πάντως περίεργος αν το Oppo R11 με τον 660 και 4/64 κοστίζει 400+ όπως έχει διαρρεύσει πόσο θα κοστολογησουν αυτό πού θα έχει τον 835 και 8 μνήμη?

Δημοσ.

Παίδες. Το κινητό της φωτογραφίας είναι το 1+5. Τώρα θα ανακαλύψουμε ότι οι Κίνα αντιγράφει πάντα απο άλλους? Στο μεταξύ με snap835 και 8gb ram θα είναι απλησίαστο​ σε τιμή. Εκτως όμως από τα αρνητικά είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό το οποίο αν έχει καλή διαχείριση πόρων θα κάνει πάταγο. Βεβαια ακόμα αναρωτιέμαι σε τι θα χρησιμεύσουν τα 8gb ram!!

Ο 835 λενε πως ειναι ετοιμος για windows.

Οποτε οσο περισσοτερη RAM τοσο το καλυτερο.

Και αν μια εταιρια θα το κανει σωστα (να τρεχει windows το κινητο) ειναι η 1+.

Οσο αναφορα την εμφανιση...

Δεν θα το παρει ο κοσμος επειδη μοιαζει με iphone?

Μα οσο παει ο καιρος ολα μοιαζουν μεταζυ τους.

Παει εκεινη η εποχη που το ενα nokia που εβγαινε ηταν τοσο διαφορετικο απο οτιδηποτε αλλο.

Ολα πρεπει να εχουν οθονη 5+ ιντσες. Αυτο τα κανει ολα ιδια?

Μου θυμιζει εκεινο το σκηνικο που κοροιδευουμε τις γκομενες. Toyota yaris ασημενιο σε συγκριση με Suzuki Vitara ασημενιο = ιδιο αυτοκινητο.

Γοβες μαρκας Α κοκκινες σε συγκριση με γοβες μαρκας Β κοκκινες με διαφορα που δεν τη βλεπεις οσο και να ψαχνεις = τελειως διαφορετικο!

Τεσπα. Θα ειναι κινηταρα και θα παταει κατω τα παντα!

Θελω να δω πως θα πηγαινει το OOS σε σκορς!

Δημοσ.

Ε τώρα εγώ θα φταίω αν πω ότι μοιάζει με ...... εγώ θα φταίω? Αφού μοιάζει πολυ με το ......

Άντε τώρα.

Δημοσ.

Μακάρι να μη μοιάσει με αυτό στη φωτό. Ήδη πόσες κινεζιές αντέγραψαν το design του iPhone μπασταρδεμένο με Samsung Galaxy. Η OnePlus είναι σοβαρή εταρεία και ελπίζω να αφήσει τα προϊόντα της να έχουν μια ταυτότητα.

Δημοσ.

Αν έχει όντως καλή κάμερα και 16+ mp ίσως και να είναι το πρώτο κινέζικο που θα πάρω.

Δημοσ.

Γιατί τα άλλα που πήρες δεν κατασκευάζονται στην Κίνα/ Βιετνάμ ή κάπου εκεί πολύ κοντά τέλος πάντων.... Χωρίς καμία όρεξη για παρεξήγηση. Καλή μας νύχτα.

Δημοσ.

Εμενα περισσοτερο honor 8 μου θυμιζει αλλα τεσπα οπως και ναχει περιμενουμε να δουμε το φετινο flagship killer απο κοντα.

Δημοσ.

Πάντως και στην ίδια τιμή με s8 να είναι ξέρω τουλάχιστον έναν πολύ καλό λόγο για τα προσωπικά μου μέτρα και σταθμά που με κάνει να το φέρω πρώτο στις επιλογές μου. Customizability με τις ευλογίες της μαμάς εταιρίας. Εδώ το s7 και Μόλις χθες προχθές πήρε την αναβάθμιση 1ης Μαΐου.

Δημοσ.

Γιατί τα άλλα που πήρες δεν κατασκευάζονται στην Κίνα/ Βιετνάμ ή κάπου εκεί πολύ κοντά τέλος πάντων.... Χωρίς καμία όρεξη για παρεξήγηση. Καλή μας νύχτα.

Εννοώ brand από Κίνα, προφανώς σχεδόν όλα Κίνα φτιάχνονται δεν αντιλέγω...εκτός από τα LG που λένε made in Korea. Βασικά δε έπαιρνα κινέζικο καθαρά λόγο κάμερας, support....τώρα που βλέπω ότι κάποιος από εκεί μου δίνει αυτά που ζητάω, δεν έχω πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...