tomas4wd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 καλησπέρα σας , αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα με το iphone 6 της κοπέλας μου. Μεταφορά επαφών από ένα lg g2 με συγχρονισμό μέσω gmail σε iphone 6. Δεν περάστηκαν 2 επαφές. Η δική μου και μια φίλης. Δεν μπορούμε να κάνουμε facetime εκτός αν κάνουμε κλήση πρώτα κανονική και μετά πατήσουμε εναλλαγή σε facetime. Δηλ εγώ δεν βλέπω το δικό της και εκείνη το δικό μου σαν iphone. Σε άλλους μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε facetime & imessage. Πως διορθώνεται αυτό ; Δοκιμάσαμε να σβήσουμε τις επαφές και να τις ξαναπεράσουμε αλλά τίποτα . Που μπορεί να κολλάει το θέμα ;
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ούτε iMessage μεταξύ σας; Δοκιμάστε να σβήσετε και οι δύο την επαφή τού άλλου. Μετά ανοίξτε ένα νέο μήνυμα και αναζητήστε την σβησμένη επαφή. Όταν εμφανιστεί στα Recents, πατάτε το i στα δεξιά και επιλέγετε "Remove from Recents". Ξαναπερνάτε επαφές και δοκιμάζετε.
tomas4wd Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα , ευχαριστώ για την απάντηση. Προσπάθησα χωρίς επιτυχία αλλά στη διαδικασία μου ήρθε να προσθέσω στην επαφή το email του appleID και δια μαγείας έστρωσε
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα , ευχαριστώ για την απάντηση. Προσπάθησα χωρίς επιτυχία αλλά στη διαδικασία μου ήρθε να προσθέσω στην επαφή το email του appleID και δια μαγείας έστρωσε Ναι αλλά μάλλον "βλέπεστε" μέσω email. Στα settings του Message και του FaceTime, είναι τσεκαρισμένο το νούμερο του κινητού;
tomas4wd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 ναι είναι τσεκαρισμένα , το περίεργο ήταν ότι μονο μεταξύ μας είχαμε αυτο το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα