NBestgirl Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα Πριν απο λίγο, για κάποιο λόγο, μου έκλεισε το PC και όταν το άνοιξα έγραφε NTLDR is missing. Τέλος πάντων απο τα πολλά κατάφερα να το επαναφέρω... επειδή όμως τρόμαξα λιγάκι θα ήθελα να είμαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο.... Είχα νομίζω VISTA προηγουμένως ή windows 8 (δε θυμάμαι ακριβώς) μέχρι που τελικά έκανα τη δωρεάν αναβάθμιση στα WINDOWS 10 όμως δεν τα έχω σε cd γι αυτό ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τα κατεβάσω δωρεάν απο κάπου ώστε να τα έχω σε περίπτωση φορμάτ ή αν και πως μπορώ να κάνω ένα cd επαναφοράς; Φοβάμαι γιατί η υγεία του δίσκου των Windows δεν είναι η καλύτερη.... Ευχαριστώ προκαταβολικά....
mphxths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Περα απο το γεγονος οτι μπορεις να τραβηξεις ανα πασα στιγμη ενα καλο backup* και να επαναφερεις το συστημα σου οποιαδηποτε στιγμη οπως ακριβως ειναι (την στιγμη του backup) , δες και το παρακατω λινκ https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 την περιπτωση #2 (το 2ο (+) δηλ ) Τα λεει πληρως αναλυτικα αλλα αμα δεν καταλαβεις κατι , πες το να το αναλυσουμε.. * Exω τραβηξει πολλα backup το windows 10 συστημα μου με το **ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ** EaseUS Todo Backup Home (εχω καιρο να ασχοληθω μαζι του , παιζει η home εκδοση να ειναι free) και το εχει επαναφερει σωστα..χωρις παρατραγουδα.. Σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα αναλογα προγραμματα..αναφερω αυτο με το οποιο εχω προσωπικη εμπειρια.. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2017 από mphxths
NBestgirl Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ!!!! Θα τα κοιτάξω και αν έχω κάποιο πρόβλημα.... θα ποστάρω πάλι!
Grim Ripper Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Να κατεβάσεις το hard disk sentinel (το trial αρκεί) ώστε να δεις την υγεία του δίσκου. https://www.hdsentinel.com/download.php
NBestgirl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 -.- Backup δε ξέρω καν τί είναι.... Μεταφέρω τα σημαντικά μου αρχεία σε αλλο δίσκο; ^.^
Grim Ripper Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Αυτό που κάνεις είναι το backup. Πάρε ότι θες/χρειάζεσαι σε άλλο δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα