Joshua21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, CallMeRp είπε Καλημέρα. Άκου να δεις.Οταν πήγα να ανοίξω λογαριασμό μισθοδοσίας το 15' στην Πειραιώς ,το ένα υποκ/μα αρνήθηκε λεγοντας ότι πρέπει να κλείσω τυχόν λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες και να υπογράψω και Υ.δ.Απευθυνθηκα σε δεύτερο υποκ/μα της Πειραιώς την επόμενη μέρα το οποίο μου άνοιξε κανονικά και με τον νόμο παρανόμως τον λογαριασμό χωρίς πολλά πολλά. fixed
geodrako Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Στις 26/4/2019 στις 6:46 ΜΜ, ritchie77 είπε Συμφωνώ απόλυτα. Να προσθέσω και κάτι σε αυτά που λέτε, εγώ τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου τον έχω δηλώσει επίσης και σαν ακατάσχετο στην εφορία Αυτό πας στο κατάστημα και το κάνεις απλά; Θέλω κι εγώ να τον δηλώσω.
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, geodrako είπε Αυτό πας στο κατάστημα και το κάνεις απλά; Θέλω κι εγώ να τον δηλώσω. Από όσο ξέρω μέσα από το taxisnet δηλώνεις ακατάσχετο λογαριασμό, όχι στην τράπεζα.
kourtembeu Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 27 λεπτά πριν, geodrako είπε Αυτό πας στο κατάστημα και το κάνεις απλά; Θέλω κι εγώ να τον δηλώσω. https://www.aade.gr/polites/akatashetos-logariasmos 1
geodrako Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, kourtembeu είπε https://www.aade.gr/polites/akatashetos-logariasmos Σ ευχαριστώ! 1
MikeJ Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Εμάς αφού μας έπρηξαν να ανοίξουμε λογαριασμό μισθοδοσίας στη Πειραιώς τώρα μετά από μερικούς μήνες μας ανακοινώνουν Πειραιώς γιοκ και πρέπει να πάτε Eurobank ή Εθνική. Εγώ Eurobank έχω ήδη λογαριασμό ταμιευτηρίου με συνδικαιούχο. Από το HR είπαν μόνο μισθοδοσίας και χωρίς συν δικαιούχο. Τι κάνουμε ; Ο ταμιευτηρίου μπορεί να μετατραπεί σε μισθοδοσίας σχετικά εύκολα ; Θα προτιμούσα να μην μπλέκω με άνοιγμα καινούριου λογαριασμού, είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Παρακαλώ μόνο αν έχει κάποιος σχετική εμπειρία.( Το να πάω να ρωτήσω στη τράπεζα είναι αυτό που θέλω να αποφύγω και ρωτάω εδώ πρώτα)
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, MikeJ είπε Από το HR είπαν μόνο μισθοδοσίας και χωρίς συν δικαιούχο. αυτό πώς το αιτιολόγησαν οι επιστήμονες της επιστήμης του human resourcing?
MikeJ Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δε το αιτιολόγησαν, σε e-mail μας το έστειλαν και απλά το είχαν σαν: Προσοχή!! !! Ο λογαριασμός πρέπει να είναι μισθοδοσίας και εσείς ο μοναδικός δικαιούχος. ( Λογικά κάποια συμφωνία με τη τράπεζα θα έχουν για να το ζητάνε) Το αστείο είναι ότι δούλευα και προ διετίας στην ίδια εταιρεία και τότε τη μισθοδοσία μου την έβαζαν στον λογαριασμό ταμιευτηρίου αυτόν χωρίς θέμα. (επί κάπιταλ κονρόλς)
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Το άνοιγμα νέου λογαριασμού πάντως κάθε άλλο παρά μεγάλη ταλαιπωρία είναι.
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, MikeJ είπε Δε το αιτιολόγησαν, σε e-mail μας το έστειλαν και απλά το είχαν σαν: Προσοχή!! !! Ο λογαριασμός πρέπει να είναι μισθοδοσίας και εσείς ο μοναδικός δικαιούχος. ( Λογικά κάποια συμφωνία με τη τράπεζα θα έχουν για να το ζητάνε) Το αστείο είναι ότι δούλευα και προ διετίας στην ίδια εταιρεία και τότε τη μισθοδοσία μου την έβαζαν στον λογαριασμό ταμιευτηρίου αυτόν χωρίς θέμα. (επί κάπιταλ κονρόλς) καλά αφού έχουν αυτό το βίτσιο (που δε στηρίζεται πουθενά προφανώς) γιατί δεν σας φέρνουν τουλάχιστον κάποιον από την τράπεζα να σας τον ανοίξει εκεί στη δουλειά και πρέπει να πάτε εσείς το κάνουν σε κάμποσες εταιρείες αυτό
MikeJ Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 10 minutes ago, Joshua21 said: Το άνοιγμα νέου λογαριασμού πάντως κάθε άλλο παρά μεγάλη ταλαιπωρία είναι. Τον Σεπτέμβρη άνοιξα τελευταία φορά... Ξύπνημα 7 το πρωί... Στη τράπεζα κατά τις 8 παρά 20 (υπήρχαν ήδη 2 παππούδες που περίμεναν) , μπαίνεις σε θεωρητική ουρά με τους υπόλοιπους παππούδες που σκάνε μύτη, κοντεύεις να παίξεις ξύλο με τους παππούδες που προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να σου πάρουν την θεωρητική σειρά. Μπαίνεις τελικά στη τράπεζα και έρχεται η σειρά σου. ΔΕΗ/ Τηλέφωνο/ ΑΦΜ/ Βεβαίωση εργοδότη / Ταυτότητα κλπ κλπ (κι ας τα ΄χουμε ήδη πρέπει κάθε 6 μήνες να τα ανανεώνουμε γιατί yolo) Μετά υπογράφεις χαρτιά.... πολλά χαρτιά ... μια υπογραφή σε κάθε σελίδα....και δώστου GDPR και υπέγραψε και σε οθόνες... και υπέγραψε κι άλλα χαρτιά... και βγάλε κάρτα και ebanking... κι άλλα χαρτιά.... Ξεμπέρδεψα ακριβώς 8:51 (και εξυπηρετήθηκα πρώτος εντός καταστήματος γιατί οι 2 παππούδες ήταν για αλλού). Έφτασα στη δουλειά αργοπορημένος. Σόρυ αλλά για μένα είναι ταλαιπωρία όλο αυτό. 11 minutes ago, logistoulis said: καλά αφού έχουν αυτό το βίτσιο (που δε στηρίζεται πουθενά προφανώς) γιατί δεν σας φέρνουν τουλάχιστον κάποιον από την τράπεζα να σας τον ανοίξει εκεί στη δουλειά και πρέπει να πάτε εσείς το κάνουν σε κάμποσες εταιρείες αυτό Είπαν ότι θα γίνει αυτό αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει ενημέρωση και ο μήνας τελειώνει. Το θέμα είναι ότι στις εγκαταστάσεις που είμαι μπορεί να δουλεύουν και 3000 άτομα συνολικά. Πόσους υπαλλήλους θα στείλει η eurobank ; Έτσι όπως το βλέπω πιο γρήγορα θα εξυπηρετηθώ σε κατάστημα. Ουσιαστικά, αν είναι εφικτή και εύκολη η μετατροπή λογαριασμού ήθελα να μάθω μπας και πάω αύριο που έχω ρεπό.
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, MikeJ είπε Τον Σεπτέμβρη άνοιξα τελευταία φορά... Ξύπνημα 7 το πρωί... Στη τράπεζα κατά τις 8 παρά 20 (υπήρχαν ήδη 2 παππούδες που περίμεναν) , μπαίνεις σε θεωρητική ουρά με τους υπόλοιπους παππούδες που σκάνε μύτη, κοντεύεις να παίξεις ξύλο με τους παππούδες που προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να σου πάρουν την θεωρητική σειρά. Μπαίνεις τελικά στη τράπεζα και έρχεται η σειρά σου. ΔΕΗ/ Τηλέφωνο/ ΑΦΜ/ Βεβαίωση εργοδότη / Ταυτότητα κλπ κλπ (κι ας τα ΄χουμε ήδη πρέπει κάθε 6 μήνες να τα ανανεώνουμε γιατί yolo) Μετά υπογράφεις χαρτιά.... πολλά χαρτιά ... μια υπογραφή σε κάθε σελίδα....και δώστου GDPR και υπέγραψε και σε οθόνες... και υπέγραψε κι άλλα χαρτιά... και βγάλε κάρτα και ebanking... κι άλλα χαρτιά.... Ξεμπέρδεψα ακριβώς 8:51 (και εξυπηρετήθηκα πρώτος εντός καταστήματος γιατί οι 2 παππούδες ήταν για αλλού). Έφτασα στη δουλειά αργοπορημένος. Σόρυ αλλά για μένα είναι ταλαιπωρία όλο αυτό. Άλλο πράγμα να ανοίξεις λογαριασμό σε τράπεζα που ΔΕΝ είσαι πελάτης και ταυτόχρονα να σου φτιάξουν ebanking και να σου βγάλουν χρεωστική κάρτα, και άλλο να ανοίξεις απλώς νέο λογαριασμό σε τράπεζα που έχεις ήδη κάποιο ενεργό προϊόν. Στην μια περίπτωση όντως τρως μια ώρα, στην άλλη ούτε δεκάλεπτο. Επίσης επικαιροποίηση στοιχείων δεν ζητάνε κάθε 6μηνο όπως νομίζεις, ζητάνε κάθε 2-3 χρόνια. Πάντως αν έχεις καιρό να κάνεις επικαιροποίηση θα σου ζητήσουν όλα αυτά τα χαρτιά είτε θελήσεις να ανοίξεις νέο λογαριασμό, είτε θελήσεις να τροποποιήσεις κάποιον που ήδη έχεις. 40 λεπτά πριν, MikeJ είπε Ουσιαστικά, αν είναι εφικτή και εύκολη η μετατροπή λογαριασμού ήθελα να μάθω μπας και πάω αύριο που έχω ρεπό. Εφικτή δεν ξέρω αν είναι η μετατροπή λογαριασμού, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να σου φάει λιγότερο χρόνο από όσο χρειάζεται το άνοιγμα νέου.
aregli92 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σας. Έχω ξεκινήσει δουλειά και πρέπει να ανοίξω λογαριασμό μισθοδοσίας στη eurobank, ωστόσο επειδή πρόσφατα έκανα διακοπή στρατιωτικής θητείας για λόγους υγείας, ακόμα δεν έχει καταφθάσει η αστυνομική μου ταυτότητα (κι όμως δυστυχώς έχει αργήσει λόγω καλοκαιριού). Διαθέτω ευκρινές φωτοαντιγραφο της ταυτότητας μου, λέτε να το δεχτούν σαν έγγραφο ταυτοποίησης ή χωρίς ταυτότητα/διαβατήριο δε γίνεται δουλειά? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα