neggo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Επειδή πρόκειται να ανοίξω λογαριασμό μισθοδοσίας και απ' οτι ξέρω σε βάζουν να δηλώσεις άλλους λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες αν έχεις (έχω δύο) και μετά να επιλέξεις από ποιά θα κάνεις ανάληψη. Έχει περάσει κανείς πρόσφατα από αυτή τη διαδικασία να με διαφωτίσει περί τίνος πρόκειται;
Ghost_Rider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο... Παντως στην Πειραιως ουδεποτε περασα τετοιο μαρτυριο...
neggo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεν μπορώ. Είναι λογαριασμός μισθοδοσίας και όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας ο μισθός πάει σε αυτή τη τράπεζα.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 ...ε πες και την τράπεζα, τι ειναι κρατικο μυστικό Αν εχεις λογαριασμό σε τραπεζα που συνεργάζεται η επιχείριση στην οποια δουλεύεις τοτε δεν μπορείς να ανοίξεις αλλον, σου δεσμεύουν αυτον για την μισθοδοσία.
neggo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 ...ε πες και την τράπεζα, τι ειναι κρατικο μυστικό Αν εχεις λογαριασμό σε τραπεζα που συνεργάζεται η επιχείριση στην οποια δουλεύεις τοτε δεν μπορείς να ανοίξεις αλλον, σου δεσμεύουν αυτον για την μισθοδοσία. Την ανέφερα ποιό πάνω.
ParhsG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 ...ε πες και την τράπεζα, τι ειναι κρατικο μυστικό Αν εχεις λογαριασμό σε τραπεζα που συνεργάζεται η επιχείριση στην οποια δουλεύεις τοτε δεν μπορείς να ανοίξεις αλλον, σου δεσμεύουν αυτον για την μισθοδοσία. Εξαρτάται τι λογαριασμό ισως. Εξαλλου control ισχυουν ανα τράπεζα. Εγώ πχ ειχα λογαριασμο πειραιώς αλφα και εθνική και μου ανοίξαν άλλο για μισθοδοσια πειραιώς παρότι είχα
neggo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εξαρτάται τι λογαριασμό ισως. Εξαλλου control ισχυουν ανα τράπεζα. Εγώ πχ ειχα λογαριασμο πειραιώς αλφα και εθνική και μου ανοίξαν άλλο για μισθοδοσια πειραιώς παρότι είχα Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη δήλωση αν την έχεις υπόψιν σου.
ParhsG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη δήλωση αν την έχεις υπόψιν σου. Σε μενα δε ζητήθηκε κατι τετοιο παντως
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη δήλωση αν την έχεις υπόψιν σου.Γειωσε τους.Γράψε και ψεύτικα στοιχεία στη δήλωση, π.χ. Βάλε άλλο πατρώνυμο η μόνο το αρχικό γράμμα. Και άσε τους να κουρεύονται. Οι τράπεζες κάνουν ότι γουστάρουν. Κάνε και εσυ. 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Γειωσε τους. Γράψε και ψεύτικα στοιχεία στη δήλωση, π.χ. Βάλε άλλο πατρώνυμο η μόνο το αρχικό γράμμα. Και άσε τους να κουρεύονται. Οι τράπεζες κάνουν ότι γουστάρουν. Κάνε και εσυ. Μου αρεσει ο τρόπος που σκέφτεσαι χαχαααααα
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αν ο εργοδοτης πληρωνει μονο μεσω συγεκεριμνης τραπεζαας και το αναφερει αυτο στο χαρτι για να ανοξεις λογαριασμο ειναι υποχρεωμενοι να σου ανοιξουν. Το περασα περυσι με την κορη μου που ειχε σε Εθνικη και ηθελε σε Πειραιως. Νομιζω τωρα εχει χαλαρωσει και αυτο το μετρο και σου ανοιγουν πιο ευκολα.
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 εγώ το μόνο που ξέρω ότι σε βάζουν να δηλώσεις -υπεύθυνα- είναι ότι αυτός θα είναι ο μόνος λογαριασμός μισθοδοσίας που έχεις γιατί επιτρέπεται να έχεις μόνο έναν τέτοιο γενικά (και αν έχεις αλλού θα πρέπει και καλά να τον κλείσεις) βέβαια δε καταλαβαίνω το κόλλημα που έχουν κάποιοι αν υπάρχει ήδη ένας λογαριασμός ταμιευτηρίου να σε στέλνουν να ανοίγεις μισθοδοσίας, είναι τελείως ηλίθιο να υπάρχουν λογαριασμοί μισθοδοσίας βέβαια τώρα με τα cc οκ είναι ο μόνος τρόπος να ανοίξει κάποιος που δεν έχει, αλλά για τους άλλους που έχουν ταμιευτήρια δε καταλαβαίνω το κόλλημα όταν πήγα στην άλφα να ανοίξω για τη μισθοδοσία μου έναν δικό μου μόλις τους λέω ότι είναι για αυτό μου αναφέρει τη χαρτούρα.. και παρόλο που μπορώ να τη φτιάξω και μόνος μου τη χαρτούρα (έχω έστω αυτή τη τύχη σε σχέση με άλλους υπαλλήλους) για να μην ξαναπηγαίνω του λέω ας ανοίξουμε ταμιευτήριο βρε άνθρωπε να τελειώνουμε..
fylatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 εγώ το μόνο που ξέρω ότι σε βάζουν να δηλώσεις είναι ότι αυτός θα είναι ο μόνος λογαριασμός μισθοδοσίας που έχεις γιατί επιτρέπεται να έχεις μόνο έναν τέτοιο γενικά (και αν έχεις αλλού θα πρέπει και καλά να τον κλείσεις) Ναι σε βάζουν να κάνεις υπεύθυνη δήλωση. Το ίδιο ισχύει και για τον εργοδότη αν θέλει να αλλάξει τράπεζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα