PanagiotisPC Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα πήγα να ανοίξω το pc και δεν μου ανοίγει. Διαπίστωσα όμως οτι όταν πατούσα το κουμπί on/off δεν έκανε αυτό το "τσακ" όταν το πατούσες. Πάντως δεν νομίζω να είναι το τροφοδοτικό παρόλο που δεν είχε κεραυνούς. Πώς αλλάζω το on/off και ποιό γενικά το κόστος; Σας έχει ξανασυμβεί; Παρακαλώ οποίος γνωρίζει ας απαντήσει, είναι σημαντικό. Ευχαριστώ
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Θα σου απαντήσει όποιος γνωρίζει αν εξηγήσεις πραγματικά και αναλυτικα το πρόβλημα που έχεις.
PanagiotisPC Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Θα σου απαντήσει όποιος γνωρίζει αν εξηγήσεις πραγματικά και αναλυτικα το πρόβλημα που έχεις. Πράγματι πάνω στο άγχος δεν το εξήγησα. Ενώ χθες λειτουργούσε κανονικότατα ο υπολογιστής μου, Σήμερα οταν πήγα να πατήσω το κουμπί να ανοίξει δεν άνοιγε. Δοκίμασα να το βγάλω απο την πρίζα, έσπρωξα όλα τα καλώδια μήπως είχε αποσυνδεθεί καποιο, είδα μήπως έχει πεσει κάποια ασφάλεια αλλά τίποτα. Εγώ προσωπικά ψιλιαζομαι μήπως χάλασε το κουμπί on/off καθώς όταν το πατουσα όταν άνοιγε έκανε έναν χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν όλα τα κουμπιά, σε αντίθεση με τώρα που δεν τον κάνει. Γνωρίζει κανείς τι μπορει να συμβαίνει; Σκέφτηκα και το τροφοδοτικό μήπως κάηκε αλλά δεν έχω άλλο να το αλλάξω.
kogos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Για να σιγουρευτεις, άλλαξε τα καλώδια στην μητρική και βάλε να ξεκινά με το κουμπί reset. Αν ανοίξει, φταίει το κουμπί. Το κόστος είναι αστείο αλλά δεν βρίσκεις εύκολα, οπότε ή μένεις με το reset να ξεκινά το pc, ή κανείς πατέντα με άσχετο διακόπτη. Επίσης, κάποια κουμπιά έχουν μια μικρή πλαστική βάση που κουμπωνουν στο κουτί. Ίσως να έχει σπάσει αυτό και να κάνεις δουλειά με λίγη κόλλα. Είναι συχνό σε φτηνά κουτιά να σπάνε μετά από χρόνια αυτές οι βάσεις
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τι χαρακτηριστικό ήχο έκανε το κουμπί? Μήπως εννοείς ένα μπιπ?
kogos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεν νομίζω να εννοεί μπιπ. Εγώ κατάλαβα το χαρακτηριστικό κλικ που κάνουν τα κουμπιά, ακόμα και χωρίς ρεύμα, αν τα πατήσεις.
PanagiotisPC Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τι χαρακτηριστικό ήχο έκανε το κουμπί? Μήπως εννοείς ένα μπιπ? Δεν νομίζω να εννοεί μπιπ. Εγώ κατάλαβα το χαρακτηριστικό κλικ που κάνουν τα κουμπιά, ακόμα και χωρίς ρεύμα, αν τα πατήσεις.Ακριβώς αυτό εννοώ που λέει ο kogos
kogos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δοκίμασε τότε αυτό που σου περιέγραψα παραπάνω. Κάνε τράμπα το power με το reset στη motherboard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα