Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εν μερη δεν διαφωνω σε αυτο που λες αν και το παραδειγμα σου δεν ειναι πολυ πετυχημενο γιατι υπαρχει αρκετος κοσμος που τον ενδιαφερει ο ηχος παρα πολυ και δινει βαση σε αυτο,αλλα το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο. Παρολα αυτα ειναι γεγονος οτι η Samsung που ειναι στον χωρο του αδιαβροχου εδω και ποσα χρονια επρεπε να φροντισει να αλλαξει επιτελους το κατω ηχειο.Η αλλη μισητη εταιρεια για ποιο λογο στο πρωτο της αδιαβροχο κινητο(οπως και η Htc)και εχουν 2 ακουστικα? Η Sony εδω και χρονια με τα πιο παλια xperia Z? Και εγω προσωπικα το παραπονο μου απο το ηχειο στο S7 το ειχα παντως για την ενταση του.Οσο να ναι δεν την λες ολοκληρωμενη συσκευη οταν χανει στο θεμα του ηχου(οχι οτι δεν ηταν τα προηγουμενα S7/edge ουτως ή αλλως αλλα κριμα ειναι).
ziaba Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 σε τι ακριβώς είναι μέτριο το s7 edge ας πούμε; στον ήχο που είπαμε, στο κράτημα & στην χρήση (edge), ζεσταίνετε αρκετά, μπαταρία, μούφα ui και δεν έχει type c, ράδιο, υπέρυθρες .... χωρίς όλα αυτά δεν το λες κορυφαία συσκευή που κάνει παπάδες Προφανως θα εχει χειροτερο ηχο απο υπολοιπα κινητα αφου ειναι πληρως αδιαβροχο και δεν χρειαζεται να κλεισεις καπακια κτλ Σκεφτομαστε και λιγο. δεν αναφέρομαι μονό για το ηχείο άλλα και την έντασή από τα ακουστικά ... πχ στο Μ8 απείραχτο προσωπικά με τα ίδια ακουστικά, κομμάτια χαμήλωνα την έντασή για ακούσω τα ίδια κομμάτια
Chrysostomos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 στο κράτημα,στο ζέσταμα και ειδικά στην μπαταρία θα διαφωνήσω.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Και εγω απο εμπειρια S7 θυμαμαι η συσκευη ηταν κρυα ακομα και οταν επαιζα παιχνιδι ή εβλεπα πολλα video στο youtube ή streams
Mitsos_The_Great Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 ziaba προφανώς η συσκευή που είχες πιθανόν να είχε κάποιο πρόβλημα. Εγώ πάλι με το S7 edge δεν έχω κανένα θέμα από αυτά που αναφέρεις. Ναι μου λείπει το ραδιόφωνο αλλά πλέον σε καμμία ναυαρχίδα δεν υπάρχει. Επίσης το type-c & υπέρυθρες μου είναι αδιάφορα. Όσο αφορά τον TS ΔΕΝ αξίζει τέτοια αλλαγή
hellojim Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ότι να'ναι ακούω για το S7 edge. Εγώ πήγα της προάλλες Αθήνα 4.5 ώρες πήγαινε και άλλες τόσες έλα, άκουγα μουσική full συνέχεια στο λεωφορείο και παράλληλα εμπαινα με 4g και κοιτούσα λίγο internet, έβγαλα 3 βίντεο 4k και όταν γύρισα (2 τα ξημερώματα) είχα περίπου στο 35%. Η φωτεινότητα ήταν συνεχώς στο αυτόματο. Η μπαταρία του είναι μια χαρά. Επίσης να ζεσταθεί, μόνο στο fast charge και στο gps όταν το χρησιμοποιώ με χάρτες. Στα παιχνίδια και γενικά βίντεο κτλ ούτε καν. Δεν είναι τέλειο τηλέφωνο, κανένα δεν είναι άλλωστε, αλλά τα συγκεκριμένα που λες δεν ισχύουν. Ραδιόφωνο αδιάφορο, IR blaster θα μπορούσε να έχει, είναι ωραίο feature αλλά δυστυχώς το βγάλανε. Τώρα να πεις οτι δεν είναι καλό κινητό λόγω ραδιοφώνου,IR blaster και ηχείου δεν νομίζω Τάκη. 3
Mitsos_The_Great Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δείτε εδώ μπαταρία με 4g μονιμα ανοιχτό και αυτόματη φωτεινότητα !
vchristod84 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δείτε εδώ μπαταρία με 4g μονιμα ανοιχτό και αυτόματη φωτεινότητα ! Τι είναι το http injector?
ziaba Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 ziaba προφανώς η συσκευή που είχες πιθανόν να είχε κάποιο πρόβλημα. Εγώ πάλι με το S7 edge δεν έχω κανένα θέμα από αυτά που αναφέρεις. Ναι μου λείπει το ραδιόφωνο αλλά πλέον σε καμμία ναυαρχίδα δεν υπάρχει. Επίσης το type-c & υπέρυθρες μου είναι αδιάφορα. Όσο αφορά τον TS ΔΕΝ αξίζει τέτοια αλλαγή η συσκευή δεν είχε κανένα θέμα το χρησιμοποιούσα γυμνό χωρίς θήκη και τζαμακια και ένοιωθα ζεσταίνεται αρκετά ειδικά σε χρήση mobile internet ... ράδιο υπάρχει στα lg ... και στο αμερικάνικο edge Ότι να'ναι ακούω για το S7 edge. Εγώ πήγα της προάλλες Αθήνα 4.5 ώρες πήγαινε και άλλες τόσες έλα, άκουγα μουσική full συνέχεια στο λεωφορείο και παράλληλα εμπαινα με 4g και κοιτούσα λίγο internet, έβγαλα 3 βίντεο 4k και όταν γύρισα (2 τα ξημερώματα) είχα περίπου στο 35%. Η φωτεινότητα ήταν συνεχώς στο αυτόματο. Η μπαταρία του είναι μια χαρά. Επίσης να ζεσταθεί, μόνο στο fast charge και στο gps όταν το χρησιμοποιώ με χάρτες. Στα παιχνίδια και γενικά βίντεο κτλ ούτε καν. Δεν είναι τέλειο τηλέφωνο, κανένα δεν είναι άλλωστε, αλλά τα συγκεκριμένα που λες δεν ισχύουν. Ραδιόφωνο αδιάφορο, IR blaster θα μπορούσε να έχει, είναι ωραίο feature αλλά δυστυχώς το βγάλανε. Τώρα να πεις οτι δεν είναι καλό κινητό λόγω ραδιοφώνου,IR blaster και ηχείου δεν νομίζω Τάκη. δεν είπε κανένας ότι δεν είναι κάλο άπλα ότι δεν κάνει παπάδες λόγω ότι είναι μέτριο σε κάποια σημεία & γιατί δεν έχει όλα τα features Δείτε εδώ μπαταρία με 4g μονιμα ανοιχτό και αυτόματη φωτεινότητα ! αν με 6,5 ώρες sot το edge (και αυτό λόγω τέρμα μαύρου θέματος) κάνει παπάδες τότε οι συσκευές που βγάζουν 9 ακόμα και 12 ώρες οθόνης τι κάνουν?
vchristod84 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 αν με 6,5 ώρες sot το edge (και αυτό λόγω τέρμα μαύρου θέματος) κάνει παπάδες τότε οι συσκευές που βγάζουν 9 ακόμα και 12 ώρες οθόνης τι κάνουν?Χάνουν σε όλα τα άλλα;..
hellojim Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δλδ ποιο κινητό κάνει για εσένα παπάδες? Επίσης ποιες συσκευές βγάζουν 9 ώρες?αυτές που έχουν 5k mah και είναι σαν τάμπλετ? 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 η συσκευή δεν είχε κανένα θέμα το χρησιμοποιούσα γυμνό χωρίς θήκη και τζαμακια και ένοιωθα ζεσταίνεται αρκετά ειδικά σε χρήση mobile internet ... ράδιο υπάρχει στα lg ... και στο αμερικάνικο edge δεν είπε κανένας ότι δεν είναι κάλο άπλα ότι δεν κάνει παπάδες λόγω ότι είναι μέτριο σε κάποια σημεία & γιατί δεν έχει όλα τα features αν με 6,5 ώρες sot το edge (και αυτό λόγω τέρμα μαύρου θέματος) κάνει παπάδες τότε οι συσκευές που βγάζουν 9 ακόμα και 12 ώρες οθόνης τι κάνουν? Ξέρεις πολλές συσκευές που με 4g ανοιχτά δεδομένα + την τηλέφωνικη ομιλία βγάζουν τόσο sot?
vchristod84 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Ξέρεις πολλές συσκευές που με 4g ανοιχτά δεδομένα + την τηλέφωνικη ομιλία βγάζουν τόσο sot?Εγώ δύο ξέρω σίγουρα: Lenovo p2, moto z play
ThanosMTX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Τελικά το πήρα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή. Παιδιά δε τρελάθηκα, μικρότερο από το s7 edge μου φαίνεται αλλά είναι λίγο ποιο όμορφο. Διαφορές στον ήχο, κάμερα, γενική χρήση δεν παρατήρησα... Μάλλον θα το δώσω πίσω και θα μείνω με το s7 edge μου που μου φαίνεται καλύτερο για κάποιο λόγο και ας έχει ελάχιστα μεγαλύτερα μπέζελ.
stelios18120 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Κακως αλλαξες Σιγα τις διαφορες που εχει Βασικα στα δικα μου ματια πιο ασχημο ειναι το s8 To s7 edge ειναι κοσμημα,ειδικα στο μπλε και στο χρυσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα