ThanosMTX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Γειά σας. Έχω το S7 Edge εδώ και 3 μήνες και είδα ότι έχει πέσει η τιμή του s8 αρκετά. Θα άξιζε μια τέτοια αλλαγή ή να περιμένω το S9; Υπάρχουν σημαντικές διαφορές που να δικαιολογούν την αγορά του S8;
turbat0s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τί βελτιώσεις θα ήθελες σε σχέση με αυτό που ήδη έχεις?
alx301 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 ειχα s7 edge, s8 plus Δεν αξιζει, μονο η μπροστινή καμερα εχει για μένα σημαντική διαφορα, η αναλογια οθονης του s8 plus με χαλασε αρκετα. Eπισης στο χέρι το s7 edge προσωπικα μου φαινεται πιο premium συσκευη λόγο του μεταλλικού πλαισιου. Το S8 plus σαν να ηταν απο πλαστικό το πλαινο η κατι αναλογο. Μεινε οπως εισαι και περιμενε Note 8 απο αυγουστο που λενε Αυτο που μου άρεσε στο s8+ οτι η συσκευη ειναι σχεδον bezeless , σαν να μην υπαρχουν ειναι, φαινεται πολύ ωραια.
ThanosMTX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τί βελτιώσεις θα ήθελες σε σχέση με αυτό που ήδη έχεις? Οθόνη, GPU και μπαταρία. Λένε ότι η αυτονομία στο s8 είναι καλύτερη αν και μικρότερη σε μιλιαμπέρ. ειχα s7 edge, s8 plus Δεν αξιζει, μονο η μπροστινή καμερα εχει για μένα σημαντική διαφορα, η αναλογια οθονης του s8 plus με χαλασε αρκετα. Eπισης στο χέρι το s7 edge προσωπικα μου φαινεται πιο premium συσκευη λόγο του μεταλλικού πλαισιου. Το S8 plus σαν να ηταν απο πλαστικό το πλαινο η κατι αναλογο. Μεινε οπως εισαι και περιμενε Note 8 απο αυγουστο που λενε Αυτο που μου άρεσε στο s8+ οτι η συσκευη ειναι σχεδον bezeless , σαν να μην υπαρχουν ειναι, φαινεται πολύ ωραια. Αν βγει note μάλλον είναι ένας καλός λόγος αναμονής αν και φοβάμαι ότι θα κάνει κανα 900άρι.
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Οθόνη, GPU και μπαταρία. Λένε ότι η αυτονομία στο s8 είναι καλύτερη αν και μικρότερη σε μιλιαμπέρ. Αν βγει note μάλλον είναι ένας καλός λόγος αναμονής αν και φοβάμαι ότι θα κάνει κανα 900άρι. Οχι κανεις δεν το εχει γραψει αυτο. Ψαξε οπου θελεις αλλα καλυτερη αυτονομια μεταξυ καινουργιου s7 edge και καινουργιου s8 δεν προκειται να βρεις πουθενα. Γιαυτο το λογο πανε ολοι στο plus. Και την ιδια την Samsung να ρωταγες(που λεει ο λογος)προφανως και θα σου ελεγαν οχι. Ισα ισα που το S8 ειναι ισως η πιο αδιαφορη ναυαρχιδα(σε σχεση με την προηγουμενη παντα)των τελευταιων ετων μαζι με το htc m9 ξερω γω. Οι λογικοι ανθρωποι θα σου πουν να περιμενεις τουλαχιστον μεχρι του χρονου(να εχουν βγει ολες οι συσκευες και να εχουν φτιαξει και οι τιμες)ή εστω μεχρι τις γιορτες. Οι ''σπαταλοι'' θα σου πουν να πας στο S8 για την ''φοβερη'' οθονη του,η οποια ειναι πολυ καλη μεν αλλα σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει την αλλαγη κινητου.
SOAD1981 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 καποιοι ειναι πολλοι αχαριστοι και υπερκαταναλωτικοι τελικα......
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεν υπάρχει λόγως μετάβασης από s7 edge σε s8 Μην χαλάς τσάμπα €€€ Και το τωρινό σου κινητό κάνει παπάδες. 1
ziaba Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεν υπάρχει λόγως μετάβασης από s7 edge σε s8 Μην χαλάς τσάμπα €€€ Και το τωρινό σου κινητό κάνει παπάδες. ας χαλαρώσουμε λίγο πχ στον ήχο το iphone se τουλαχ στα δικά μου αυτιά είναι κατά πολύ ανώτερο ... που να το συγκρίνουμε και με το Μ8
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 ας χαλαρώσουμε λίγο πχ στον ήχο το iphone se τουλαχ στα δικά μου αυτιά είναι κατά πολύ ανώτερο ... που να το συγκρίνουμε και με το Μ8 Πιστεύεις ότι αυτό δηλαδή είναι δυνατο κριτήριο ώστε να δώσει το s7 edge για το 8;
ziaba Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Πιστεύεις ότι αυτό δηλαδή είναι δυνατο κριτήριο ώστε να δώσει το s7 edge για το 8; εννοείται πως δεν αξίζει ... άλλα όχι ότι το edge κάνει παπάδες .. οκ έχει καλή κάμερα και φωτεινή οθόνη σε σχέση με τις ips ... σε όλα τ άλλα θα το χαρακτήριζα ως μέτριο ... βέβαια αυτά είναι γούστα και πως τα βλέπει ο καθένας
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 σε τι ακριβώς είναι μέτριο το s7 edge ας πούμε;
Mikeasdf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Για κανενα λογο δεν αξιζει να πας σε s8. Αξιζει s7 εναντι του s6 αλλα οχι s8 εναντι του s7. Και πραγματικα δε ξερω γιατι το κυκλοφορησαν..
hellojim Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 ας χαλαρώσουμε λίγο πχ στον ήχο το iphone se τουλαχ στα δικά μου αυτιά είναι κατά πολύ ανώτερο ... που να το συγκρίνουμε και με το Μ8 Προφανως θα εχει χειροτερο ηχο απο υπολοιπα κινητα αφου ειναι πληρως αδιαβροχο και δεν χρειαζεται να κλεισεις καπακια κτλ Σκεφτομαστε και λιγο.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Προφανως θα εχει χειροτερο ηχο απο υπολοιπα κινητα αφου ειναι πληρως αδιαβροχο και δεν χρειαζεται να κλεισεις καπακια κτλ Σκεφτομαστε και λιγο. Η θα μπορουσε η samsung στο S8 να εβαζε και αυτη 2 ηχεια οπως αλλες εταιρειες στα κινητα τους πχ iphone 7,Htc u11 λεω εγω τωρα.
hellojim Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Η θα μπορουσε η samsung στο S8 να εβαζε και αυτη 2 ηχεια οπως αλλες εταιρειες στα κινητα τους πχ iphone 7,Htc u11 λεω εγω τωρα. Αυτο ειναι valid argument και μλκια που δεν το κανουν, αλλα για την ποιοτητα δεν μπορεις να πεις κατι. Το εχω βαλει διπλα απο iphone 6s (του ξαδερφου μου) και ανοιξαμε το ιδιο βιντεο στο youtube και ειχαν παρομοιο ηχο.. (το 6s δεν εχει στερεο ηχεια αλλα υποτιθεται οτι εχει τα ιδια η καλυτερα απο το iphone se) Tεςπα το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να πεις οτι το s7/edge δεν ειναι top επειδη δεν εχει καλα ηχεια! Ειναι σαν να λες οτι το GTR δεν ειναι καλο αμαξι επειδη δεν εχει καλο ραδιο. Χανουμε την ουσια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα