Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν θα υπαρχει χρεωση τελωνειου.Η αγορα συνολικα κοστισε 42,82 ευρω.Ειναι registered η αγορα οχι με courier.Και επισης αν γνωριζει καποιος να μου τι σημαινει Shipping method: Netherlands Registered

Δημοσ.

Εμένα με αυτόν ακριβώς τον τρόπο μου ήρθε από banggood και δεν πέρασε τελωνείο.Βέβαια αυτό έγινε πριν από καμιά δεκαριά μήνες.Συνήθως με NL post δεν περνάνε τελωνείο,και πράγματα μεγαλύτερης αξίας.Πάντως και κάποιου φίλου μου που του ήρθε το πληκτρολόγιο με CN registered,δεν πέρασε ούτε και αυτό τελωνείο.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα με αυτόν ακριβώς τον τρόπο μου ήρθε από banggood και δεν πέρασε τελωνείο.Βέβαια αυτό έγινε πριν από καμιά δεκαριά μήνες.Συνήθως με NL post δεν περνάνε τελωνείο,και πράγματα μεγαλύτερης αξίας.Πάντως και κάποιου φίλου μου που του ήρθε το πληκτρολόγιο με CN registered,δεν πέρασε ούτε και αυτό τελωνείο.

σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!μου εφυγε ενα βαρος

Δημοσ.

Για σιγουριά, όταν βάλεις την παραγγελία βάλε στα σχόλια "send as gift"

Μπαααα δεν πιάνει αυτό. Κάποιος άλλος φίλος παράγγειλε κινητό αξίας 250 ευρώ περίπου,του μαρκάρισαν πάνω "send as a gift" το έστειλαν με SG post και έφαγε ένα "gift" 80 ευρώ περίπου στο κεφάλι από τον τελώνη.Περισσότερο μετράει με τι μέθοδο αποστολής και ποιο post office στέλνουν τα δέματα.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εγώ πήρα το δικό μου από gearbest με απλό Shipping και δεν υπήρχε κάποιο θέμα απο τελωνείο. Μονάχα παρέλαβα περίπου κανα μήνα μετά από την παραγγελία.

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι . Εχει αγορασει καποιος απο Κινα κατι για καποιο αλλο μελος [προφανως οχι για δωρο] ;

Γενικα γινεται αυτο ;

Ρωταω διοτι δεν εχω πιστωτικη καρτα και γενικα δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα online shopping περαν

της μεθοδου της αντικαταβολης .

Δημοσ.

Τότε γιατί δεν το αγοράζεις με αντικαταβολή από Ελλάδα? Υπάρχει σε διαφορά καταστήματα στο skroutz κοντά στα 50ευρώ. Δεν είναι μεγάλη διαφορά και θα το έχεις και σε λίγες μέρες

Δημοσ.

καθαρα για να το παρω οσο πιο φτηνα γινεται. βεβαια νταξει οντως η διαφορα ειναι κατω απο 10αρικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...