LambisElef Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ντάξει, φυσικά και η ναυαρχίδα απ' ότι φαίνεται ήταν fail, ωστόσο το μικρό UNI-T 139C είναι μακράν από τα καλύτερα σε αυτό το budget, υπάρχουν και αρκετά video για να το επιβεβαιώσει κάποιος. Το μικρό παίρνει δύο μπαταρίες ΑΑ (βολικότερο από μια 9βολτη), έχει πολύ γρηγορότερη ανταπόκριση όταν προσπαθείς να δεις τη "συνέχεια" του κυκλώματος (δεν είμαι σίγουρος αν χρησιμοποίησα τη σωστή λέξη , εννοώ ότι το beeper ανταποκρίνεται γρηγορότερα τέλος πάντων), έχει κεραμικές ασφάλειες, εκ των οποίων αυτή των 600mA είναι εύκολα προσβάσιμη από το πίσω μέρος και είναι σχετικά ασφαλές για περιοδική χρήση με ρεύματα σπιτιού (όχι βιονηχανιών κλπ). Δηλαδή δεν πρόκειται να σου σκάσει στο χέρι. Φυσικά, αν κάποιος το θέλει για καθημερινή χρήση με ρεύματα υψηλών τάσεων, καλύτερα να πάρει ένα πιο σοβαρό πολύμετρο.
nkarama Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Καλά, βλέπετε εσείς τον Dave και τα καραγκιοζιλίκια του. Ο άνθρωπος έχει συνηθίσει σε εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ, είναι δυνατόν να πει τίποτα καλό για κάτι φθηνό? Άσε που μάλλον τα παίρνει και από κάπου γιατί έχουν παρατηρηθεί πολλές φορές αλλαγές στην ...γνώμη του.
Fubar.gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Και εδώ έχει μια απο τις ναυαρχίδες τους.. οπότε κράτα ακόμη μικρότερο καλάθι για το πολύ φθηνότερο 139c Το UT71e ήταν ναυαρχίδα πρίν αρκετά χρόνια, το UT139c αν και πολύ φτηνότερο, ανήκει στη νέα γενιά πολυμέτρων που είναι πολύ πιο προσεγμένα ποιοτικά. Η τωρινή ναυαρχίδα πρέπει να είναι αυτό αν δεν κάνω λάθος: Πάντως το UT71e έχει φοβερά specs και δυνατότητες, απλά άσχετα με το τί γράφει στην πρόσωψη δέν κάνει για μετρήσεις κατηγορίας III ή IV. Αυτό σε καμία περίπτωση δέν μειώνει τη χρησιμότητα του για εργαστήριο ηλεκτρονικών.
louilouiCK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Είπα ότι είναι μια απο τις ναυαρχίδες τους όχι το κορυφαίο μοντέλο(ναι ξέρω ότι ναυαρχίδα σημαίνει κορυφαίο μοντέλο αλλά εκφραστικά με το "μια απο" ειναι σαν να λεω "ενα απο τα κορυφαία μοντέλα".)Η γνώμη μου είναι πως το φθηνότερο πάντα στο τέλος καταλήγει να είναι ακριβότερο αλλά επίσης είπα πως δεν αμφισβητώ το ότι μπορεί να υπάρχει 1 καλό φθηνό απλά ειναι λιγο τζόκερ αν το πετύχεις (ακόμη και στο ίδιο μοντέλο μπορεί να υπάρχουν διαφορές ανάλογα το ποια χρονιά κατασκευάστηκε ας πούμε) και εγώ προτιμώ το σίγουρο απο το τζόκερ. Στην θέση του TS θα έπαιρνα το fluke 12e και θα του άνοιγα τρυπούλες για να προσθέσω τα επιπλέον κουμπάκια των λειτουργιών θερμοκρασίας συχνότητας κτλΈτσι και θα είχα κάτι ποιοτικό και σίγουρο σε αρκετά χαμηλή τιμή και θα είχα και ενα ενδιαφέρον project ως επίδοξος σκαλιστής ηλεκτρονικών 2 σε ένα νοικοκυρεμένα ή θα έδινα 30 ευρώ παραπάνω (απο το 12e) για να πάρω το 17b+
smoke0man2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Είπα ότι είναι μια απο τις ναυαρχίδες τους όχι το κορυφαίο μοντέλο(ναι ξέρω ότι ναυαρχίδα σημαίνει κορυφαίο μοντέλο αλλά εκφραστικά με το "μια απο" ειναι σαν να λεω "ενα απο τα κορυφαία μοντέλα".) Η γνώμη μου είναι πως το φθηνότερο πάντα στο τέλος καταλήγει να είναι ακριβότερο αλλά επίσης είπα πως δεν αμφισβητώ το ότι μπορεί να υπάρχει 1 καλό φθηνό απλά ειναι λιγο τζόκερ αν το πετύχεις (ακόμη και στο ίδιο μοντέλο μπορεί να υπάρχουν διαφορές ανάλογα το ποια χρονιά κατασκευάστηκε ας πούμε) και εγώ προτιμώ το σίγουρο απο το τζόκερ. Στην θέση του TS θα έπαιρνα το fluke 12e και θα του άνοιγα τρυπούλες για να προσθέσω τα επιπλέον κουμπάκια των λειτουργιών θερμοκρασίας συχνότητας κτλ Έτσι και θα είχα κάτι ποιοτικό και σίγουρο σε αρκετά χαμηλή τιμή και θα είχα και ενα ενδιαφέρον project ως επίδοξος σκαλιστής ηλεκτρονικών 2 σε ένα νοικοκυρεμένα ή θα έδινα 30 ευρώ παραπάνω (απο το 12e) για να πάρω το 17b+ παιδια ενταξει εκλέισε το θεμα το πηρα ηδη το 139σ σας ευχαριστω ολου παρα πολύ και ειδικα louilouiCK που ασχολήθηκες λιγο παραπανω 1
Fubar.gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Είπα ότι είναι μια απο τις ναυαρχίδες τους όχι το κορυφαίο μοντέλο(ναι ξέρω ότι ναυαρχίδα σημαίνει κορυφαίο μοντέλο αλλά εκφραστικά με το "μια απο" ειναι σαν να λεω "ενα απο τα κορυφαία μοντέλα".) Η γνώμη μου είναι πως το φθηνότερο πάντα στο τέλος καταλήγει να είναι ακριβότερο αλλά επίσης είπα πως δεν αμφισβητώ το ότι μπορεί να υπάρχει 1 καλό φθηνό απλά ειναι λιγο τζόκερ αν το πετύχεις (ακόμη και στο ίδιο μοντέλο μπορεί να υπάρχουν διαφορές ανάλογα το ποια χρονιά κατασκευάστηκε ας πούμε) και εγώ προτιμώ το σίγουρο απο το τζόκερ. Στην θέση του TS θα έπαιρνα το fluke 12e και θα του άνοιγα τρυπούλες για να προσθέσω τα επιπλέον κουμπάκια των λειτουργιών θερμοκρασίας συχνότητας κτλ Έτσι και θα είχα κάτι ποιοτικό και σίγουρο σε αρκετά χαμηλή τιμή και θα είχα και ενα ενδιαφέρον project ως επίδοξος σκαλιστής ηλεκτρονικών 2 σε ένα νοικοκυρεμένα ή θα έδινα 30 ευρώ παραπάνω (απο το 12e) για να πάρω το 17b+ Η Fluke είναι η Apple των πολυμέτρων. Πλέον μπορείς σε άλλες μάρκες να βρείς καλύτερα features, χωρίς εκπτώσεις στην ασφάλεια και με τη μισή τιμή. Παλιότερα όντως ήταν μετά τη Fluke το χάος, αλλά αυτή η κατάσταση έχει αλλάξει εδώ και χρόνια. Επειδή όμως οι συνήθειες δύσκολα αλλάζουν, γι αυτό ειδικά οι μεγαλύτερης ηλικίας διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάτι άλλο. Καλύτερα με τα ίδια λεφτά που θα έπαιρνε κάποιος το Fluke να πάρει δύο φτηνότερα πολύμετρα ωστε να μπορεί να μετρά τάση και ρεύμα ταυτόχρονα.
pavloa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 παιδια ενταξει εκλέισε το θεμα το πηρα ηδη το 139σ σας ευχαριστω ολου παρα πολύ Άντε ωραία..όταν το παραλάβεις πες μας εντυπώσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα