Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο την αλλη με την εξωφρενικη τιμη που εχουν τα συμβολαια, ακομα και το μηνα 10 ευρω καρτα (περιπου 8 καθαρα μεσα) για καποιον που θελει ενα βασικο μηχανισμο επικοινωνιας (πχ ηλικιωμενοι, ανθρωποι ανω των 55-60 που δεν πολυασχολουνται με το κινητο, smartphones κτλ.) παλι τα 120 ευρω το χρονο θα του ειναι τζετ. Συν του οτι με καμια προσφορουλα μπορει να γλιτωνει κατι απο ενεργοποιηση καποιου πακετου αρα να του μεινουν καμποσα ευρω και να μην κανει ανανεωση ενα μηνα. Συνεπως τα 120 ευρω ειναι το μαξ.

Ξερω αρκετο κοσμο ακομα και μικροτερων ηλικιων πχ στο ευρος 35-40 που το κινητο το θελουν μονο για ωρα αναγκης και προτιμουν τις προσωπικες σχεσεις τους και την επικοινωνια τους να την εχουν κατ'ιδιαν face to face και οχι μιλωντας με τις ωρες στα τηλεφωνα.

Θεωρω οτι απο μερος τους ειναι η αντιδραση τους στο στριμωγμα της ΕΕΤΤ για τις "παρανομες" μονομερεις αλλαγες στα προγραμματα συμβολαιου οποτε ηθελαν. Τωρα ξεσπανε στις καρτες που εχει καταφυγει αρκετος κοσμος λογω κρισης.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, grinder_ είπε

Μεγάλη προσοχή σε όσους σκέφτονται να ενεργοποιήσουν την επερχόμενη συγκεκριμένη "προσφορά".

Από 15 Μαρτίου θα χρειάζεται να ανανεώνεται το υπόλοιπο κάθε 60 ημέρες. (ανακοίνωση)

Άρα το 8GB/8€ έμμεσα θα σας κοστίσει τουλάχιστον 25€.

Σε αυτή την τιμή δεν αξίζει με την καμία και εγώ που είχα 2 ενεργές προσφορές σε 2 sim όλα αυτά τα χρόνια, πλέον θα τις αφήσω να μπει φραγή.

Ευτυχώς που ανακοινώθηκαν οι αλλαγές πριν ενεργοποιήσουμε το επόμενο οχτάμηνο.

Υπάρχουν καλύτερες επιλογές με καλύτερη υποστήριξη οπότε αντίο Wind...

Frog 2GB+2GB δώρο/4,44€ ερχόμαστε :P.

Ευχαριστω για το tip φιλος.Την κανω και εγω για frog μετα απο 4 χρονια στην Q.

Δημοσ.

Εγώ είχα χάσει την προσφορά το καλοκαίρι και την ενεργοποίησα τώρα, μόλις λήξει την κάνω και εγώ με ελαφριά πηδηματάκια προς frog (no pun intended)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοιξε κανονικά και για τους καινούργιους (όπως εγώ που δεν μου την έδωσε στις 6/2)

Δουλεύει κανονικά , τώρα εάν συμφέρει μετά την νέα διάρκεια των καρτών αυτό είναι άλλο θεμα :)

Επεξ/σία από xristos_2011
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως όντως τελικά δεν συμφέρει για εμάς που την έχουμε σαν δεύτερη κάρτα αποκλειστικά για internet. Και εξηγώ:

Αν θεωρήσουμε πως ανανεώνουμε με τα ελάχιστα 5€ ανά δίμηνο, βγαίνει ένα κόστος: 3*5€ + 10€ = 25€ κάτι που σημαίνει 3,13€/GB

Αυτή τη στιγμή υπάρχει το πακέτο Surf της Q που σου δίνει 1GB για ένα μήνα με 4€ (4€/GB) και δεν σε δεσμεύει να ανανεώνεις κάθε 2μηνο. Επίσης μπορείς εσύ να έχεις τον έλεγχο πότε θα το αγοράσεις και πότε όχι. Γιατί να τους προπληρώσω με μια τόσο μικρή διαφορά αλλά με πολύ καλύτερο έλεγχο και χωρίς δεσμεύσεις; Όταν μάλιστα υπάρχει και η Frog που ανέφερε ο φίλος παραπάνω με πολύ καλύτερη προσφορά.

Μάλλον αυτή τη φορά δεν θα ακολουθήσω.

Επεξ/σία από Questioner
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

και εμενα στις 10 μου εληξε και εστειλα τωρα μηνυμα 8g 12000 και μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στο προγραμμα μου η υπηρεσια

χρηματα εχω μεσα εννοειται!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...