Questioner Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Selespeed είπε Χτες έληξαν τα data μου, έστειλα σήμερα και μου απάντησε ότι η προσφορά έχει λήξει... Ελπίζουμε ή μπα...???? Ελπίζουμε. Υπομονή μέχρι να έχουμε νεότερα. 1
Selespeed Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Ήδη χρεώθηκα 1,2€ την πρώτη μέρα, ενώ τα είχα κλειστά...
lefta_yparxoun Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Ας δώσουν ένα χρονικό περιθώριο να προλάβουμε και οι νέοι που τώρα το κατάλαβαν
Selespeed Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ πάντως καταλαβαίνω, ότι για να το βάλουν μέχρι τις 6 του μήνα, σημαίνει ότι δεν ήθελαν να ανανεώσουν οι "παλιοί". Μόνο για όσους δεν το είχαν ενεργοποιημένο πριν...
gatokoritso Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 περίεργο αλλά απ' την άλλη στο φουμπου που ρώτησαν δεν είπαν ότι είναι προσφορά για νέους αλλά τη κλασική παπάρια περιμένετε και θα έρθουν κι άλλα χαχα.θα δείξει προς το παρόν τα 2gb μας έσωσαν και βλέπουμε.. 1
Questioner Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, gatokoritso είπε περίεργο αλλά απ' την άλλη στο φουμπου που ρώτησαν δεν είπαν ότι είναι προσφορά για νέους αλλά τη κλασική παπάρια περιμένετε και θα έρθουν κι άλλα χαχα.θα δείξει προς το παρόν τα 2gb μας έσωσαν και βλέπουμε.. Ελπίζω μέχρι την Δευτέρα που λήγουν τα ερωτευμένα MB να έχουν δώσει τα 1GB*8. 2
nkgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) "Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα σας" η απάντηση που είχα πάρει, ενώ πριν είχα πάρει το μήνυμα "Αποκλειστική προσφορά μόνο για σένα...!!!", Επίσης στις 6/2 που δοκίμασα ξανά μου απάντησε ότι η Περίοδος ενεργοποίησης έληξε!!!(ενώ το μνμ. έλεγε μέχρι τις 6/2!!!!) Στο τηλέφωνο από την εξυπηρέτηση πελατών μου είχαν πει ότι είχα ενεργοποιημένη την προηγούμενη προσφορά ακόμη κι ότι θα λάβω άλλο sms μετά την λήξη του παλιού(αν και δεν τους είχα ακούσει και πολύ σίγουρους γι'αυτό). Υ.Γ. Μια ζωή θολούρα στις προσφορές και στις λήξεις τους και μια ζωή μπερδέματα στις ενεργοποιήσεις των προσφορών. Άλλα αντί άλλων απαντήσεις και διαβεβαιώσεις ότι έφτιαξαν το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν... 2 και 3 φορές πρέπει να πας στο κατ/μα για να ξεμπλέξουν το μπέρδεμα που οι ίδιοι κάνουν (αφού πρώτα μιλήσεις με τα κεντρικά και βρεις κανέναν πιο ενημερωμένο υπάλληλο να σε καθοδηγήσει). Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από nkgr
grinder_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μεγάλη προσοχή σε όσους σκέφτονται να ενεργοποιήσουν την επερχόμενη συγκεκριμένη "προσφορά". Από 15 Μαρτίου θα χρειάζεται να ανανεώνεται το υπόλοιπο κάθε 60 ημέρες. (ανακοίνωση) Άρα το 8GB/8€ έμμεσα θα σας κοστίσει τουλάχιστον 25€. Σε αυτή την τιμή δεν αξίζει με την καμία και εγώ που είχα 2 ενεργές προσφορές σε 2 sim όλα αυτά τα χρόνια, πλέον θα τις αφήσω να μπει φραγή. Ευτυχώς που ανακοινώθηκαν οι αλλαγές πριν ενεργοποιήσουμε το επόμενο οχτάμηνο. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές με καλύτερη υποστήριξη οπότε αντίο Wind... Frog 2GB+2GB δώρο/4,44€ ερχόμαστε . 5 2
Levitin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Πω μεγάλη πίκρα Φαντάζομαι και οι υπόλοιπες εταιρίες θα το πάνε σε 60 ημέρες.
Questioner Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, grinder_ είπε Frog 2GB+2GB δώρο/4,44€ ερχόμαστε Αυτό το +2GB δώρο από που προκύπτει; Έχεις κάποιο link;
grinder_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Levitin είπε Πω μεγάλη πίκρα Φαντάζομαι και οι υπόλοιπες εταιρίες θα το πάνε σε 60 ημέρες. Μάλλον. Έτσι όπως το πάνε, για μηνιαίο πάγιο στα καρτοκινητά το βλέπω. Εμένα άλλο είναι το βασικό μου νούμερο άρα θα "κόψω" τα υπόλοιπα. Πιστεύω αυτό θα κάνει και η πλειοψηφία, άρα χασούρα θα έχουν από τις αλλαγές και ας μην το καταλαβαίνουν. 14 λεπτά πριν, Questioner είπε Αυτό το +2GB δώρο από που προκύπτει; Έχεις κάποιο link; Μετά την πρόσφατη τροποποίηση των πακέτων, η frog δίνει δώρο τα +2GB. Άρα σιωπηρά συνεχίζει να προσφέρει 4GB. Link δεν έχω μιας και για το μπόνους ενημερώνεσαι με sms. Μπορείς να δεις σε διπλανό forum την αντίστοιχη κουβέντα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από grinder_ 1
kmarios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, grinder_ είπε Μεγάλη προσοχή σε όσους σκέφτονται να ενεργοποιήσουν την επερχόμενη συγκεκριμένη "προσφορά". Από 15 Μαρτίου θα χρειάζεται να ανανεώνεται το υπόλοιπο κάθε 60 ημέρες. (ανακοίνωση) Άρα το 8GB/8€ έμμεσα θα σας κοστίσει τουλάχιστον 25€. Σε αυτή την τιμή δεν αξίζει με την καμία και εγώ που είχα 2 ενεργές προσφορές σε 2 sim όλα αυτά τα χρόνια, πλέον θα τις αφήσω να μπει φραγή. Ευτυχώς που ανακοινώθηκαν οι αλλαγές πριν ενεργοποιήσουμε το επόμενο οχτάμηνο. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές με καλύτερη υποστήριξη οπότε αντίο Wind... Frog 2GB+2GB δώρο/4,44€ ερχόμαστε . Στην περίπτωση όπου συνδρομητές με διαθέσιμο υπόλοιπο χρόνου ομιλίας, πραγματοποιήσουν νέα ανανέωση μετά τις 15 Μαρτίου 2018, το νέο και υφιστάμενο υπόλοιπό τους θα έχει διάρκεια 60 ημέρες από την τελευταία ανανέωση. Εφόσον δεν πραγματοποιηθεί νέα ανανέωση μετά τις 15 Μαρτίου 2018, τυχόν διαθέσιμο υπόλοιπο θα λήγει σε 91 ημέρες από την τελευταία ανανέωση. Άρα κάθε 90 ημέρες λοιπόν ?
Sebu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Οχι 90 μονο για μια τελευταια φορα αν εχεις υπολοιπο και δεν κανεις ανανεωση με τις 15/3. Αν δλδ εχεις 5 ευρω μεσα και δεν ξανακανεις ανανεωση αυτα τα 5 ευρω θα ληξουν μολις φτασουν οι 91 μερες απο την τελευταια ανανεωση. Αν εχεις 5 ευρω και βαλεις αλλα 5 τα 10 ευρω συνολικα θα ληγουν σε 60 μερες. Αυτο καταλαβαινω εγω διαβαζοντας την σχετικη ανακοινωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις