evzonas23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Θέμα για τους threadripper αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η πλατφόρμα.(στρουμφάκια καλοδεχούμενα) να σβήσει αν προκαλέσει πολύ flame 2
adtakhs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλά έκανες και το έφτιαξες μιας και μιλάμε για άλλη πλατφόρμα με άλλο κοινό, χαρακτηριστικά και τιμές. Αλλά σαν εκκίνηση βάλε και καμιά πληροφορία που υπάρχει έως τώρα. Πχ. Θα παρουσιαστούν 9 μοντέλα από 10 πυρήνες και 20 νήματα, 12/24, 14/28 και με μεγαλύτερους τους δύο 16/32. Θα ΄φέρουν 64 pci-e lanes quad channel Το socket θα ονομάζεται TR4 2
Angelcrow Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μπορεί να θεωρούμε αυτη τη στιγμή τα 16 cores high performance desktop workstation αλλά η AMD στους στόχους για future high performance virtual gaming το θεωρεί προαπαιτουμενα τα 16 cores! Είναι μια καλη αρχη αυτη η πλατφόρμα ειδικα οταν μιλανε για 16/32 επεξεργαστες κατω των 1000 δολαρίων! Η AMD αυτη τη φορα σχεδιασε σωστα τη τεχνολογια της με τρομερο scale! Στο αμεσο μελλον θα δουμε και πολυπυρηνους arm επεξργαστες με smt απο την amd αν καταφερουν να το πετυχουν και θα δουμε επισης windows να τρεχουν 64bit εφαρμογες σε arm επεξεργαστες και εκει ειναι που θα αλλαξουν πολλα στο portable vr και mobile gaming αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα γενικοτερα! 1
evzonas23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αλλά σαν εκκίνηση βάλε και καμιά πληροφορία που υπάρχει έως τώρα. Το socket θα ονομάζεται TR4 δυστυχώς δεν ξέρω πολλά και έτσι κι αλλιώς είναι στο στάδιο φήμες, είμαι τρελά περίεργος να δω τις ψύκτρες για το ΤR4edid στα αρνητικά ότι θα θέλει και μισό σωληνάριο πάστα για να απλώσει παντού χι χι.
talos_2002 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τέτοια να είναι τα βάσανά μας! Μιλώντας για πάστα, σκέψου την Intel που βάζει την πάστα και στο εσωτερικό του επεξεργαστή και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε την φθηνιάρα.
Millennium Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 ASRock Demos X399 ‘ThreadRipper’ Motherboards: M.2, U.2, 10 GbE, & More
vdeseris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αφήνω και δύο πινακάκια με τα στοιχεία των επεξεργαστών στις δύο HEDT πλατφόρμες Χ299 και Χ399. Γνωρίζοντας (από φήμες) ότι ο 16/32 Threadripper 1998 θα κοστίζει 849$ και ότι όλοι οι Threadripper θα έχουν 64 PCIe Gen3 Lanes και Quad Channel DDR4 Memory τα πράγματα για την intel δεν φαίνονται καθόλου καλά! Well done AMD EDIT. Τα στοιχεία για τους intel στα πρώτα πινακάκια είναι λίγο παλιά και λάθος. Τα σωστά στον 3ο πίνακα 2
Skylined Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Γνωρίζοντας (από φήμες) ότι ο 16/32 Threadripper 1998 θα κοστίζει 849$ Απ'ότι είδα θα υπάρχουν παραπάνω από μία εκδόσεις 16/32 και η φθηνότερη θα κάνει 849, αλλά όπως και να 'χει είναι superb vfm Επίσης είναι να αναρωτιέται κανείς αν διάλεξαν τις ονομασίες των Threadripper με βάση τα γενέθλιά τους και τα γενέθλια των παιδιών τους Θέμα για τους threadripper αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η πλατφόρμα.(στρουμφάκια καλοδεχούμενα) να σβήσει αν προκαλέσει πολύ flame καλύτερα να ξεκινήσει άλλο νήμα και να αγνοηθεί το παρόν γιατί η εισαγωγή που κάνεις είναι εντελώς αταίριαστη και lazy. 1
evzonas23 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Απ'ότι είδα θα υπάρχουν παραπάνω από μία εκδόσεις 16/32 αλλά όπως και να 'χει είναι superb vfm Επίσης είναι να αναρωτιέται κανείς αν διάλεξαν τις ονομασίες των Threadripper με βάση τα γενέθλιά τους και τα γενέθλια των παιδιών τους καλύτερα να ξεκινήσει άλλο νήμα αταίριαστη και lazy. τα ονόματα δεν είναι τελικά. Αν είναι όντως πολύ χάλια. Ναι να ξεκινήσει άλλο θέμα εγώ ούτε το x 399 δεν έγραψα σωστά από το κινητό μου, 339 έγραψα ο μ...ς. σούπερ vfm αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει 1
adtakhs Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 τα ονόματα δεν είναι τελικά. Αν είναι όντως πολύ χάλια. Ναι να ξεκινήσει άλλο θέμα εγώ ούτε το x 399 δεν έγραψα σωστά από το κινητό μου, 339 έγραψα ο μ...ς. σούπερ vfm αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει Κάνε edit στο αρχικό πόστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα