Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,ειμαι καινουργια στο forum και χρειαζομαι απεγνωσμενα την βοηθεια σας!!Λοιπον,εχω ενα pc με τα εξης χαρακτηριστηκα: 

επεξεργαστης :AMD FX-4300

RAM: 16,0GB Dual-Channel DDR3  803MHz

καρτα γραφικων :2047MB NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 

Motherboard: Gigabyte Technology Co. Ltd. GA-78LMT-USB3 6.0 (Socket M2)

και 2 οθονες BenQ GL 2450

δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα για καμερα εχω την logitech c922 

εχω ξεκινισει το streaming εδω και λιγο καιρο,αλλα ενω στην αρχη δεν ειχα προβλημα,ξαφνικα εχει αρχισει και γινεται ανυποφορο!κολλαει παρα πολυ σε σημειο που παιζω και δεν μπορω ουτε εγω να δω την οθονη μου..πριν παρω την καμερα ηταν λιγο καλυτερα,οποτε δεν ξερω αν φταιει η καρτα γραφικων η ολοκληρο το pc.

θα ηθελα λοιπον την βοηθεια σας και την αποψη σας ή για το τι πρεπει να αλλαξω ή για το τι φταιει επιτελους!εχω ακουσει απο το οτι φταιει μονο η καρτα γραφικων,μεχρι το οτι φταιει ολο το pc... επισης μενω γερμανια και οτι μου προτεινετε θα αγοραστει η απο αμαζον η απο καποιο καταστημα εδω περα.τα χρηματα που μπορω να διαθεσω συνολικα ειναι μεχρι 200 ευρω για καρτα γραφικων (αν ειναι αυτη το μεγαλο προβλημα τελικα) κ μεγιστο 400-450 ευρω για οτιδηποτε αλλο μπορει να χρειαστει...ισως ειναι πολυ λιγα,αλλα....

ευχαριστω εκ των προτερων και μονο που θα διαβασετε το post!!

Δημοσ.

Αν θες οντως να αλλαξειs κατι, θα σου προτεινα να κοιταξεις εναν fx 8320Ε/8300 με την μητρικη που εχεις που ειναι στα 95w, θα υπαρξει αρκετη βελτιωση με τον 8πυρηνο cpu απο αυτον που εισαι τωρα, και αν ειναι πηγαινε σε μια 1050τι.  Τι παιχνιδια κανειs stream?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...