AEriKos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλησπερα...αγορασα επεξεργαστη και μητρικη..τα πηγα σε τεχνικο να τα βαλουμε και μου λεει οτι δε φτανουν τα καλωδια power on για να αναψει το μηχανημα...καμια λυση ρε παιδια??
KiriosD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 κόψιμο και επέκταση των καλωδίων του κουτιού; αλλαγή κουτιού σίγουρα είναι αυτό το θέμα; μου είναι προτόγνωρο αυτό το πράγμα, προσπαθεί να τα περάσει από περίεργη/μεγάλη διαδρομή και δε φτάνουν;
AEriKos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δε ξερω φιλε τι να πω...απο οτι καταλαβενεις ειμαι τελειως ασχετος..γιαυτο φυσικα και πηγα σε τεχνικο αλλα δεν...
KiriosD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τι σου είπε δηλαδή; ποια καλώδια δε φτάνουν ποια μητρική είναι και σε ποιο κουτί τα έβαλες
AEriKos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μου ειπε οτι δε φτανουν τα καλωδια power on απτο τροφοδοτικο στη μητρικη..παιζει να μη ταιριαζει η μητρικη μου με το τροφοδοτικο??να θελω αλλο τροφοδοτικο δηλαδη?
Fp84 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Βασικά ας μας γράψει τα specks του PC αν τα γνωρίζει
AEriKos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Το τροφοδοτικο ειναι tagan tg680-u33II.. total power λεει 680 w.η μητρικη που θελω να βαλω δε ξερω τι μοντελο ειναι..δεν εχω ιδεα πως θα το δω..ο καινουριος επεξεργαστης ειναι intel i5 2400..δε ξερω αν βοηθησα
madfury Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Mήπως σου είπε κάτι άλλο και κάτι άλλο κατάλαβες ή μήπως δεν είναι τεχνικός? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα