Eurwpoulo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Άσχετο, αλλά ναι, σήμερα, μετά από τρία χρόνια τελείωσε η ΜΧ4 και πήρα 25γρ ceramique με εφτά ευρώ χα!ειδες που τα ξερω ολα ? μπερδευτηκα,νομιζα οτι εισαι το ts και εγω την 4 εχω,αλλα δεν ξεμενω ποτε. η θα αγορασω 2 μαζι,η στα μισα παραγγελνω αλλη. προσφατα τη χρησιμοποιησα και σε ενα lg g3 που ανεβαζε θερμοκρασιες! αντε ρε Ιουδα,σου τελειωσε η παστα?
The_Judas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τόση αγωνία ρε παιδιά για τον υπολογιστή μου; Σήμερα έβαλα την arctic ceramique με την τεχνική του κόκκου ρυζιού. Αρχικά δεν είχε καλή θερμική συμπεριφορά και αφαίρεσα πάλι την ψύκτρα. Βασικά λόγω παλιότητας η ceramique έγινε πλέον πιο πηχτή και δεν απλώθηκε μόνη της είχε κολλήσει σε ένα σημείο... Την έχω πολλά χρόνια... είναι η μεγάλη συσκευασία (25gr)! Την ξανατοποθέτησα πάλι απλώνοντάς την πάνω στην επιφάνεια του επεξεργαστή... και πλέον όλα καλά η θερμοκρασία έπεσε στους 33 βαθμούς. Μπορεί να έχουν βγάλει ένα σωρό καινούργιες αλλά είναι all time classic η arctic ceramique.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 33 βαθμούς πως? Με ανοιχτό το καπάκι ή κλειστό? Με ανοιχτό να φανταστώ ε? Με κλειστό πόσους?
The_Judas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Με κλειστό το καπάκι 33-35 η cpu και 40-44 οι σκληροί δίσκοι. Μαζί με ένα επιπλέον ανεμιστήρα πίσω να εξάγει αέρα.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Γι αυτό εξαρχής έγραψα για ψύκτρα υποθέτοντας βέβαια ότι έκανες το αυτονόητο να είχες αλλάξει πάστα. Το κακό airflow δεν δημιουργεί τόσες μεγάλες θερμοκρασίες. Η πάστα λοιπόν προφανώς θα ήταν πέτρα πέρα από κακής ποιότητας.
MixaGilbert Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 πρωτα απ'ολα οσο και να εισαγεις, αν δεν εξαγεις επαρκως δεν θα δεις διαφορα ειδικα με τα 1200 ρπμ, οποτε τσεκαρε αν ο πισω κανει καλη δουλεια, βαλε καναν αναπτηρα μπροστα και τσεκαρε τι παθαινει η φλογα, γιαυτο μαλλον οταν ειναι ανοικτο το κουτι παιρνει ανασα, μετα θα σου προτεινα να τσεκαρεις καμια φθηνη ψυκτρα της deepcool 1
Eurwpoulo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 44 οι δισκοι ομως ειναι πολυ,οσο και αν διορθωσαμε το θεμα με την παστα ( ηταν παστα τελικα δε σας χαλασε ) . 1
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 44 οι δισκοι ομως ειναι πολυ,οσο και αν διορθωσαμε το θεμα με την παστα ( ηταν παστα τελικα δε σας χαλασε ) . Υπερβολικά πολύ. Λογικό είναι αφού δεν έχει θέση για fan μπροστά το κουτί. Μόνο η αλλαγή κουτιού τον σώζει.
alexstoubis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Η υποδοχή για πλαϊνό , είναι πάνω από την ψύκτρα του επεξεργαστή ; Τι διαστάσεων ανεμιστήρα παίρνει ; Έχω δοκιμάσει προσωπικά πλαϊνούς ανεμιστήρες , πάνω από cpu με φοβερά αποτελέσματα. Στα 12 cm τούτον και στα 14 cm τούτον Μεταξύ τους εννοείται ότι ο 14cm είναι πολύ ανώτερος. Φωτογραφιες απο τις μοντες; και εγω εχω παιξε με 80αρια και tire-up στο cpu arctic cooling ,παρα πολυ ησυχοι( καλα και χαμηλες στροφες προφανως )
The_Judas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Υπερβολικά πολύ. Λογικό είναι αφού δεν έχει θέση για fan μπροστά το κουτί. Μόνο η αλλαγή κουτιού τον σώζει. Ναι προφανώς. Ο μπροστά ανεμιστήρας κάνει αυτή τη δουλειά. Θα δοκιμάσω και έναν πλαινό από βδομάδα μήπως και δω βελτίωση. Πάντως 40-44 δεν είναι κακή θερμοκρασία, εξαρτάται και από τον δίσκο.
Eurwpoulo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 44 ειναι πολυ για δισκο,δεν ξερω ποσο θα αντεξει και τι αποδοση θα εχει με τετοιες θερμοκρασιες. εγω ειμαι 36-36-32- στους δισκους μου. χθες δοκιμασα εναν IDE και τον ειδα καποια στιγμη στους 44. τον ακουμπησα και ανετα εψηνα αυγα πανω του. 1
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μετά τους 40-45 ρισκάρεις με απώλεια δεδομένων.
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ναι προφανώς. Ο μπροστά ανεμιστήρας κάνει αυτή τη δουλειά. Θα δοκιμάσω και έναν πλαινό από βδομάδα μήπως και δω βελτίωση. Πάντως 40-44 δεν είναι κακή θερμοκρασία, εξαρτάται και από τον δίσκο. Ορίστε? Δεν είναι κακή θερμοκρασία? Πάνω από 35-36 βαθμούς είναι κάκιστη όχι απλά κακή.
Alexlooker Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 western digital: wd re4 και velociraptor(10.000rpm) operating temperature 5-55 celsius 2 data sheet κατεβασα απο το official western digital. Οι 33-35 cpu βαθμοι δεν σας εντυπωσίασαν, χωρις 99 ανεμιστηρες και χωρις υδροψυξη;
The_Judas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Για αυτούς τους παλιούς intel E5500 νομίζω ότι είναι φυσιολογική η θερμοκρασία. Θα ξανακοιτάξω από Δευτέρα πως πάνε οι θερμοκρασίες. Δυστυχώς ο χώρος εργασίας του υπολογιστή είναι πολύ θερμός... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα