KnightRider1996 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλησπερα παιδια !Μια συντομη ερωτηση θα ηθελα να κανω .. Θα εχω καποιο προβλημα αν συνδεσω powerline πανω σε πολυμπριζο αντι να το συνδεσω απευθειας πανω στην πριζα του σπιτιου ?! Αν ναι πρεπει να κοιταξω για powerline με passthrough ? Ευχαριστω εκ των προτερων !
paylidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 και για πολυμπριζο με Plc support μπορεις να δεις..
KnightRider1996 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 και για πολυμπριζο με Plc support μπορεις να δεις.. Τι εννοεις ?! Googlarw αλλα δεν βρησκω κατι τετοιο ! :/
paylidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εχω πολυμπριζο APC με τη σχετικη ένδειξη σε μια μπριζα για να μπει powerline
KnightRider1996 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 ααα καταλαβα !! θα το κοιταξω και αυτο απλα για τωρα για τωρα θα ηθελα να ξερω αυτο που ρωτησα ! Ευχαριστω που μου εδωσες ιδεα παντως ! Θα περιμενω απαντηση και απο καποιο αλλο μελος !
Knight of Mercy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Προσωπικά χρησιμοποιώ powerlines TP Link για τη μεταφορά OTE TV απο το router στο σαλόνι.Αυτό του σαλονιού είναι πάνω σε απλό πολύμπριζο και λειτουργεί κανονικότατα. Ακολούθησα απλά τη συμβουλή που κυκλοφορεί (χωρίς να γνωρίζω αν ισχύει) και το τοποθέτησα στη πρώτη υποδοχή (αυτή που είναι πιό κοντά στο καλώδιο ρεύματος) παρ' όλο που δοκίμασα και τις υπόλοιπες θέσεις χωρίς πρόβλημα.Η δική μου εμπειρία με τα passthrough δεν ήταν και η καλύτερη και έχω πολλά ζευγάρια "καμμένα". Εχω την αίσθηση ότι θέλει προσοχή το φορτίο που θα αναλάβει η ενσωματωμένη σούκο.
KnightRider1996 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Προσωπικά χρησιμοποιώ powerlines TP Link για τη μεταφορά OTE TV απο το router στο σαλόνι. Αυτό του σαλονιού είναι πάνω σε απλό πολύμπριζο και λειτουργεί κανονικότατα. Ακολούθησα απλά τη συμβουλή που κυκλοφορεί (χωρίς να γνωρίζω αν ισχύει) και το τοποθέτησα στη πρώτη υποδοχή (αυτή που είναι πιό κοντά στο καλώδιο ρεύματος) παρ' όλο που δοκίμασα και τις υπόλοιπες θέσεις χωρίς πρόβλημα. Η δική μου εμπειρία με τα passthrough δεν ήταν και η καλύτερη και έχω πολλά ζευγάρια "καμμένα". Εχω την αίσθηση ότι θέλει προσοχή το φορτίο που θα αναλάβει η ενσωματωμένη σούκο. Δηλαδή για τι φορτίο μιλάς εσύ ? Εγώ στο ένα θέλω να βάλω πάνω μια τηλεόραση και το ρουτερ και στο δεύτεροένα πολυπριζο με μια μικρή 24άρα τηλεόραση ένα ps4 και ένα pc γραφείου... Εσύ το φορτωνες με λιγότερο η περισσότερο φορτίο ?
Knight of Mercy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δηλαδή για τι φορτίο μιλάς εσύ ? Εγώ στο ένα θέλω να βάλω πάνω μια τηλεόραση και το ρουτερ και στο δεύτεροένα πολυπριζο με μια μικρή 24άρα τηλεόραση ένα ps4 και ένα pc γραφείου... Εσύ το φορτωνες με λιγότερο η περισσότερο φορτίο ? Σε αυτό του σαλονιού, Corinex πρόταση ΟΤΕ τότε, είχα κουμπώσει πολύμπριζο ασφαλείας το οποίο τροδοδοτούσε - τηλεόραση 42" - το τροφοδοτικό του AC RYAN mini HD - το τροφοδοτικό σκληρού δίσκου σε θήκη - το τροφοδοτικό του STB του ΟΤΕ Στην πρίζα είχα και προστασία Belkin. To Belkin έφυγε νωρίς και το Corinex στο σαλόνι ακολούθησε. Μονά δεν έδινε ο ΟΤΕ κα ιπήγα για δεύτερο ζευγάρι, "σκάτζα" poweriline και όμα καλά για μερικούς μήνες έως τη στιγμή που τα Corinex άρχισαν να παραδίδουν πνεύμα εκ νέου. Πέφτω σε προσφορά TP Link χωρίς έξοδο ρεύματος, αγοράζω τα στήνω και παίζουν κοντά 3 χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάποια στιγμή "άνοιξα" τα Corinex και διαπίστωσα κάποιος πυκνωτές σκασμένους, τους άλλαξα, έπαιξαν ξανά αλλά μερικούς μήνες αργότερα "έσκασαν" θεαματικά και πήγαν στο κάδο σκουπιδιών με τη μία.
KnightRider1996 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Κατάλαβα!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα