Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προκύπτει μια συσκευή όπως πχ το GS8, και ο καθένας θα πρέπει να δικαιολογείται για ποιο λόγο του αρέσει ή το θεωρεί breakthrough επειδή δεν είναι όμοιο με το iPhone.

Μαλλον το LG G6 εχει διαφορετικη οθονη για να θεωρειται τοσο μοναδικη αυτη του S8....oh wait :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ σε αρκετά από τα παραπάνω αλλά το τελευταίο με το GS8 εντάξει δεν είναι και κάτι που αλλάζει τα πάντα στα Smartphones ουσιαστικά είναι ένα αναβαθμισμένο s7 με μακρουλή σχεδόν bezeless οθόνη. Όπως δεν είναι κάτι το τρομερό το iPhone 7 τα ίδια και τα ίδια, περιμένω να δω κάτι πραγματικά επαναστατικό στον χώρο των Smartphones.

To gs8 ειναι game changer(ουσιαστικα μαζι με mi mix, lg g6).

Τα περισσοτερα μελλοντικα κινητα θα ακολουθησουν το form factor αυτων των κινητων (πιο μακροστενη αναλογία οθονης μετα απο χρόνια, αισθητα μικροτερα bezel, edge οθονη, στρογγυλεμενες γωνιες στην οθονη, απουσια home button, face or iris recognition κλπ).

Δειχνουν τον δρομο που θα ακολουθησουν οι μελλοντικες ναυαρχιδες .

Εδω θα ειμαστε και θα το δουμε.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ σε αρκετά από τα παραπάνω αλλά το τελευταίο με το GS8 εντάξει δεν είναι και κάτι που αλλάζει τα πάντα στα Smartphones ουσιαστικά είναι ένα αναβαθμισμένο s7 με μακρουλή σχεδόν bezeless οθόνη. 

Τότε η εναλλακτική είναι αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία του νήματος. Μια από τα ίδια, δηλαδή τίποτα καινούριο.

Επίσης, δε ξέρω πόσες εταιρίες (καμία) εκτός από τη shammy μπορούν να κατασκευάσουν το GS8 σε μαζική κλίμακα. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να φτάσει στα χέρια σου αυτή η μικρή για εσένα διαφορά.

Δημοσ.

Συνεχιζεις με την πιθανη εμμονη σου.

Ενδεικτικο ειναι αυτο που γραφεις οτι παραδεχθηκα οτι μοιαζει με το iPhone 7 plus μετα απο δικη σου παρεμβαση(!!), λες και το αρνηθηκα προηγουμενως.

Παρεσυρες και αλλους συμφορουμιτες, αλλα μετα καταλαβαν τι παιζει:

Δήλωσες ότι δεν θα ακολουθούσες... Νομίζω ότι αυτό δείχνει ποιος από τους δυο μας έχει πιθανές εμμονές.

Πέρα από αυτό, η απάντηση σου προς το μύνημα του Neg ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι το Oppo είναι καθαρή κόπια iPhone 7 Plus: 

To συγκεκριμενο Oppo φερνει αρκετα στο Meizu Pro 6(με εξαιρεση την θεση της διπλης καμερας αλα huawei p9), ειδικα με αυτα τα antenna lines .

Νομίζω ότι οι συμφορουμήτες μια χαρά κατάλαβαν τι παίζει... Εγώ πάντως δεν είδα να συμφωνείς πουθενά με τον Neg γι αυτό σου παρέθεσα και τις φωτό με τις τρεις συσκευές. Να σε βοηθήσω λίγο να δεις πιο καθαρά ότι τουλάχιστον το P9, δεν κολλάει πουθενά με το σχεδιασμό του Oppo.

Δημοσ.

To gs8 ειναι game changer(ουσιαστικα μαζι με mi mix, lg g6).

Τα περισσοτερα μελλοντικα κινητα θα ακολουθησουν το form factor αυτων των κινητων (αλλη αναλογία οθονης μετα απο χρόνια, αισθητα μικροτερα bezel, edge οθονη, απουσια home button, face or iris recognition κλπ).

Δειχνουν τον δρομο που θα ακολουθησουν οι μελλοντικες ναυαρχιδες .

Εδω θα ειμαστε και θα το δουμε.

Τότε η εναλλακτική είναι αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία του νήματος. Μια από τα ίδια, δηλαδή τίποτα καινούριο.

Επίσης, δε ξέρω πόσες εταιρίες (καμία) εκτός από τη shammy μπορούν να κατασκευάσουν το GS8 σε μαζική κλίμακα. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να φτάσει στα χέρια σου αυτή η μικρή για εσένα διαφορά.

Εξακολουθώ να μην το βρίσκω Breakthrough απλά είναι μεγαλύτερο το Ratio ωραία και λοιπόν εκτός από την οθόνη τι το Game changing περιέχουν αυτές οι συσκευές; Γιατί μέχρι στιγμής οι εταιρίες παίζουν Play Catch με τα λειτουργικά, δεν βλέπω κάτι το γαμάτο να το πω ωμά. Η Samsung αντέγραφε μέχρι πρότινος την Apple, η Apple με την σειρά την πλέον κοιτάει να γίνει Android, από Design όλες οι εταιρίες εκτός την Samsung και την LG προσπαθούν να γίνουν Apple, η Apple παίζει Catch με τον ανταγωνισμό και βγάζει ηχεία και παπαριές τύπου Buzzlightyear και πάει λέγοντας. Σκοπός είναι κάποια ουσιαστική αλλαγή όπως από το 2007-2009 που τα Smartphones άλλαξαν τον χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Δημοσ.

Μαλλον το LG G6 εχει διαφορετικη οθονη για να θεωρειται τοσο μοναδικη αυτη του S8....oh wait :rolleyes:

Παρόλο που ήμουνα σαφής σε όσα έγραψα:

...οι κατασκευαστές υιοθετούν αντισυμβατικά μέσα σχεδιασμού (κυρτές οθόνες, ανύπαρκτα περιθώρια, ασυνήθιστα aspect ratios, κλπ) προκειμένου να ξεφύγουν από την ομοιογένεια της αγοράς.

Βλέπεις εσύ κάποια κυρτή οθόνη στο LG G6 και μικρά περιθώρια?

Γιατί νομίζω ότι ο καθένας βλέπει ότι τον συμφέρει;

Εξακολουθώ να μην το βρίσκω Breakthrough απλά είναι μεγαλύτερο το Ratio ωραία και λοιπόν εκτός από την οθόνη τι το Game changing περιέχουν αυτές οι συσκευές; Γιατί μέχρι στιγμής οι εταιρίες παίζουν Play Catch με τα λειτουργικά, δεν βλέπω κάτι το γαμάτο να το πω ωμά.

Πιάνεις πολλά ζητήματα, οπότε ας παραμείνουμε στο θέμα του σχεδιασμού.

Ο κόσμος παρόλο που θέλει μεγαλύτερες οθόνες, δε βρίσκει πρακτικές τις μεγάλες συσκευές. Το breakthrough είναι ότι το GS8 καταφέρνει ακριβώς αυτό, σε μαζική κλίμακα παραγωγής. Τα τελευταία χρόνια,  οι συσκευές έχουν αποκτήσει μεγαλύτερες διαστάσεις με σκοπό να προσφέρουν μεγαλύτερη οθόνη.

Το GS8 αντιστρέφει αυτή την τάση, προσφέροντας μεγαλύτερη οθόνη, σε μικρότερη συσκευή.

Δημοσ.

Δήλωσες ότι δεν θα ακολουθούσες... Νομίζω ότι αυτό δείχνει ποιος από τους δυο μας έχει πιθανές εμμονές.

Ισως να μην εγινα κατανοητος, αλλα δεν θα σας ακολουθησω σε αυτο το επιπεδο με χαρακτηρισμους, ειρωνιες και εμμονες. Θα συνεχιζω να μιλαω με επιχειρηματα, οχι οπως εσεις.

Πέρα από αυτό, η απάντηση σου προς το μύνημα του Neg ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι το Oppo είναι καθαρή κόπια iPhone 7 Plus: 

Το πηγες ενα βημα παραπερα αυτην την φορα.

Ουδεποτε απαντησα στο αρχικο μηνυμα του Neg, οπως αλλωστε μπορεις να δεις, μιας και δεν υπαρχει quote και δεν ειχα δει καν το μηνυμα του οταν συνεταξα το δικο μου .

Προσπαθησε να χρησιμοποιεις επιχειρηματα που στεκουν και οχι ανακριβειες.

Μετα απο αυτο, πραγματικα φαινεται οτι δεν υπαρχει νοημα για διαλογο, κακως μπλεχτηκα με ατομα που ειρωνευονται και γραφουν ανακριβειες για να υποστηριξουν τις πιθανες εμμονες τους.

Καλη συνεχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξακολουθώ να μην το βρίσκω Breakthrough απλά είναι μεγαλύτερο το Ratio ωραία και λοιπόν εκτός από την οθόνη τι το Game changing περιέχουν αυτές οι συσκευές; Γιατί μέχρι στιγμής οι εταιρίες παίζουν Play Catch με τα λειτουργικά, δεν βλέπω κάτι το γαμάτο να το πω ωμά.

Αν δεν ειναι game changing αυτες οι συσκευες, τοτε οι μελλοντικες ναυαρχιδες δεν θα ακολουθησουν αυτον τον σχεδιασμο(αλλη αναλογία οθονης μετα απο χρόνια, αισθητα μικροτερα bezel, edge οθονη, στρογγυλεμενες γωνίες στην οθόνη, απουσια home button, face or iris recognition κλπ).

Κατι μου λεει ομως οτι θα ακολουθησουν αυτον τον σχεδιασμο υιοθετωντας τα περισσοτερα απο αυτα τα χαρακτηριστικα, ακριβως γιατι ειναι game changing.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Παρόλο που ήμουνα σαφής σε όσα έγραψα:

Τρομερη καινοτομια η κυρτη οθονη των galaxy. Φιλος μου με galaxy s7 edge ειναι στο 3ο τζαμακι σε 1 χρονο,επειδη τα προηγουμενα δυο του ξεκολλησαν. Και φυσικα η θηκη που εχει παρει και του αρεσει εμφανησιακα ,δυστηχως εχει το κακο οτι παταει κατα λαθος στο edge της οθονης.

Τουλαχιστον μεχρι και την προηγουμενη σειρα υπηρχε εναλλακτικη για οσους απο μας δεν μας αρεσαν οι κυρτες οθονες. Με αυτη την γενια παει και αυτο στα σκουπιδια.

Μικρή μπαταρία. Ο 660 τι λέει ?

φανταζομαι νεωτερη(καλυτερη)εκδοση του snap 652,σιγουρα δεν τον λες και high end τσιπακι για τα χρηματα που ζηταει.

• Like 1
Δημοσ.

Μα το G6 έχει μικρά περιθώρια... 

Επίσης έχει και chamfered edges πάνω και κάτω.

Μόνο κυρτότητα δεν έχει.

Δημοσ.

Τρομερη καινοτομια η κυρτη οθονη των galaxy.

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Εντάξει, για τους ειδήμονες του insomnia δεν είναι και τίποτα το τρομερό. Για παράδειγμα, εμένα ένας φίλος μου είχε πάρει το LG G6 με επίπεδη οθόνη και επειδή δε του άρεσε, έπιασε τις άκρες και τις λύγισε με το χέρι χωρίς να σπάσει η οθόνη  :-D

Τέλος πάντων, κάνεις το λάθος και το βλέπεις μεμονωμένα (όχι μόνον εσύ). Τελικά όμως όλα έχουν σημασία συμβάλλοντας έτσι στο τελικό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Εντάξει, για τους ειδήμονες του insomnia δεν είναι και τίποτα το τρομερό. Για παράδειγμα, εμένα ένας φίλος μου είχε πάρει το LG G6 με επίπεδη οθόνη και επειδή δε του άρεσε, έπιασε τις άκρες και τις λύγισε με το χέρι χωρίς να σπάσει η οθόνη  :-D

Τέλος πάντων, κάνεις το λάθος και το βλέπεις μεμονωμένα (όχι μόνον εσύ). Τελικά όμως όλα έχουν σημασία συμβάλλοντας έτσι στο τελικό αποτέλεσμα.

Εγω το βλεπω μεμονομενα αγαπητε?Με εχεις δει προσωπικα να λεω οτι η Χ εταιρεια δεν εχει κανει πατατες?

Θα μπορουσα να ελεγα

και για την HTC με το U11 και την ''καινοτομια'' να ζουλας το κινητο,αλλα με HTC δεν ασχολειται ο κοσμος(δεν ειναι της μοδας,δεν ειναι πολυ διαφημισμενη εταιρεια δεν κανει πολλες πωλησεις).

Η την Blackberry με το τελευταιο της κινητο που επειδη εβαλε και πληκτρολογιο μαζι το χρεωνει και αυτη με specs mid range κινητου(snap 625)σε χρηματα ναυαρχιδας

Google pixel με το υπεροχο κατω αχρηστο bezel του κινητου και την υπεροχη τιμη του

Ηφυσικα την Sony η οποια μου βγαζει 4κ κινητο με μπαταρια μικροτερη και απο του LG G6 και με μεγαλυτερα bezel και απο την Apple.

Αλλα ειπαμε οτι μονο για Samsung και Apple ενδιαφερεται ο κοσμος να διαβαζει.

ΕΚει πηγαινε και το σχολιο μου περι LG G6.Οτι ενω και αυτη εχει βγαλει ενα κινητο πανομοιοτυπο με το galaxy s8(και με πιο λειτουργικο δακτυλικο κιολας)επειδη δεν σκαει μια περιουσια στην διαφημιση και την προωθηση ολοι την ξεχνανε να την αναφερουν,και παρουσιαζουν το S8 σαν καινοτομια....

Δημοσ.

Εγω το βλεπω μεμονομενα αγαπητε?

Ναι, το αντιμετωπίζεις μεμονωμένα και γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν. Επίσης, δε παραθέτω ολόκληρο το μήνυμα αφού ορισμένα από αυτά που γράφεις είναι εκτός θέματος.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκες στην οθόνη του LG G6, λες και μιλάμε για το ίδιο πράγμα:

Μαλλον το LG G6 εχει διαφορετικη οθονη για να θεωρειται τοσο μοναδικη αυτη του S8....oh wait  :rolleyes:

ενώ παρακάτω γράφεις ότι οι συσκευές όχι απλά μοιάζουν, αλλά είναι πανομοιότυπες.  :unsure:

Εφόσον λοιπόν οι συσκευές είναι πανομοιότυπες, που είναι η curved screen του G6, η οποία συνεισφέρει στην ελαχιστοποίηση των πλευρικών bezel;

Η ερώτηση καθεαυτή, δεν αποσκοπεί στο να εκμαιεύσει κάποιος την άποψή σου σχετικά με τις καμπύλες οθόνες γενικότερα, αφού αυτή δεν έχει καμία σημασία για κανέναν άλλο παρά μόνο για εσένα. Αντί αυτού, αποσκοπεί στο να προσδιορίζουμε που ακριβώς βρίσκονται οι καμπύλες στις οθόνες των δυο πανομοιότυπων συσκευών.

lg-g6-1.jpg

samsung-galaxy-s8-plus-.jpg

Δημοσ.

Οτι δηλαδη ο λογος που ολοι μιλανε για το S8 και οχι για το G6 ειναι για τις καμπυλες που εχει το πρωτο.

Ουτε γυναικειες καμπυλες να ηταν αγαπητε ειπαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...