Melissa_virus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Έχω 2 πενσες για πατσαρισμα καλωδίων δικτύου και ή μία είναι χειρότερη από την άλλη. Μήπως έχει να προτείνει κανένας καμία αξιόλογη πενσα σε νορμαλ τιμη? Ευχαριστώ
Fubar.gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τι πρόβλημα έχουν? Προσωπικά έχω μία "καλή" της Proskit που είχα αγοράσει αρκετά ακριβά, και 2-3 απο τις φτηνές των 6-7 ευρώ. Δέν έχω πρόβλημα με καμία απο αυτές ούτε στα RJ11 ούτε στα RJ45
Melissa_virus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τώρα τελευταία δεν τα πατάνε καλά. Μπορεί να μείνει ένα πιν απάτητο. 'η να πιεστούν τα πλαστικάκια μαζί με τα μεταλλακια. Ή να τα πατισει τα πιν όλα μαζί στραβά. Ή μία πενσα χαλάει το πλαστικάκια δίπλα στα δοντακια. Ή άλλη κάνει όλα τα άλλα. Δεν ξέρω 'η χάλασαν τα χέρια μου 'η χάλασε ή πενσα . Ως τώρα 2ο κλιπ δεν χαλούσα σε πατσαρισμα. Σημερα που έτυχε και πολύ δουλειά χαλάσα ένα σωρό εχτρα.
Fubar.gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Πάνω είναι η φτηνή πένσα, κάτω η Proskit Τη φτηνή είναι η αλήθεια δέν την έχω χρησιμοποιήσει πολύ. Πάνω απο 20-30 πρεσαρίσματα δέν πρέπει να έχω κάνει. Την άλλη όμως την έχω λιώσει. Την έχω απο το 2007 που δούλευα επαγγελματικά σαν τεχνικος υπολογιστών. Και ο λόγος που αγόρασα τη συγκεκριμένη είναι γιατι την ίδια μας είχαν δώσει στην προηγούμενη μου δουλειά που στήναμε δίκτυα, και εκεί η πένσα είχε κάνει άπειρα πρεσσαρίσματα στα χέρια 3-4 διαφορετικών τεχνικών. Νομίζω οτι αυτή εδώ είναι η ίδια: http://www.emimikos.gr/CPB02-012/
Melissa_virus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 ευχαριστώ πολύ. πολύ καλή η τιμή της. θα την παραγγείλω να την δουλέψω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα