Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 πενσες για πατσαρισμα καλωδίων δικτύου και ή μία είναι χειρότερη από την άλλη. Μήπως έχει να προτείνει κανένας καμία αξιόλογη πενσα σε νορμαλ τιμη? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τι πρόβλημα έχουν? Προσωπικά έχω μία "καλή" της Proskit που είχα αγοράσει αρκετά ακριβά, και 2-3 απο τις φτηνές των 6-7 ευρώ.

Δέν έχω πρόβλημα με καμία απο αυτές ούτε στα RJ11 ούτε στα RJ45

Δημοσ.

Τώρα τελευταία δεν τα πατάνε καλά. Μπορεί να μείνει ένα πιν απάτητο. 'η να πιεστούν τα πλαστικάκια μαζί με τα μεταλλακια. Ή να τα πατισει τα πιν όλα μαζί στραβά. Ή μία πενσα χαλάει το πλαστικάκια δίπλα στα δοντακια. Ή άλλη κάνει όλα τα άλλα. Δεν ξέρω 'η χάλασαν τα χέρια μου 'η χάλασε ή πενσα :D . Ως τώρα 2ο κλιπ δεν χαλούσα σε πατσαρισμα. Σημερα που έτυχε και πολύ δουλειά χαλάσα ένα σωρό εχτρα.

Δημοσ.

Πάνω είναι η φτηνή πένσα, κάτω η Proskit

15yzsx1.jpg

Τη φτηνή είναι η αλήθεια δέν την έχω χρησιμοποιήσει πολύ. Πάνω απο 20-30 πρεσαρίσματα δέν πρέπει να έχω κάνει.

Την άλλη όμως την έχω λιώσει. Την έχω απο το 2007 που δούλευα επαγγελματικά σαν τεχνικος υπολογιστών. Και ο λόγος που αγόρασα τη συγκεκριμένη είναι γιατι την ίδια μας είχαν δώσει στην προηγούμενη μου δουλειά που στήναμε δίκτυα, και εκεί η πένσα είχε κάνει άπειρα πρεσσαρίσματα στα χέρια 3-4 διαφορετικών τεχνικών.

Νομίζω οτι αυτή εδώ είναι η ίδια: http://www.emimikos.gr/CPB02-012/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...