Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... εχω i3 4160 με την Gtx 1060 6g. παρατειρω οτι σε πολλα παιχνιδια δυσκολευεται πολυ το pc και αποφασισα να κνω αναβαθμιση επεξεργαστη, μιτρικη και μνημες. η ερωτηση μου ειναι i5 ή i7? διαβασα οτι με τον i7 ισως να μην παιζει σωστα η καρτα γραφικων και καλυτερα να παρω i5 ή AMD. καποιοι αλλοι μου λενε πως δεν θα εχω κανενα προβλημα..... τι προτεινεται??? 

Δημοσ.

διαβασα οτι με τον i7 ισως να μην παιζει σωστα η καρτα γραφικων

που το διαβασες το παραπανω αγαπητε?

• Like 4
Δημοσ.

Φανταζομαι μονο με games ασχολησε οποτε πρωτα πες τι χρηματα μπορεις να διαθεσεις και θα σου πουμε το καταλληλο cpu. Παντως αυτος που σου ειπε οτι η 1060 δεν θα παιζει καλα με ι7 δεν εχει ιδεα απο hardware.

• Like 1
Δημοσ.

το φανταστηκα..... ναι μονο games... για αυτο θελω να τα βλεπω ολα ΤΕΛΕΙΑΑΑ  :-D  :-D. φανταζομαι μεχρι 500-600 μπορω να φτασω....

Δημοσ.

Γιατί να αλλάξεις και μητρική και μνήμες ; Ο i3 4160 είναι socket 1150 . Μπορείς να αλλάξεις μόνο cpu .

Γύρω στα 250 ευρώ ο i5 4690 και γύρω στα 310 ο i7 4790 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ.

Εξαντλούν τις δυνατότητες καρτών πολύ ανώτερων από τη 1060.

Τσέκαρε και πόση μνήμη έχεις. Μήπως προσθέσεις και ram .

Δημοσ.

Γεια σας... εχω i3 4160 με την Gtx 1060 6g. παρατειρω οτι σε πολλα παιχνιδια δυσκολευεται πολυ το pc και αποφασισα να κνω αναβαθμιση επεξεργαστη, μιτρικη και μνημες. η ερωτηση μου ειναι i5 ή i7? διαβασα οτι με τον i7 ισως να μην παιζει σωστα η καρτα γραφικων και καλυτερα να παρω i5 ή AMD. καποιοι αλλοι μου λενε πως δεν θα εχω κανενα προβλημα..... τι προτεινεται??? 

Για πες αναλυτικά τα specs του pc?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ούτε καν να αλλάξεις socket. Ψάξε αγγελίες για i5 αλλά προηγουμένως γράψε το υπόλοιπο hardware που έχεις, μνήμες μητρικη τροφοδοτικό. Σε ποιο game ακριβώς ζοριζεται γιατί μου φαίνεται περίεργο έστω και με i3;

Δημοσ.

ram ddr3 crucial 8gb 1600Ballist 

ssd ocz

motherboard Gigabyte H81M-D2v (1150/h81/ddr3)

i3 4160 (1150/3.6Ghz/3Mb)

gtx 1060 G1 gaming 6gb

Ειχα χρησιμοποιησει τοτε μικρο tower (πολυ κακως) και βαλαμε μικρη motherboard.

στο Battlefield, στο r6, στο Eso.... πρεπει να χρησιμοποιησω dsr και να ανεβασω την αναλυση πανω απο 1920 για να εχω ωραια γραφικα....

Δημοσ.

Εδώ γράφει ότι υποστηρίζει i5 4690 και i7 4790 από εκδοση bios F4. Με αυτή την αλλαγή , μόνο cpu ,είσαι έτοιμος.

Πουλάς και τον παλιό και μειώνεις τη δαπάνη.

• Like 1
Δημοσ.

μου ειπαν πως η μητρικη μου δεν ειναι τοσο καλη... και οτι θα μπορουσα να αλλαξω μητρικη με καινουργια τεχνολογια.. ddr4 και ποιο μεγαλη σε μεγεθος λογω οτι αυτη ειναι μικρη απο το παλιο το tower που ειχα. + οτι με αυτην την μητρικη σε 2 χρονια θα πρεπει να τα αλλαξω ολα..

Δημοσ.

μου ειπαν πως η μητρικη μου δεν ειναι τοσο καλη... και οτι θα μπορουσα να αλλαξω μητρικη με καινουργια τεχνολογια.. ddr4 και ποιο μεγαλη σε μεγεθος λογω οτι αυτη ειναι μικρη απο το παλιο το tower που ειχα. + οτι με αυτην την μητρικη σε 2 χρονια θα πρεπει να τα αλλαξω ολα..

Η ραμ δεν είναι φτηνή και πιστεύω είναι ο λόγος που πρέπει να κρατήσεις την πλατφόρμα σου. Όταν πέσουν οι τιμές των ddr4 το κοιτάς πάλι. Και τώρα να αλλάξεις, σε δύο χρόνια πάλι θα τρώγεσαι, ανάλογα και σε τι θα πας βέβαια. Όλο και κάτι θα έχει βγει μέχρι τότε που θα σε κάνει να μην αισθάνεσαι ότι έχεις καινούργιο σύστημα. Οπότε άλλαξε μόνο cpu και όταν πέσουν οι τιμές στις μνήμες βλέπεις τι κάνεις.

Το ότι είναι μικρή η μητρική δεν είναι πρόβλημα, usb 3 έχει, 4 sata έχει, sli και crossfire δεν θα κάνεις να σε νοιάζουν τα pci. Μόνο που έχει 2 slots για ραμ και αν τα 8gb σου είναι με δύο στικ δεν μπορείς να βάλεις παραπάνω εύκολα. Αλλά μπορείς να τα βάλεις όλα σε ένα τέτοιο να γουστάρεις: https://www.skroutz.gr/s/6266759/Thermaltake-Core-V21.html?from=catspan&keyphrase=core+v21 :)

Δημοσ.

ok .. τι μου προτεινετε.. i5 ή i7?

Θέμα κόστους καθαρά φίλε. Αν μπορείς να πάρεις τον i7 , εννοείται τον προτιμάς . Θα κρατήσει και περισσότερο καιρό.

Σε κάθε περίπτωση , υπολόγισε ότι θα πουλήσεις τον παλιό σου επεξεργαστή. Πωλείται ακόμη καινούργιος με πιο χαμηλή τιμή 125 ευρώ . Μην τον πετάξεις σε κανένα ντουλάπι σε καμία περίπτωση . Πες και τι κουτί έχεις. Πιθανόν να χρειαστείς και ανεμιστήρες ή ψύκτρα.

Δημοσ.

Overclocking θα κάνεις?

Κατά εμέ πάρε τον i5.. δεν θα δεις με γυμνό μάτι εύκολα διαφορές. Το κρατάς 2 χρόνια άνετα το μηχάνημα σε 1080p και μετά κάνεις ριζική ανανέωση

Βέβαια αν λιώνεις στο BF1 πήγαινε για τον i7...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...