janus5555 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλημέρα, υπολογιστής φίλου κράσαρε με μπλε οθόνη, windows 10. Εν συντομία: μια μέρα τον έσβησε και την άλλη μέρα όταν πήγε να τον ανοίξει έμεινε στην μπλε οθόνη. Μετά από κάποιες επανεκινήσεις άναψε. Αφαίρεσα από device manager την κάρτα γραφικών+ reset για να ξανακάνω εγκατάσταση τον οδηγό της. Ξεκόλλησε από την μπλε οθόνη και φαίνεται σταθερό το λειτουργικό ΑΛΛΑ που και που κολλάει και η οθόνη κοκκινίζει... Τί να κάνω; Τα φώτα σας. (δεν ξέρω καθόλου σπεκς αλλά είναι αρκετά παλιό πσ)
BALABANIS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Στη γλώσσα των win η μπλε οθόνη είναι το Stop Error. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο πυρήνα του λειτουργικού η σε καποιο προγραμμα σημαντικό για τη λειτουργία όπου τερματίζει τις διεργασίες. Μπορεί να έχεις πρόβλημα software όπου στο εύχομαι κιόλας. Άλλιως είναι hardware . Αν η μπλε οθόνη συνοδεύεται και από γράμματα μπορείς να βρεις τι βλάβη έχεις.Προτείνω format και αν το ξανά κάνει τότε έχεις θέμα Hardware. Μη το αφήνεις για γιατι παλαιότερα εμένα από απανωτές προειδοποιητικές μπλε οθόνες μου έκαψε κάρτα γραφικών!
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το φορματ δεν είναι λύση. Καλημέρα, υπολογιστής φίλου κράσαρε με μπλε οθόνη, windows 10. Εν συντομία: μια μέρα τον έσβησε και την άλλη μέρα όταν πήγε να τον ανοίξει έμεινε στην μπλε οθόνη. Μετά από κάποιες επανεκινήσεις άναψε. Αφαίρεσα από device manager την κάρτα γραφικών+ reset για να ξανακάνω εγκατάσταση τον οδηγό της. Ξεκόλλησε από την μπλε οθόνη και φαίνεται σταθερό το λειτουργικό ΑΛΛΑ που και που κολλάει και η οθόνη κοκκινίζει... Τί να κάνω; Τα φώτα σας. (δεν ξέρω καθόλου σπεκς αλλά είναι αρκετά παλιό πσ) Ξεκίνα διάβασμα. http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/ Καλό είναι στο παραπάνω θέμα να ανεβάσεις τα minidumps. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα