Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα δεν έχω διαβάσει τα παλαιότερα σχόλιά σου αλλά με όσα λες τώρα συμφωνώ.  :P

Τα ίδια είχα πει και τότε. Απλά δεν έψαξα το παλιό θέμα για να κάνω ακριβές copy-paste. Χαίρομαι που έκανα κατανοητό ότι δεν κατηγορώ τα θύματα σεξουαλικής επίθεσης.

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σαν την Τοσίτσα καμία ρε!

Στην Toσίτσα κάποτε -όχι πολλά χρόνια πριν- υπήρχε κοσμοσυρροή, σύχναζαν πολλοί ζωντανοί νεκροί.

Τώρα περπατάς και δεν βλέπεις ψυχή! Με βάση αυτό και κοιτάζοντας κατάματα τον τίτλο του θρεντ θα σου πω το εξής:

είναι έρημο κι επικίνδυνο μέρος πλέον, μην πας για μπάνιο μόνη εκεί.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σαν την Σοφοκλέους και την Τοσίτσα καμία ρε!

Δυο τετράγωνα δίπλα από μένα είναι η Τοσίτσα, τόσα χρόνια που περνάμε καθημερινά δεν έχουμε συναντήσει κάτι το ιδιαίτερο. Το βράδυ μόνο πλακώνονται οι αναρχομουτζαχεντιν με τα ΜΑΤ στο ύψος της Μπουμπουλίνας. Το πρωί περνάς ανετότατα.

Ο κακοποιος βλεπει πιο ευκολο στοχο ένα γκομενακι παρα εναν μαντραχαλο.

Εξαλλου το γκομενακι μπορει και να το βιασει :ph34r:

Λογική πιθηκάνθρωπου στις ζούγκλες της Ινδίας.... Βλέπεις γυναίκα μόνη στον δρόμο, μπορείς να την ληστέψεις, αφού μπορείς να την ληστέψεις ας την βιάσεις κιόλας......

Στην Toσίτσα κάποτε -όχι πολλά χρόνια πριν- υπήρχε κοσμοσυρροή, σύχναζαν πολλοί ζωντανοί νεκροί.

Τώρα περπατάς και δεν βλέπεις ψυχή! Με βάση αυτό και κοιτάζοντας κατάματα τον τίτλο του θρεντ θα σου πω το εξής:

είναι έρημο κι επικίνδυνο μέρος πλέον, μην πας για μπάνιο μόνη εκεί.

Μα γιατί; Τα καλύτερα χαμαμ υπάρχουν εδώ δίπλα. Θα γνωρίσεις σημαίνουσες προσωπικότητες του αντάρτικου πόλεων.

• Like 1
Δημοσ.

Λογική πιθηκάνθρωπου στις ζούγκλες της Ινδίας.... Βλέπεις γυναίκα μόνη στον δρόμο, μπορείς να την ληστέψεις, αφού μπορείς να την ληστέψεις ας την βιάσεις κιόλας......

Ειχες αμφιβολια ότι αυτοι που σκεφτονται ετσι και τα κανουν αυτά ειναι πιθηκανθρωποι (και όχι μονο Ινδιας) ?

Δημοσ.

Ναι. Πηγα, πηρα ενα ποτο που μονη μου δεν το φτιαχνω, ακουσα και την μουσικουλα ενος dj που απολαμβανω παντα τις επιλογες του κ περασα φινα.

Δεν χρειαζεται να συμφωνησετε με την επιλογη μου βεβαια. Αλλα ουτε κι εγω να 'δικαιολογηθω' γιατι μου αρεσε αυτο που εκανα.

Παμε παρακατω.

Δεν είπα ότι δεν εγκρίνω τις επιλογές σου ή ότι σου απαγορεύω να βγεις.

Απλώς δεν πιστεύω σε αυτά τα κίνητρα που αναφέρεις. Δεν μου φαίνονται ειλικρινή.

Αν είσαι μοναχικός τύπος, ακούς μουσική και πίνεις ποτό και στο σπίτι.

Εν έτη 2017 δεν χρειάζεται ο dj ή το mtv για να ακούσεις μουσική.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι δεν εγκρίνω τις επιλογές σου ή ότι σου απαγορεύω να βγεις.

Απλώς δεν πιστεύω σε αυτά τα κίνητρα που αναφέρεις. Δεν μου φαίνονται ειλικρινή.

Αν είσαι μοναχικός τύπος, ακούς μουσική και πίνεις ποτό και στο σπίτι.

Εν έτη 2017 δεν χρειάζεται ο dj ή το mtv για να ακούσεις μουσική.

Χαχαχ ρε που φτασαμε να μας λενε ψευτες ατομα που δεν μας γνωριζουν καν!

Πες κι αλλα γα τα ανειλικρινη μου κινητρα! :')

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί τόσος κομπλεξισμός αν θα πάει κάποιος μόνος-η του για μπάνιο/σινεμά/καφέ whatever? Υπάρχει κάποιος νόμος που το απαγορεύει? Δεν λέω να κυκλοφορεί στην Ζήνωνος, Τοσίτσα, Μενάνδρου και σχετικούς δρόμους σαν πρόβατο έτοιμο για σφαγή.

Δημοσ.

Απλα καποιοι δεν λενε να καταλαβουν οτι υπαρχουν και ατομα που περνανε καλα και οταν βγαινουν μονοι τους.

Εχεις βαρεθει τους 4 τοιχους του σπιτιου; ε βγαίνεις εξω μονος βολτα οπουδηποτε γουσταρεις! So what?

Σε οσους τους φαινεται περιεργο αυτο και δεν το κατανοουν δεν μπορω να πω κατι παραπανω γιατι δεν μ'ενδιαφερει κιολας να τους πεισω για κατι.

• Like 4
Δημοσ.

η πραγματική μοναξιά δεν είναι να πηγαίνεις για μπάνιο μόνος/μόνη, η πραγματική μοναξιά είναι να μην έχεις παρέα στο ντουζ μετά :huh:

Βαθυστόχαστος.

• Like 1
Δημοσ.

Αναζηταω παρεα για παραλιακο ταβλι.Εχω κουραστει να τους ριχνω στα αυτια.Νιωθω πολυ ....μονος , εκει στην κορυφη.Ενδιαφερεται κανεις ?  :-D

Δημοσ.

Μια φορα πηγα μονος, ειχα ξεμεινει Θεσσ. ολοι οι γνωστοι ηταν καπου ή δουλευαν, βαριομουν, πηρα το αμαξι, ενα βιβλιο, πηγα καπου κοντά ξαπλώστρα. βιβλιο, καφες, μια βουτιά και πίσω. Νταξει δεν ειναι και κατι φρικτό απλά δεν ειναι να περασεις ολη μερα, ενα διωράκι και μετά πισω. 

Οσο είσαι στη θάλασσα μέσα, τα πράγματα και κυρίως το κλειδί του αυτοκινήτου τι τα κάνεις/που τα βάζεις?

Δημοσ.

Οσο είσαι στη θάλασσα μέσα, τα πράγματα και κυρίως το κλειδί του αυτοκινήτου τι τα κάνεις/που τα βάζεις?

http://www.athensmagazine.gr/article/news/235390-ena-mikro-koytaki-einai-o-prwtathlhths-ths-ellhnikhs-epixeirhmatikothtas-to-boxaki-poy-kanei-thraysh-stis-paralies-photos-video

αν τα φτιάχνανε και λίγο μεγαλύτερα, θα είχα προλάβει να κρύψω την Σούλα, προτού μας κάνει τσακωτούς η Μαρία

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα πήγα πρώτη φορά για μπάνιο μόνος μου.Η γυναίκα δούλευε,οι φίλοι δεν μπορούσαν λέω κλαην,πέντε λεπτά η θάλασσα, πάμε.Πήρα μάσκα, βατραχοπεδιλα και action cam και γύρισα όλα τα βράχια της παραλίας. Πέρασα μια χαρά και θα το ξανακάνω σίγουρα.

Και άλλη μια φορά που έχω βγει μόνος για καφέ καλά ήταν(έπρεπε κάπως να σκοτώσω 3 ωρες μακριά από το σπίτι).Ξεκίνησα με καφεδάκι και σερφαρισμα και κατέληξα με μπύρα και db super στο κινητό .Ειχα μείνει πίσω καμία δεκαριά επεισόδια και είχα power bank :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...