Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πρώτον, δεν ζούμε στην Ινδία. Επίσης, ναι πάντα υπάρχει κάποια πιθανότητα να συμβεί κάτι (όχι μόνο στις γυναίκες αλλά και στους άνδρες) αλλά δεν μπορείς να ζεις μες στον φόβο και να μην βγαίνεις μόνος σου. Εγώ πάντως σίγουρα δεν τη χρειάζομαι τη συνοδεία.
rus Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δε ξερω τι κανουν στην Ινδια, εγω μιλαω για την επικινδυνη εποχη που περναει πλεον η χωρα μας με την αυξημενη εγκληματικοτητα. Πιο ευκολο είναι να επιτεθεις σε μια μονη γυναικα παρα σε αντρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το ίδιο εύκολο είναι να επιτεθείς σε έναν μέσο άνθρωπο ανεξάρτητα από το φύλο.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 @Rus Καλα παιζει και η γυναικα που θα κυκλοφορησει μονη της να μην τριγυριζει γυρω απο την Γερανιου ή την Ζηνωνος τα χαραματα ξερωγω, μπορει να μενει σε μια μεση περιοχη. Επισης μπορει να ξερει τα κακοφημα στενα της περιοχης της και να τα αποφευγει ή να επιστρεφει με ταξι. Λεωγωτωρα. 1
rus Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το ίδιο εύκολο είναι να επιτεθείς σε έναν μέσο άνθρωπο ανεξάρτητα από το φύλο. Ο κακοποιος βλεπει πιο ευκολο στοχο ένα γκομενακι παρα εναν μαντραχαλο. Εξαλλου το γκομενακι μπορει και να το βιασει
deesnider Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 παιζει και η γυναικα που θα κυκλοφορησει μονη της να μην τριγυριζει γυρω απο την Γερανιου ή την Ζηνωνος τα χαραματα ξερωγω, μπορει να μενει σε μια μεση περιοχη. Άκου 'δω μόρτη, διότι θα τα φάμε τα μουστάκια μας κι έχουμε αμφότεροι μπόλικα, οπότε πάμε για μεγάλες καούρες... ...σε θυμάμαι από παλιότερο post σου, να κακολογείς τους πιο όμορφους δρόμους τής Αθήνας και βλέπω ότι το συνεχίζεις... ...είπαμε, o.k. , είσαι συντονιστής, αλλά τη Γερανίου και τη Ζήνωνος δεν θα τις ξαναβρίσεις... ...ΤΗ ΓΕΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΝΩΝΟΣ!!! 7
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Άκου 'δω μόρτη, διότι θα τα φάμε τα μουστάκια μας κι έχουμε αμφότεροι μπόλικα, οπότε πάμε για μεγάλες καούρες... ...σε θυμάμαι από παλιότερο post σου, να κακολογείς τους πιο όμορφους δρόμους τής Αθήνας και βλέπω ότι το συνεχίζεις... ...είπαμε, o.k. , είσαι συντονιστής, αλλά τη Γερανίου και τη Ζήνωνος δεν θα τις ξαναβρίσεις... ...ΤΗ ΓΕΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΝΩΝΟΣ!!! Σαν την Σοφοκλέους και την Τοσίτσα καμία ρε! 1
deesnider Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Σαν την Σοφοκλέους και την Τοσίτσα καμία ρε! Αν αναφέρεσαι στη «βρώμα» και την επικινδυνότητα, δεν υπάρχει σύγκριση. Συγκριτικά με Ζήνωνος, Γερανίου, Μενάνδρου και πέριξ, αυτές είναι ...Beverly Hills! 3
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Βάζω και αριθμό πρεζονιών μέσα για έξτρα posh στοιχείο ρε! 1
odettelle Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ο κακοποιος βλεπει πιο ευκολο στοχο ένα γκομενακι παρα εναν μαντραχαλο. Εξαλλου το γκομενακι μπορει και να το βιασει Και τον μαντραχαλά μπορεί να τον βιάσει.
deesnider Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Και τον μαντραχαλά μπορεί να τον βιάσει. Πάντως, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, θα πρότεινα να μην το αντιμετωπίζουν τόσο ελαφρά το ζήτημα οι γυναίκες. Όχι επειδή «είναι γυναίκες και, άρα, αδύναμες», ούτε επειδή «Τι δουλειά έχει να κυκλοφορεί μόνη της έξω;...Αδελφό/φίλο δεν έχει; » (Επισημαίνω τα παραπάνω, διότι έχουν βρεθεί κάποιοι απίθανοι εδώ μέσα, οι οποίοι, όταν κάποτε είπα ότι μια κοπέλα που κυκλοφορεί σε «κακόφημες» περιοχές, σε «περίεργες» ώρες και ντυμένη όχι τόσο ...συντηρητικά, αντιμετωπίζει περισσότερες πιθανότητες να δεχτεί επίθεση, κατάλαβαν ότι ...δικαιολογώ το βιαστή που ...καλά τής έκανε αφού προκαλεί!) Σκληρή και κακή πραγματικότητα είναι και καμία σχέση με σεξισμούς και τα σχετικά δεν υποκρύπτει η συμβουλή μου. Προσέχετε εκεί έξω. Φιλικά πάντα. 1
odettelle Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ^ Δεν διαφωνώ. Βέβαια το "ντυμένες μη συντηρητικά" είναι ελαφρώς victim blaming, καθώς υπονοεί ότι η κοπέλα προκάλεσε Εξάλλου ο βιασμός είναι πράξη βίας όχι σεξουαλικότητας. Μην τα μπερδεύουμε. Το σχόλιό μου με τους μαντράχαλους δεν ήταν ειρωνικό. Και οι άντρες μπορούν να πέσουν θύματα. Όχι απαραίτητα από γυναίκα (που όσο να ναι είναι πιο δύσκολο λόγω μυικής διάπλασης) αλλά από άντρα. Απλά δεν ακούγεται τόσο γιατί προκαλεί περισσότερη "ντροπή".
deesnider Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 ^ Δεν διαφωνώ. Βέβαια το "ντυμένες μη συντηρητικά" είναι ελαφρώς victim blaming, καθώς υπονοεί ότι η κοπέλα προκάλεσε Εξάλλου ο βιασμός είναι πράξη βίας όχι σεξουαλικότητας. Μην τα μπερδεύουμε. Ούτε κατά διάνοια «blaming», τουλάχιστον όσο αφορά το πώς το εννοώ εγώ. Δεν κατηγορώ το πιθανό θύμα. Λέω απλά ότι ρισκάρει πολλά. Κακώς, δυστυχώς, αλλά ρισκάρει. Το έχω, πιστεύω, τεκμηριώσει και στο παλαιότερο σχετικό θέμα: Όταν είναι δεδομένη μια επικίνδυνη κατάσταση (άτομα τα οποία θα επιχειρήσουν βιασμό) , δε θεωρώ λογική κίνηση το να επιλέξεις να κινηθείς στα στέκια τους και μάλιστα, δίνοντας στο άρρωστο μυαλό τους ένα ακόμα «ερέθισμα». Σαφώς και είναι πράξη βίας και όχι σεξουαλικότητας ο βιασμός και, σε διαβεβαιώ, καθόλου δεν τα μπερδεύω. Είναι πράξη βίας όμως, η οποία ασκείται με τελικό σκοπό από την πλευρά τού θύτη, τη σεξουαλική πράξη (εκεί πήγαινε το σχόλιό μου για το ντύσιμο). Δεν είναι ίδια τα κίνητρα αυτού που θα διαπράξει ξυλοδαρμό, μ' εκείνα αυτού που θα βιάσει. Θα ανάψεις αναπτήρα μέσα σ' ένα δωμάτιο, στο οποίο γνωρίζεις ότι υπάρχει διαρροή εύφλεκτου αερίου; Προφανώς όχι. Αν δεν ανάψεις, δεν είναι σαφώς λιγότερο πιθανόν να γίνει έκρηξη και να σε σκοτώσει; Θα κολυμπήσεις σε νερά, τα οποία γνωρίζεις ότι «βράζουν» από καρχαρίες; Προφανώς όχι. Αν δεν το κάνεις, δεν είναι σαφώς λιγότερο πιθανόν, το να βρεθείς τετ α τετ με το ...χαριτωμένο ψαράκι; Γιατί λοιπόν να κυκλοφορήσεις μόνη σε περιοχές όπου γνωρίζεις ότι κινδυνεύεις να γίνεις θύμα επίθεσης; Αφού το «κακό» υπάρχει εκεί και σε περιμένει. Λογικό δεν είναι να το αποφύγεις; 1
odettelle Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Κοίτα δεν έχω διαβάσει τα παλαιότερα σχόλιά σου αλλά με όσα λες τώρα συμφωνώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα