Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μπάνιο ρε παιδιά είναι για να πας να χαλαρώσεις και επειδή ο οργανισμός έχει ανάγκη το θαλασσινό νερό. (Καλό στην υγεία δηλαδή).

Τώρα αυτά που βλέπετε ένα τσούρμο 10 ατόμων να πηγαίνουν για μπάνιο και όλη την ώρα φωνάζουν, παίζουν ρακέτες ή μέσα, είναι μ$%#@$%κιες. Πας δηλαδή στην παραλία και μόνο μπάνιο δεν κάνεις.

Και εγώ είμαι υπερ του να πας μόνος αλλά είναι λίγο περίεργο. δλδ καλύτερα να πάτε 2 άτομα. Όπως στη ζωή σου ρε παιδί μου... όταν είσαι μόνος και περνάς ανάμεσα από κόσμο καμιά φορά νιώθεις αμήχανα. Όταν έχεις και έναν μαζί σου είσαι πολύ κουλ.

Οπότε ή με την γκόμενα ή με κάποιον φίλο. Αλλά όχι πάνω από 2-3 άτομα!!!

Και στο ντους δυο δυο ?  :lol:

Παντως εθιξες , εμμεσως ενα πολυ σοβαρο θεμα.Την ελλειψη πινγκ πονγκ και beach soccer στην παραλια. :( .Ετσι ναι, να ερθουμε παρεα 

Ρακετες σαν τα ..μικρα  παιδια.Χωρις σκορ  :-(

Kαι ενα τετοιο . :P Τι στο καλο,τοσες παραλιες εχουμε 

430852-179919-34.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
για μενα ειναι καθαρα ψυχολογικο.δηλ πας για μπανιο μονος σου για να βουτηξεις να δροσιστεις. Απλα επειδη ειναι καλοκαιρι,επειδη βλεπεις ολους να ναι με καπιον η καπιους βλεπε οιγ με παιδια <που ναι και οι χειροτερες για παραλια> σε θυμιζει πως ηταν αλλες φορες που δε πηγαινες για μπανιο μονος σου,και ετσι νιωθεις μια μελαγχολια.

παντως συμφωνω πως αγγλια και ισως αμερικη αυτο το κολημα το να σαι μονος σου δεν ειπαρχει.

Θυμαμαι σε ιταλικο εστ στο λονδινο παντα εβλεπα και ατομα να γευματιζουν μονοι τους.και σε αυτη τη χωρα θα γελανε μαζι σου.

ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ.εγω παω για βουτια και οπιος θελει ακολουθα Μπουαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Αααα και πού νά'σαι γυναίκα και να τολμήσεις να πας για ποτό μόνη σου! Εκεί να δεις γλέντια! Οι περισσότεροι άντρες εκεί μέσα υποθέτουν ότι γυναίκα μόνη για ποτό=γυναίκα που ψάχνεται...και καταλαβαίνεις τί έχει αυτό ως επακόλουθο. Και φυσικά κοιτάει καλά καλά όλο το μαγαζί.

[Το είχαμε ξανασυζητήσει βέβαια αυτό στο παρελθόν σε άλλο θρεντ και θυμάμαι κάποιοι έπεσαν να με φάνε ότι έλεγα ψέματα (!!!) και ότι η γυναίκα που βγαίνει μόνη για ποτό θέλει να χτυπήσει γκομενάκι *insert facepalm gif here*]

Ανεκτικότητα στο διαφορετικό εδώ που ζούμε; ΟΥΤΕ ΚΑΝ

Κοίτα ρε κάτι αχαριστες που υπάρχουν που τσατίζονται κιόλας με τον εύκολο ρόλο του δεν κάνω τίποτα αλλά βρίσκω παρέα, ενώ εμείς οι άντρες πρέπει να κάνουμε την 1η κίνηση που για πολύ κόσμο είναι τόσο δύσκολο όσο η πυρηνική φυσική.

Δημοσ.

Κοίτα ρε κάτι αχαριστες που υπάρχουν που τσατίζονται κιόλας με τον εύκολο ρόλο του δεν κάνω τίποτα αλλά βρίσκω παρέα, ενώ εμείς οι άντρες πρέπει να κάνουμε την 1η κίνηση που για πολύ κόσμο είναι τόσο δύσκολο όσο η πυρηνική φυσική.

Μμμ οσο ευκολα εβγαλες αυτα τα συμπερασματα και με βαζεις στην κατηγορια των αχαριστων που τσατιζονται (χωρις να με ξερεις) αλλο τοσο ευκολα μπορω να σε βαλω κι εγω στην κατηγορια των ηλιθιων.

Ειδες τι ευκολο που ειναι;

Ξαναδιαβασε το μηνυμα μου. Δεν μιλαω ουτε για ρολους ουτε για το αν πρεπει καποιος αντρας να κανει την 1η κινηση (πολυ που με νοιαζει κιολας, οταν μ'αρεσει καποιος κανω εγω την κινηση, δεν βρισκω τον λογο να περιμενω).

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή πηγαίνεις στο μπαρ, πίνεις ποτό και κοιτάς τον τοίχο επί 3 ώρες;

Δεν βλέπω τη λογική του να πηγαίνει στο μπαρ μόνος/μόνη χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Ναι. Πηγα, πηρα ενα ποτο που μονη μου δεν το φτιαχνω, ακουσα και την μουσικουλα ενος dj που απολαμβανω παντα τις επιλογες του κ περασα φινα.

Δεν χρειαζεται να συμφωνησετε με την επιλογη μου βεβαια. Αλλα ουτε κι εγω να 'δικαιολογηθω' γιατι μου αρεσε αυτο που εκανα.

Παμε παρακατω.

• Like 9
Δημοσ.

ξέρεις πόσες φορές έχω βγει έξω, όχι σε μπαρ σε καφετέρια και βλέπω τραπέζια με παρέες όπου ο καθένας παίζει με το κινητό του και δεν ανταλλάσσουν κουβέντα πάρα μόνο αν είναι να δείξουν στους άλλους της παρέας κάτι στο κινητό τους; 

από το να έχεις τέτοια παρέα, καλύτερα να βγεις μόνος. ποια η διαφορά;

• Like 4
Δημοσ.

Μπάνιο, φαγητό, σινεμά, καφέ, βόλτα, γυμναστική (ποτό όχι, γιατί δεν πηγαίνω ούτε με παρέα) πηγαίνω άνετα μόνη μου. Μου αρεσει η μοναξιά και την απολαμβάνω. Ηρεμώ και συγκεντρωνομαι, βάζω τις σκέψεις μου σε τάξη. Μου αρέσει βέβαια κι η καλή παρέα, αλλά πολλές φορές,μετά απο (οποιαδήποτε) έξοδο με παρέα αισθάνομαι εξαντλημένη. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπάνιο, φαγητό, σινεμά, καφέ, βόλτα, γυμναστική (ποτό όχι, γιατί δεν πηγαίνω ούτε με παρέα) πηγαίνω άνετα μόνη μου. Μου αρεσει η μοναξιά και την απολαμβάνω. Ηρεμώ και συγκεντρωνομαι, βάζω τις σκέψεις μου σε τάξη. Μου αρέσει βέβαια κι η καλή παρέα, αλλά πολλές φορές,μετά απο (οποιαδήποτε) έξοδο με παρέα αισθάνομαι εξαντλημένη.

Μπράβο κορίτσαρε, απλά βέβαια το έφτασες 100% στο θέμα βγαίνω έξω μονος/μονη. Δεν λέω ότι είναι κακό, αλλα κάπως.
Δημοσ.

Tα κοριτσια είναι επικινδυνο να κυκλοφορουν εξω μονα τους!

Ειδικα τις βραδυνες ωρες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πες τα! Ειδικά, καφεδάκι, βιβλίο και ηρεμία είναι τέλειο <3

Tα κοριτσια είναι επικινδυνο να κυκλοφορουν εξω μονα τους!

Ειδικα τις βραδυνες ωρες.

Και πως θα βγαίνουμε έξω, με bodyguard;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...