Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξει βασικά στον καφέ κάθομαι μπαρ και μιλάω με κάνα μπατίστα ή σερβιτόρα.

Μόνο σε μένα ήρθε στο μυαλό ο....

374377_heroa.jpg

(Μπατιστούτα)

• Like 3
  • Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οντοπικ παιδια!πηγαμε απο το μπανιο στα μπαρακια και απο εκει στη μπαλα

Αυτη ειναι η σωστη σειρα.

Κανεις ενα μπανακι , μονος σου , μετα πηγαινεις στο μπαρακι με παρεα να δεις μουντιαλ με παγωμενη μπυρα  :-)

Δημοσ.

Πεσαμε σε μια δυσαρεστη συμπτωση:(

Πριν από λιγο ειδα στις ειδήσεις το Μπατιστα να μιλάει ως προπονητης του παιδιου που σκοτωθηκε απο αδεσποτη...

Δημοσ.

Threesome κατασταση δηλαδη.

ή friendsome  :P

Επί του θέματος πάλι, δεν είναι κακό να πάει κανείς για μπάνιο μόνος του. Πίνεις ένα καφεδάκι, κάνεις λίγη κολύμβηση, διαβάζεις και κάνα βιβλίο-περιοδικό και περνάει γρήγορα η ώρα.

Σε μπαρ είναι διαφορετική φάση. Δεν έχει πολλά πράγματα να κάνεις μόνος σου.

Υπάρχουν βέβαια πολλοί παράγοντες μέσα. Αν αξίζει να κάνεις πχ ταξίδι 100 χλμ για παραλία ή να ταλαιπωρηθείς στην κίνηση μόνος σου.

Αν είναι δίπλα σου ακριβώς η παραλία είναι πιο εύκολη η επιλογή.

Πάντα βέβαια χτυπάει άσχημα σε ορισμένους γιατί υπάρχει η ελληνική νοοτροπία. Τι θα πει ο δίπλα που θα με δει μόνο χωρίς παρέα; ή για να είναι μόνος του κάτι δεν πάει καλά...

Δημοσ.

ή friendsome  :P

φιλία αδελφικη ε? Να είναι ας πουμε με το μπικινι και ολα εξω και να σκέφτεσαι "τη βλεπω σα φιλη"...:D 

Δημοσ.

Το μπάνιο ρε παιδιά είναι για να πας να χαλαρώσεις και επειδή ο οργανισμός έχει ανάγκη το θαλασσινό νερό. (Καλό στην υγεία δηλαδή).

Τώρα αυτά που βλέπετε ένα τσούρμο 10 ατόμων να πηγαίνουν για μπάνιο και όλη την ώρα φωνάζουν, παίζουν ρακέτες ή μέσα, είναι μ$%#@$%κιες. Πας δηλαδή στην παραλία και μόνο μπάνιο δεν κάνεις.

Και εγώ είμαι υπερ του να πας μόνος αλλά είναι λίγο περίεργο. δλδ καλύτερα να πάτε 2 άτομα. Όπως στη ζωή σου ρε παιδί μου... όταν είσαι μόνος και περνάς ανάμεσα από κόσμο καμιά φορά νιώθεις αμήχανα. Όταν έχεις και έναν μαζί σου είσαι πολύ κουλ.

Οπότε ή με την γκόμενα ή με κάποιον φίλο. Αλλά όχι πάνω από 2-3 άτομα!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ είμαι υπερ του να πας μόνος αλλά είναι λίγο περίεργο. δλδ καλύτερα να πάτε 2 άτομα. Όπως στη ζωή σου ρε παιδί μου... όταν είσαι μόνος και περνάς ανάμεσα από κόσμο καμιά φορά νιώθεις αμήχανα. Όταν έχεις και έναν μαζί σου είσαι πολύ κουλ.

Μόνο στην Ελλάδα πρέπει να είναι περίεργο να βγαίνεις μόνος σου.

Ναι νιώθεις αμήχανα αν είσαι 15 χρόνο. Αν είσαι ενήλικος δεν μπορώ να δω το πρόβλημα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι να σου πω ρε συ εγω απλα θα πηγαινα ετσι γιατι μπορει να ειχα ρεπο και κανεις να μην ειχε εκεινη την μερα θα διαλεγα μια ανοργανωτη παραλια θα διαβαζα κανενα βιβλιο ισως να επινα μια μπυρα αλλα ως εκει δεν το εκανα συνεχεια.Τωρα για  την αμηχανια που λες παλι τι να σου πω υπαρχουν φασεις που οταν γινεται κακος χαμος αυτο το δεν μπορω να περασω μου αρεσει υπαρχουν φασεις που θελω ησυχια

Δημοσ.

ναι όταν ήμουν μικρός μου φαινόταν περίεργο να περνάω ανάμεσα από 5 μαλ**κες που φωνάζανε και γελούσανε.

Έλα παραδεχτείτε το... και εσείς έχετε κάτσει σε ένα παγκάκι με άλλα 5 άτομα και έχετε σχολιάσει κάποιον περαστικό... :D

Το καλύτερο είναι να είναι 5 μαντράχαλοι και να περνάει γκόμενα μόνη της...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...