The_Judas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Θελω να πω οτι η τυπισσα ηταν γκομεναρος. Δεν ειχε κανα θεμα να παει μονη της παραλια, αυτο εδειχνε. Ενω θα μπορουσε να ειχε 5 ψολ... μαζι της. Αρα ειναι θεμα αυτοπεποιθησης! Τι κόμπλεξ να έχει; Αυτή δεν υπήρχε περίπτωση να μην βρει παρέα. Το παράξενο θα ήταν να μην έβρισκε. Αντιθέτως είναι απόλαυση γι' αυτήν να την κοιτάει όλη η παραλία και να νιώθει ωραία με τον εαυτό της. Για τους υπόλοιπους που είναι 5/10 και όχι 10/10 είναι το πρόβλημα.
aris1986 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τι κόμπλεξ να έχει; Αυτή δεν υπήρχε περίπτωση να μην βρει παρέα. Το παράξενο θα ήταν να μην έβρισκε. Αντιθέτως είναι απόλαυση γι' αυτήν να την κοιτάει όλη η παραλία και να νιώθει ωραία με τον εαυτό της. Για τους υπόλοιπους που είναι 5/10 και όχι 10/10 είναι το πρόβλημα. Ναι αλλα ως γυναίκα κανονικα θα έχει και αυτή ανασφάλειες να πάει μονη της. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν πατσαρκλο, περίεργη ή καμια γρια και να ήταν μονη της. Κακό αυτό έτσι όπως σκέφτεστε. Ούτε εγώ είμαι ο Μπραντ πιτ αλλα δεν το είχα ποτε σαν πρόβλημα μέσα στο μυαλό μου. Πάω και μόνος παραλια καμια φορά και για καφέ. Νταξει βασικά στον καφέ κάθομαι μπαρ και μιλάω με κάνα μπατίστα ή σερβιτόρα. Άμα είχατε εξοχικό διπλα από την θάλασσα δεν θα κατεβαινατε για βουτιές; έτσι σκεφτείτε το.
Santangelo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δεν ισχύει αυτό κάποιος που μπορεί να περάσει καλά με τον εαυτό του δεν σημαίνει ότι είναι μοναχικός τύπος. Αλλο θεμα η μοναχικότητα κι άλλο η μοναξιά. Προφανως θα περάσει καλά και μόνος και με παρέα. Αλλά δεν υπάρχει κάτι κακό στη μοναχικότητα
defacer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ναι αλλα ως γυναίκα κανονικα θα έχει και αυτή ανασφάλειες να πάει μονη της. Jesus fucking Christ 3
gauss00 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 πουτανα κοινωνια!!!το κατι διαφορετικο γινεται στοχος για κραξιμο Ελλαδα παιδιαααα πινεις το καφε σου μονος?ωχχ κοιτα ενα τρελο ρε,ο κριμα δεν εχει παρεες βγαινεις για ποτο μονος σου?καλα ο κοσμος εχει τρελαθει τελειως και σε κοιταει ολοκληρο το μαγαζι συν ποσα αλλα πραγματα και το μπανιο που λεμε τωρα!!δεν εχει να κανει αν εισαι μοναχικος τυπος ή οχι,εχει να κανει με το πως γουσταρεις εσυ τη φαση αλλα και να εισαι δικο σου θεμα ειναι δεν ενοχλεις κανεναν και εγω οταν παω χωριο μπορει να κατσω κανα 2μηνο π.χ και να μην εχω βγει ουτε μια μερα στην αγορα γιατι πολυ απλα μου εχει λειψη αυτη η ηρεμια,το χαλαρωμα,να σκεφτω πραγματα που με απασχολουν και ποσα αλλα θεματα ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
rus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εχω παει μπανιο μονος και γνωρισα και 2 κοπελες με τις οποιες γιναμε παρεα ενα καλοκαιρι. Threesome κατασταση δηλαδη.
star12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 πουτανα κοινωνια!!!το κατι διαφορετικο γινεται στοχος για κραξιμο Ελλαδα παιδιαααα πινεις το καφε σου μονος?ωχχ κοιτα ενα τρελο ρε,ο κριμα δεν εχει παρεες βγαινεις για ποτο μονος σου?καλα ο κοσμος εχει τρελαθει τελειως και σε κοιταει ολοκληρο το μαγαζι συν ποσα αλλα πραγματα και το μπανιο που λεμε τωρα!!δεν εχει να κανει αν εισαι μοναχικος τυπος ή οχι,εχει να κανει με το πως γουσταρεις εσυ τη φαση αλλα και να εισαι δικο σου θεμα ειναι δεν ενοχλεις κανεναν και εγω οταν παω χωριο μπορει να κατσω κανα 2μηνο π.χ και να μην εχω βγει ουτε μια μερα στην αγορα γιατι πολυ απλα μου εχει λειψη αυτη η ηρεμια,το χαλαρωμα,να σκεφτω πραγματα που με απασχολουν και ποσα αλλα θεματα ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ συμφωνω οταν με αρεσει μια ταινια και δε βρισκω ατομα παω και τη βλεπω μονος μου και χεστηκα.Οταν ομως βγηκε το σικουελ του Woman in black, πηγα το ειδα στα βιλατζ,ειπα ενα εισητηριο και ο υπαλληλος εκανε ενα μομφασμο επειδη ειμουν μονος μου.Mouρθε να του δωσω πραματικα μια Μπουνια στη μουρη. Συν οτι το εργακι ηταν μαπα κλασσικα,οπως ειναι τα περισσοτερα σικουελ,και μια βδομαδα μετα βγηκε στο θειο σε καλη ποιοτητα και μετανιωσα που το πληρωσα συν και αυτο το ειρωνικο απ τον υπαλληλο. Δυστηχως και οι παραλιες ειναι ενα απ τα ιδια.ερχεται το καλοκαιρι; και οπως τα χριστογεννα αλλα λιγοτερο το πασχα,αν δεν εισαι με παρεα η κοπελα και πας μονος σου αναγκαστηκα καπου,ας γελαει και ο καθε πικραμενος.
rus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 συμφωνω οταν με αρεσει μια ταινια και δε βρισκω ατομα παω και τη βλεπω μονος μου και χεστηκα.Οταν ομως βγηκε το σικουελ του Woman in black, πηγα το ειδα στα βιλατζ,ειπα ενα εισητηριο και ο υπαλληλος εκανε ενα μομφασμο επειδη ειμουν μονος μου.Mouρθε να του δωσω πραματικα μια Μπουνια στη μουρη. Δε νομιζω ότι ο υπάλληλος εκανε μορφασμο για το λογο που λες. Mπορει να ειχε αερια και να σφιγγοταν.
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τις περισσότερες φορές πηγαίνω μόνος μου. Επίσης, μισώ όσους παίζουν ρακέτες. 2 1
*nenya* Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 βγαινεις για ποτο μονος σου?καλα ο κοσμος εχει τρελαθει τελειως και σε κοιταει ολοκληρο το μαγαζι ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Αααα και πού νά'σαι γυναίκα και να τολμήσεις να πας για ποτό μόνη σου! Εκεί να δεις γλέντια! Οι περισσότεροι άντρες εκεί μέσα υποθέτουν ότι γυναίκα μόνη για ποτό=γυναίκα που ψάχνεται...και καταλαβαίνεις τί έχει αυτό ως επακόλουθο. Και φυσικά κοιτάει καλά καλά όλο το μαγαζί. [Το είχαμε ξανασυζητήσει βέβαια αυτό στο παρελθόν σε άλλο θρεντ και θυμάμαι κάποιοι έπεσαν να με φάνε ότι έλεγα ψέματα (!!!) και ότι η γυναίκα που βγαίνει μόνη για ποτό θέλει να χτυπήσει γκομενάκι *insert facepalm gif here*] Ανεκτικότητα στο διαφορετικό εδώ που ζούμε; ΟΥΤΕ ΚΑΝ 2
chrisxkar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Αααα και πού νά'σαι γυναίκα και να τολμήσεις να πας για ποτό μόνη σου! Εκεί να δεις γλέντια! Οι περισσότεροι άντρες εκεί μέσα υποθέτουν ότι γυναίκα μόνη για ποτό=γυναίκα που ψάχνεται...και καταλαβαίνεις τί έχει αυτό ως επακόλουθο. Και φυσικά κοιτάει καλά καλά όλο το μαγαζί. [Το είχαμε ξανασυζητήσει βέβαια αυτό στο παρελθόν σε άλλο θρεντ και θυμάμαι κάποιοι έπεσαν να με φάνε ότι έλεγα ψέματα (!!!) και ότι η γυναίκα που βγαίνει μόνη για ποτό θέλει να χτυπήσει γκομενάκι *insert facepalm gif here*] Ανεκτικότητα στο διαφορετικό εδώ που ζούμε; ΟΥΤΕ ΚΑΝ Απο την αλλη μπορει ο αλλος να σε πλησιασει απλα για να μιλησει για το μουχαμπετι ρε αδερφε η γιατι μπορει να υπεθεσε οτι για να βγηκε μονη για ποτο παιζει να περναει καποιο ζορι και ολες κατευθειαν θα υποθεσουν οτι ειναι αλλος ενας μαλακας που νομιζει οτι ψαχνομαι και ηρθε να μου πει την μαλακια του. Σωστα? edit ναι ξερω οτι ο ενας στους εκατο θα ερθει για αυτο το λογο απλα κουβεντα να γινεται Οσο για το μπανιο θα το εκανα να παω μονος καποια φορα why not (οχι σε μεγαλο beach bar γιατι θα ενοιωθα παραξενα ) αλλα δεν εχει τυχει μεχρι στιγμης
bluesattack Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Αααα και πού νά'σαι γυναίκα και να τολμήσεις να πας για ποτό μόνη σου! Εκεί να δεις γλέντια! Οι περισσότεροι άντρες εκεί μέσα υποθέτουν ότι γυναίκα μόνη για ποτό=γυναίκα που ψάχνεται...και καταλαβαίνεις τί έχει αυτό ως επακόλουθο. Και φυσικά κοιτάει καλά καλά όλο το μαγαζί. [Το είχαμε ξανασυζητήσει βέβαια αυτό στο παρελθόν σε άλλο θρεντ και θυμάμαι κάποιοι έπεσαν να με φάνε ότι έλεγα ψέματα (!!!) και ότι η γυναίκα που βγαίνει μόνη για ποτό θέλει να χτυπήσει γκομενάκι *insert facepalm gif here*] Ανεκτικότητα στο διαφορετικό εδώ που ζούμε; ΟΥΤΕ ΚΑΝ Και αν δεν της την πεσει κανενας και μετα μαζευτει με τις φιλες της και αρχιζουν να παραπονιουνται οτι χαθηκαν πλεον..οι πραγματικοι , γεματοι αυτοπεποιθηση, ανδρες (κυνηγοι) ? 1
*nenya* Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Απο την αλλη μπορει ο αλλος να σε πλησιασει απλα για να μιλησει για το μουχαμπετι ρε αδερφε η γιατι μπορει να υπεθεσε οτι για να βγηκε μονη για ποτο παιζει να περναει καποιο ζορι και ολες κατευθειαν θα υποθεσουν οτι ειναι αλλος ενας μαλακας που νομιζει οτι ψαχνομαι και ηρθε να μου πει την μαλακια του. Σωστα? Nope, αναφέρομαι σ'αυτούς που όχι μόνο φαίνεται από μακριά αλλά το επιβεβαιώνουν κιόλας ότι ψάχνονται για πέσιμο [και ας μην έχει δείξει η άλλη κανένα δείγμα φλερτ]. Δεν λέω να απολαμβάνω το κοκτέιλ μου και ο διπλανός/ή να με ρωτήσει τί είναι αυτό το πολύχρωμο φρουτένιο πράγμα που πίνω. Ούτε λέω για κάποιον που θα δει να φοράω μπλουζάκι Tool και θα πιάσουμε κουβέντα για τις αγαπημένες μας συναυλίες τους. Μιλάω για τους άντρες που κάνουν πέσιμο χωρίς να έχουν το πράσινο φως, και μάλιστα με απότομο, γλοιώδη ακόμα και προσβλητικό τρόπο. Ποτέ δεν υποθέτω ότι κάποιος είναι μαλάκας. Περιμένω να μου το επιβεβαιώσει ο ίδιος με τις πράξεις του Blues, αυτό που έγραψες μου είναι τελείως ξένο σαν έκφραση και δεν εκφράζει ούτε εμένα ούτε τον κύκλο των φίλων μου. Sorry για το off-topic. Σταματώ εδώ. 2
pontez2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τι μια γυναικα ωραία με κορμάρα μόνη για μπάνιο ή για ποτό σε μπαρ δε σημαίνει οτι θέλει να της την πέσουν? Μα τι άλλος λογος μπορει να υπάρχει για μια ωραία γυναίκα να πάει μονη της για ποτό η μπάνιο? Αυτό θα μπορουσε να το κάνει μια όχι τόσο όμορφη που απλά εμεις οι άντρες δε θα τη παρατηρήσουμε ή και αν τη δουμε δε θα δωσουμε σημασία. (ασφαλως αστειεύομαι )
bluesattack Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ειναι η καταρα του να εισαι ποθητη απο ολους Μην νομιζετε κοριτσια , και εμεις το παθαινουμε αυτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα