Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχει θάλασσα κοντά ή είμαι σε ξενοδοχείο με πισίνα χαλαρά πάω και μόνος μου τώρα να πάρω το λεωφορείο να πάω για μπάνιο δεν το κάνω γιατί βαριέμαι

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν έχω πάει ποτέ, αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είμαι Ελλάδα μόνο για 15 μέρες και σκοπεύω να πηγαίνω θάλασσα κάθε μέρα, με ή χωρίς παρέα :P

Δημοσ.

Πέρσι ξεκίνησε το πρόβλημα με την πλάτη μου και ο γιατρός μου είπε κάθε μέρα μπάνιο. Τι να κάνω και εγώ, θέλοντας και μη έπρεπε να πηγαίνω κάθε μέρα.

Που να βρεις όμως κάποιον να σου κανει παρέα; Τον πρώτο καιρό δεν αισθανόμουν τόσο άνετα, αλλά σιγά σιγά το συνήθισα.

Μετά από καμιά 60ρια μπάνια που έκανα, μην σου πω ότι περναω και καλύτερα μόνος τώρα.

Δημοσ.

5 λεπτά δρόμος με το μηχανάκι.

5 λ. μέχρι να αποφασίσω για να βουτήξω.

30 λ. κολύμπι.

5 λ. στέγνωμα.

5 λ. επιστροφή.

Ουφ ξεμπέρδεψα και σήμερα. :mrgreen:

• Like 2
Δημοσ.

Γενικα δεν γουσταρω θαλασσα, μου φαινεται τρελη ταλαιπωρια, χωρις λογο, χωρις οφελος, χωρις να πεταω το βρακι μου απο χαρα.

Aρα βαλε πισινα να μη τρεχεις και ταλαιπωρησε.

Δημοσ.

μια χαρα περνουσα οταν ως ελευθερος, πηγαινα μονος. ειχα την ησυχια μου, βουταγα οποτε ηθελα, εφευγα οποτε ηθελα, ουτε περιττο μπλα μπλα και φλυαρια, ουτε να με τραβολογαει κανενας η να αναγκαζομαι να κατσω παραπανω απ'οσο ηθελα. μονο προβλημα η ασφαλεια των αντικειμενων μου. αν και σε καποιες οργανωμενες εχουν κουτακια διπλα στη ξαπλωστρα που τα κλειδωνεις

• Like 1
Δημοσ.

Η ταλαιπωρία είναι η διαδρομή,ειδικά η επιστροφή.Πόσο μάλλον όταν είναι πχ 2 ώρες πήγαινε-έλα και οδηγείς με το αλάτι.Αν πέσεις και σε κίνηση ολοκληρώνεται το challenge. :)

Σχετικά με τις τιμές βενζίνης και διοδίων τα γνωρίζουμε.

Οταν υπάρχει παρέα που συνεννοείσαι περνάς καλά.Η τουλάχιστον όταν είσαι με ενα άτομο.Μόνος είναι διαφορετικά,πρέπει να είσαι μοναχικός τύπος αλλιώς θα βαρεθείς.Επίσης είναι δύσκολο να προσέχεις τα πράγματά σου.

Σχετικά με παραλία μου αρέσει να έχει beach bar να αράξω να πιω κάτι στον ίσκιο.Η τουλάχιστον 1 δέντρο (Και να υπάρχει σιγά μην δεν είναι πιασμένο).Είμαι απο αυτούς που δεν αντέχω στον ήλιο κυρίως σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

Δημοσ.

Εχω παει μπανιο μονος και γνωρισα και 2 κοπελες με τις οποιες γιναμε παρεα ενα καλοκαιρι.

Πετσετουλα, τσαντουλα, καφεδακι και ηρεμος.

Οι παρεες φερνουν φασαριες, διαφορετικες γνωμες κτλπ

Οχι πως δεν παω με παρεα, κατα 90% παω με παρεα, αλλα αμα πας και μονος ειναι ωραια μια φορα ή δυο το καλοκαιρι.

Δημοσ.

Αν θες μόνος πας κάπου που δεν έχει πολύ κόσμο και είσαι οκ

Και με κοσμο να ειναι δεν τρεχει κατι, δεν ασχολουνται με σενα γιατι εκατσες μονος, δεν εχεις φιλους κτλπ

Δεν ειναι καφετερια.

Και στα Χανια ειχα δει ενα "πιστολι", με τατουαζ στην σουφρα, 10/10 γυναικακι, μονο του με πετσετα και εβρισκε και μπακαλιαρους να παιζει ρακετες, μετα βουτα μεσα και repeat.

Ασε που με τους μπακαλιαρους φιλους μου δεν θα τις ειχα γνωρισει, με το που μιλουσα θα γυρνουσαν ολα τα κεφαλακια τους, θα λεγαν μαλακιες, θα γελουσαν κτλπ.

Δημοσ.

Οταν υπάρχει παρέα που συνεννοείσαι περνάς καλά.Η τουλάχιστον όταν είσαι με ενα άτομο.Μόνος είναι διαφορετικά,πρέπει να είσαι μοναχικός τύπος αλλιώς θα βαρεθείς.Επίσης είναι δύσκολο να προσέχεις τα πράγματά σου.

Δεν ισχύει αυτό :) κάποιος που μπορεί να περάσει καλά με τον εαυτό του δεν σημαίνει ότι είναι μοναχικός τύπος.

• Like 5
Δημοσ.

Και με κοσμο να ειναι δεν τρεχει κατι, δεν ασχολουνται με σενα γιατι εκατσες μονος, δεν εχεις φιλους κτλπ

Δεν ειναι καφετερια.

Και στα Χανια ειχα δει ενα "πιστολι", με τατουαζ στην σουφρα, 10/10 γυναικακι, μονο του με πετσετα και εβρισκε και μπακαλιαρους να παιζει ρακετες, μετα βουτα μεσα και repeat.

Ασε που με τους μπακαλιαρους φιλους μου δεν θα τις ειχα γνωρισει, με το που μιλουσα θα γυρνουσαν ολα τα κεφαλακια τους, θα λεγαν μαλακιες, θα γελουσαν κτλπ.

Αυτά δεν τα κατάλαβα. 

Δημοσ.

Η ταλαιπωρία είναι η διαδρομή,ειδικά η επιστροφή.Πόσο μάλλον όταν είναι πχ 2 ώρες πήγαινε-έλα και οδηγείς με το αλάτι.Αν πέσεις και σε κίνηση ολοκληρώνεται το challenge. :)

Oυτε με πληρωμη.

Δημοσ.

Αυτά δεν τα κατάλαβα. 

Θελω να πω οτι η τυπισσα ηταν γκομεναρος. Δεν ειχε κανα θεμα να παει μονη της παραλια, αυτο εδειχνε.

Ενω θα μπορουσε να ειχε 5 ψολ...  μαζι της.

Αρα ειναι θεμα αυτοπεποιθησης!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...