Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρόβλημα υγείας^

Και επειδή προσωπικά λατρεύω το νερό και θέλω συνέχεια να κολυμπάω, είναι άκρως εκνευριστικό ότι πρέπει να έρχεται και κάποιος άλλος μαζί μου.

Αλλά that's life.

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει τύχει κάμποσες φορές να θέλω να πάω παραλία και να μην βολεύει να έρθει κάποιος μαζί μου την ώρα που θέλω και δεν πήγα σκεπτόμενος πολλά πράματα όπως...

πως θα πάρω μαζί κινητό και πορτοφόλι (ε το κινητό ειναι ανάγκη αλλά πες το αφήνουμε το πορτοφόλι χρειάζεται όμως πχ να πάρω κάτι να πιω ας πούμε ή να βάλω  βενζίνη κτλ κτλ)

δηλαδή πως να αφήσω στην μοίρα τους μέσα σε κόσμο όταν εγώ θα κάνω μπάνιο (είτε ειναι παραλία με πολύ κόσμο είτε με λίγο -σε έρημες παραλίες δεν θέλω να πάω γιατί θα βαρεθώ να είμαι μόνος μου εντελώς)

Στο ίδιο πρόβλημα συγκαταλέγονται κλειδιά αντηλιακά γυαλιά ηλίου κτλ.

κινητό το αφήνεις στο αμάξι όπως και το πορτοφόλι  ( προφανώς σε σημείο που δεν είναι εμφανές) αν το φοβάσαι και αυτό τα αφήνεις σπίτι.

λεφτά άντε να πάρεις μαζί σου 10 ευρώ (αν σκοπεύεις να ξοδέψεις πιο πολλά τότε δεν έχεις ανάγκη και να σε κλέψουν)

αντηλιακό δεν νομίζω να θέλει να στο κλέψει κανείς.

Όταν είναι να βουτήξεις, βάζεις τα κλειδιά και τα 10 ευρώ μέσα στο ένα σου παπούτσι και είσαι άρχοντας. 

Ο μ@λ@κ@ς που θα πάει να ψάξει τα παπούτσια σου, δεν παίζει θα τον πάρεις χαμπάρι.

(τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ) :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Συνιστάται να αφήνουμε το κινητό σε αμάξι όταν στην Ελλάδα το καλοκαίρι η θερμοκρασία φτάνει τους 40+;;

• Super Moderators
Δημοσ.

Όποτε μου το επιτρέπει το πρόγραμμά μου (αρκετά συχνά ευτυχώς) πάω πρωί-πρωί για μπάνιο και μετά συνεχίζω για δουλειά. Συνήθως μόνος μου (αραιά και πού, έρχεται κι ένας φίλος). Φτάνω παραλία στις 07.45, ρίχνω μια βουτιά (15'-20') και μετά κάνω ντους στην παραλία, ντύνομαι με τα ρούχα που έχω κουβαλήσει και πάω κατ'ευθείαν για δουλειά. 

Κινητό, πορτοφόλι, κλειδιά στο αυτοκίνητο. Μαζί μου παίρνω μόνο ένα δεύτερο κλειδί αυτοκινήτου που ανοίγει απλώς την πόρτα και το οποίο βάζω στην τσέπη του μαγιώ μου οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να με 'γδύσουν'. Χώρια το γεγονός ότι κανείς άλλος βλαμμένος δεν πηγαίνει καθημερινές 07.45-08.00 στην παραλία. 

• Like 3
Δημοσ.

Πρόβλημα υγείας^

Και επειδή προσωπικά λατρεύω το νερό και θέλω συνέχεια να κολυμπάω, είναι άκρως εκνευριστικό ότι πρέπει να έρχεται και κάποιος άλλος μαζί μου.

Αλλά that's life.

Α οκ τότε, αν έχεις πρόβλημα δεν ρισκάρεις. Εγώ επειδή έχω προβλήματα όρασης χρειάζομαι οπωσδήποτε κάποιον να έρθει μαζί μου. Τα γυαλιά πρέπει να τα φοράω και δεν κάνει να βουτήξω το κεφάλι μέσα στο νερό γιατί μπορεί να πάθουν καμιά ζημιά.

Δημοσ.

Εγώ πάω μόνο με παρέα επειδή θα το θέλει η παρέα. Είμαι από τα ξενέρωτα άτομα που δεν τους αρέσει και πολύ η παραλία.

Την συχαίνομαι. Για τ παιδιά πάω. Μόλις γίνουν έφηβοι η παραλία δεν θα με δει ξανά!!

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι όταν πας μόνος στην παράλια, περνάς καλύτερα από ότι με παρέα. (τις περισσότερες φόρες τουλάχιστον)

Γιατί, μέχρι να το κανονίσουμε, μέχρι να μαζευτούμε, μέχρι να δούμε που κάτσουμε, μέχρι το ένα, μέχρι το άλλο... ξινό βγαίνει.

Ενώ, όταν πας μόνο σου. ότι ώρα θέλεις πας, κάθεσαι όση ώρα θέλεις, κάνεις ότι θέλεις, με την ησυχία σου και όλα είναι μια χαρά.

Τώρα, όσο άφορα τα πράγματα. τα απολύτως απαραίτητα, και αν είναι τα λεφτά και τα κλειδιά τα θάβεις στην άμμο ακριβώς πάνω από την πετσέτα.

Φαντάσου ότι είμαι και στην επαρχία.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πρέπει να βάλω ένα φίλτρο να μην μπαίνω σε τέτοια θέματα κάθε καλοκαίρι κι ένα αντίστοιχο που θα κρύβει αυτόματα φωτογραφίες από παραλίες στο facebook (από τον Μάη πάει ο άλλος και ανεβάζει) γιατί μου υπενθυμίζει ότι στην πολύ καλύτερη θα κάνω 5 μπάνια κάθε χρόνο  :cry:  :fear:  :cry:

• Sad 1
Δημοσ.

Αν πας μονος και πνιγεις και δεν ειναι κανενας τριγυρω, ποιος θα σε σωσει;

Για καμια δεκαρια μερες πηγαινα για μπανιο αρκετα παλια μονος στην αθηνα για μπανιο με τραμ, οπου καταντησε αρκετα βαρετο. Παρατησα το αθλημα. Εχω την ευκαιρια να πηγαινω σε κολυμβητηριο στην γειτονια μου, αλλα μονος καθως κανεις δεν ακολουθει, δεν την αξιοποιω.

Στη παραλια δεν μου αρεσει να αραζω, παθαινω εγκαυμα γρηγορα. Προτιμω θαλασσα πρωινα και απογευματα.

Θυμαμαι οταν ημουν για μεγαλο διαστημα στη Καλαματα, το σπιτι μου ηταν 20 λεπτα με τα ποδια απο τη παραλια. Παλι ομως, θυμαμαι, δεν αξιοποιουσα τον ελευθερο χρονο μου στη θαλασσα. Σαν να βαριομουν, σα να ντρεπομουν για το σωμα μου, δεν θυμαμαι.

Οσον αφορα το πρωτο που εγραψα, μονος σε εξορμησεις γενικα ειναι και επικυνδυνο. Οταν τριγυριζα μονος στα βουνα στο χωριο μου ελεγαν για αρκουδες και ελεγα θα μου κλασουν (αν με φτασουν στο τρεξιμο ισως) . Μεχρι που την επαθα, που, στην αθηνα στη αγια βαρβαρα οπου με δαγκωσε σκυλος χωρις να το περιμενω και να μαι μες τα αιματα. Ευτυχως ημουν στον πολιτισμο και τα νοσοκομια φαρμακια ειναι διπλα. Αλλα γενικα μονος, καλυτερα να πας σινεμα παρα να κανεις χομπι, ακομα και ποδηλατο. Η τουλαχιστον να εισαι φουλ προσεχτικος.

Δημοσ.

Κι εγώ πηγαίνω μόνη για μπάνιο. Απλώς δεν πας σε καμιά ερημιά ρε παιδιά μόνος σου.

Για τα πράγματά μου δεν ανησυχώ, αν φοβάμαι τα δίνω σε κανένα μαγαζί εκεί γύρω να μου τα κρατάει αν και συνήθως απλώς τα αφήνω στην τσάντα, δεν με έχουν κλέψει ποτέ και έχω πάντα πολύ λίγα χρήματα επάνω μου και κάποια στο αμάξι σε περίπτωση ανάγκης.

Ξέρω πολύ κόσμο που το βρίσκει έως και απαγορευτικό να κάνει πολλά πράγματα μόνος και ασχολείται με τους μοναχικούς τύπους όταν τους βλέπει και σχολιάζει. Who cares. Το βιβλιαράκι μου κι αυτοί ας πάνε σε άλλη παραλία. 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν τρελαινομαι για τη φαση θαλασσα κλπ, οποτε πηγαινω με παρεα στα περιξ της Αθηνας οποτε τυχει και δεν μπορω να το πολυδιαπραγματευτω.

Απο κει και περα επειδη παιζει εξοχικο, το να πηγαινει καποιος για μπανιο μονος του, μου φαινεται ακρως οικεια εικονα, εχω φιλους που πηγαινουν μονοι τους, η αδερφη μου πηγαινει μονη της σαν τον paredwse πρωινιατικα πριν τη δουλεια (το χει το επαγγελμα :lol: ) κι εγω εχω παει απειρες φορες μονος μου στο μπητσομπαρο για αραγμα και καμια βουτια στα πολυ λιωσιματα. Προτεινω αν δεν υπαρχει αυτοκινητο, να βαζετε κινητο και χρηματα διπλωμενα στο μπλουζακι και κατω απο την πετσετα, σε φαση layers. Καποιος ο οποιος θα αρχισει να σκαλιζει θα γινει αντιληπτος.

Αν μου αρεσε παντως και ειχα τον χρονο, θα πηγαινα οπωσδηποτε μονος μου αν δεν ηθελε κανεις. Γενικα η φαση "παω μονος μου στο Χ μερος" εχει πολλα καλα, σκεφτεσαι, αραζεις, δημιουργεις διχως παρεμβολες κ.ο.κ. Μην το μυθοποιειτε το πραγμα, κυκλοφορηστε στο κεντρο πχ. της Αθηνας και δειτε στις καφετεριες κλπ ποσοι μονοι τους υπαρχουν που καθονται διχως κολληματα. Ειναι οικεια εικονα σε οσους κινουνται λιγο, τωρα αν υπαρχει καποιος που θα το κρινει, big φακην deal, κρινεις, σε κρινουν και life goes on.

• Like 5
Δημοσ.

Μην πεφτετε στην λουμπα να..  δικαιολογειστε.Να δωσουν εξηγησεις οσοι πηγαινουν να πλατσουρισουν παρεουλα , λες και ειναι 5χρονα :-D  

Ασε που μετα,ομηρος αυτης της..παρωχημενης κοινωνικης συμβασης, πρεπει να λιωσεις απο την ζεστη , θες δεν θες, για να τους κανεις παρεα και στις ξαπλωστες.Νταλαμεσημερο.

Δημοσ.

Εκτος αν μιλαμε για σοβαρη... καταδρομικη επιχειρηση και χρειαζεσαι υποστηριξη.Σε αυτη την περιπτωση κινεισαι γρηγορα,δεν κουβαλας μαζι, πετσετες,καπελα, αντηλιακα,βιβλιαρακια,τσαντακια , ταμπλετ και αλλα τετοια.. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...