rus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, pptsmps είπε Πάω στην παραλία...με βιβλίο συνήθως - παλιότερα εφημερίδα. Πιάνω την ομπρέλα - ξαπλώστρα, ρίχνω μια βουτιά (στα 45 λεπτά) βγαίνω παραγγέλνω διαβάζω ....και όλα καλά. Κρεμάω και το τσαντάκι στην ομπρέλα....Αν δίπλα είναι κανείς του λέω να ρίχνει καμιά ματιά. Και πως εισαι σιγουρος ότι δε θα σε κλεψει ο διπλα?
fds42 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας. Επειδή φέτος δε θα μπορέσω άδεια σκέφτηκα να πηγαίνω σε κοντινές παραλίες έστω και χωρίς παρέα. Γνωρίζετε καμιά καλή παραλία, μπιτσόμπαρο κοντά στην Αθήνα προσβάσιμη με τραμ, αστική συγκοινωνία; Βρήκα κάποιες στην περιοχή της Βούλας αλλά διάβασα διάφορα σχόλια.
djcat Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 46 λεπτά πριν, fds42 είπε Καλησπέρα σας. Επειδή φέτος δε θα μπορέσω άδεια σκέφτηκα να πηγαίνω σε κοντινές παραλίες έστω και χωρίς παρέα. Γνωρίζετε καμιά καλή παραλία, μπιτσόμπαρο κοντά στην Αθήνα προσβάσιμη με τραμ, αστική συγκοινωνία; Βρήκα κάποιες στην περιοχή της Βούλας αλλά διάβασα διάφορα σχόλια. Πήγαινε βουλιαγμένη ή βάρκιζα στις πλαζ.
Eva24 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να ξεκινήσω μπάνιο στη θάλασσα μόνη, με πρακτορείο όμως που βάζει λεωφορείο καθημερινά. Είναι καθαρά για αλλαγή ψυχολογίας και για να μαυρισω, οπότε δεν με νοιάζει που θα είμαι μόνη. Αυτό με τα πράγματα με προβληματίζει. Οκ, χρήματα σίγουρα δεν θα παίρνω πολλά, αλλά το κινητό...
StamTheMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, Eva24 είπε Οκ, χρήματα σίγουρα δεν θα παίρνω πολλά, αλλά το κινητό... Αδιαβροχη θηκη ,την κρεμας στο λαιμο και εισαι κομπλε. Μην παρεις κινεζικη ομως,δωσε κατι παραπανω.
mindreader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αδιαβροχη θηκη ,την κρεμας στο λαιμο και εισαι κομπλε. Μην παρεις κινεζικη ομως,δωσε κατι παραπανω. Ειναι οντως αδιαβροχες; Ειναι μια λυση αυτο που λες, αλλα δεν απο πρακτικοτητα, να κολυμπας και να εχεις κρεμασμενη τη θηκη με το κινητο στο λαιμο... θα προτιμουσα ισως κατι σαν ζωνη στην μέση.
StamTheMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, mindreader είπε Ειναι οντως αδιαβροχες; Ειναι μια λυση αυτο που λες, αλλα δεν απο πρακτικοτητα, να κολυμπας και να εχεις κρεμασμενη τη θηκη με το κινητο στο λαιμο... θα προτιμουσα ισως κατι σαν ζωνη στην μέση. Σιγουρα θα υπαρχει κατι αναλογο. Εγω θα επαιρνα κατι που θα επεπλεε,και θα το εδενα στη μεση,οπως εχουν τη σημαδουρα οι ψαροντουφεκαδες.
Petros Electron Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Και εγω θα ξεκινήσω να πηγαίνω μονος για μπανια απο βδομαδα, μενω κοντα στην παραλιακη, εχω μηχανακι οποτε αν ξερει κανεις κανενα σημειο απο καλαμακι και πανω ευχαριστως να το αναφερει. Κινητο δεν θα παιρνω, σιγα γιατι παλια που δεν ειχαμε κινητά τι παθαιναμε?. Σιγα μην κανω μπάνιο με τσαντάκια και διάφορα αλλα σκατουλακια...Ενα μπουκάλι νερο, λιγα χρήματα και τα χαρτιά απο το μηχανάκι, ούτε καν τα κλειδιά του σπιτιού, αυτα θα τα κρύβω στην πολυκατοικία. Ο λόγος που δεν πάω με παρέα ειναι οτι οι φιλοι μου εργάζονται και μπορούν μονο Σ/Κ που γίνεται χαμός, ενώ εχω θελω καθημερινές πρωί και θελω να πηγαίνω γιατι κάνουν καλο στην αλλεργία που έχω τα μπάνια (αλλεργική ρινίτιδα) 3 ώρες πριν, Eva24 είπε Καλησπέρα. Σκέφτομαι να ξεκινήσω μπάνιο στη θάλασσα μόνη, με πρακτορείο όμως που βάζει λεωφορείο καθημερινά. Είναι καθαρά για αλλαγή ψυχολογίας και για να μαυρισω, οπότε δεν με νοιάζει που θα είμαι μόνη. Αυτό με τα πράγματα με προβληματίζει. Οκ, χρήματα σίγουρα δεν θα παίρνω πολλά, αλλά το κινητό... Παλιά ερχόντουσαν τα πουλμαν και έπαιρναν τον κοσμο, ειναι καλη ευκαιρία πιστεύω γιατι σε παει σε μακρινά μερη που εχει καλη θάλασσα. Το κακο ειναι οτι εχει γερουσία μεσα. Ισως να μπορεις να αφήνεις το κινητό σου στον οδηγό για να μην το παίρνεις στην παράλια και κινδυνεύεις να στο κλέψουν. Εγω προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν τον (άγνωστο) διπλανό μου στο να φυλάει τα πράγματα μου. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από Petros Electron
mindreader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Ακομη κι αν δεν παρω χρηματα, ακομη κι αν δεν παρω κινητο, παντα θα υπαρχει ο φοβος για τα κλειδια του αυτοκινητου και το αυτοκινητο! Οκ, δεν εχω ακουσει ποτε να συμβει κατι τετοιο, αλλα γιατι οχι; Ισως μια λυση, ειναι να τα αφηνει καποιος σε παρακειμενο μαγαζι-καφετερια; Αλλα και παλι, ποιος αναλαμβανει την 'φυλαξη', ασε που αν στην εχουν στημενοι σου αντιγραφουν και το κλειδι και στο παιρνουν μετα σαν κυριοι.... Αποτελεσμα; Να κανω μπανιο μες τη θαλασσα, και να κοιτω πολυ συχνα εξω στην παραλια, προς το μερος που εχω τα πραγματα μου....αγχος απο το τιποτε...
StamTheMan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, mindreader είπε υπαρχει ο φοβος για τα κλειδια του αυτοκινητου και το αυτοκινητο! Αδιάβροχη θηκη,το λεμε παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα