Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, talibanakos είπε

Η κοπελα μου παντως που παει καμια φορα μονη στην κεντρικη παραλια της Καλαματας,διπλα μαλιστα απο beach bar μου λεει οτι της φορτωνονται  διαφοροι περιεργοι ( αλλα φαινομενικα ακινδυνοι ) συχνα πυκνα.

Ευτυχως δεν εχει τυχει να δω κανεναν την ωρα εκεινη,γιατι κατι τετοιο με εξοργιζουν απιστευτα.

Ναι, όντως είναι εξοργιστικό να μιλήσει κάποιος σε μια άγνωστη κοπελα... Θεωρώ θα έπρεπε να τιμωρείται με θανατική ποινή!

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνηθως ειναι ετσι το καθημερινο προγραμμα του καθενος, αλλα και οι προτιμησεις, που ακομη και τα σαββατοκυριακα, ειναι πολυ δυσκολο να συμπεσει με το ποτε καποιος φιλος/φιλη θα μπορει/θελει να πας για μπανιο.
Οποτε απο το να το στερηθεις, κανενα προβλημα, και μονος μια χαρα ειναι.

Πολλα πραγματα ισως θα προτιμουσαμε να κανουμε με παρεα. Αλλα τελικα αν τα καναμε μονο ετσι, ισως να μην τα καναμε και ποτε...

Αμα τα εχεις καλα με τον εαυτο σου, δεν σε νοιαζει ουτε 'τι θα πει ο κοσμος', ουτε νιωθεις αβολα.

Show must go on.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Ναι, όντως είναι εξοργιστικό να μιλήσει κάποιος σε μια άγνωστη κοπελα... Θεωρώ θα έπρεπε να τιμωρείται με θανατική ποινή!

Οταν λεω περιεργοι εννοω περιεργοι,απο αυτους που παιρνουν σβαρνα τις παραλιες και ενοχλουν κοπελες που κανουν μονες μπανιο.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.
Στις 21/8/2018 στις 5:54 ΜΜ, talibanakos είπε

Οταν λεω περιεργοι εννοω περιεργοι,απο αυτους που παιρνουν σβαρνα τις παραλιες και ενοχλουν κοπελες που κανουν μονες μπανιο.

Βασικά αν τους την πέσει άσχημος τότε τον λένε περίεργο, ενοχλητικό και ανώμαλο.

Αν είναι ωραίος, τότε τον λένε συμπαθητικό και περηφανεύονται που τους την έπεσε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GenesisX είπε

Βασικά αν τους την πέσει άσχημος τότε τον λένε περίεργο, ενοχλητικό και ανώμαλο.

Αν είναι ωραίος, τότε τον λένε συμπαθητικό και περηφανεύονται που τους την έπεσε.

Έτσι είναι. Χόμο σάπιενς είμαστε πάμε με προσωπικές εκτιμήσεις και εξωτερική εμφάνιση πάντα. Άμα είχαμε ΑΙ και είμαστε ρομπότ θα ήταν διαφορετικά...!

Δημοσ.
Στις 4/9/2017 στις 6:28 ΜΜ, apostol1s είπε

Γενικα οταν μια κοπελα πηγαινει μονη της για μπανιο,εαν ειναι ομορφη,τουμπανακι υπαρχει ο κινδυνος να φαει βαρυ πεσιμο. Εαν ειναι ασχημη,μπαζο κανεις δεν θα ασχοληθεί μαζι της και θα ειναι πιο ανετη.

άκου μπάζο.. για μόνοι στο μπάνιο μιλάμε, βρηκες ευκαιρία να βγάλεις τα τραύματά σου εσύ...

Στις 21/8/2018 στις 4:10 ΠΜ, antitouristikos praktoras είπε

καλησπέρα Κυριακή, είμαι ο Αλέξανδρος

Αρχίσαμεεεε..!! (χαχαα)

Δημοσ.
11 hours ago, GenesisX said:

Ή αν τους την πέσει περίεργος, ενοχλητικός και ανώμαλος τον λένε τέτοιο, και τα υπόλοιπα είναι τα γνωστά σεξιστικά ξερατά στα οποία μας έχεις συνηθίσει. 

Pro tip, το πρόβλημα δεν είναι πως είσαι άσχημος.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, defacer είπε

Ή αν τους την πέσει περίεργος, ενοχλητικός και ανώμαλος τον λένε τέτοιο, και τα υπόλοιπα είναι τα γνωστά σεξιστικά ξερατά στα οποία μας έχεις συνηθίσει. 

Pro tip, το πρόβλημα δεν είναι πως είσαι άσχημος.

Αστον μωρε δεν εχει νοημα να απαντας σε τετοια σχολια.

Reaction και παμπαρακατ.

Δημοσ.
Στις 20/8/2018 στις 10:32 ΜΜ, GenesisX είπε

Εχει αναφερθεί νομίζω. Μια κλειδαριά στην ξαπλώστρα αρκεί για να νιώθεις μια ασφάλεια.

Έχω την εντύπωση ότι στα τουριστικά μέρη, οι πιο πολλοί θαμώνες είναι ξένοι και πολύ πιο πλούσιοι από εμάς! Δεν θα δεις στην διπλανή ξαπλώστρα σου τον άστεγο ή τον πρόσφυγα.

Εντάξει, αν πάς σε καμιά παρακμιακή παραλία δίπλα στην Αθήνα ίσως να υπάρχει κάποιος κίνδυνος κλοπής.

Την ξαπλώστρα θα κλειδώσεις; το θέμα είναι να μη σουφρωσουν το πορτοφόλι σου ή το κινητό σου 

Δημοσ.
Στις 21/8/2018 στις 4:10 ΠΜ, antitouristikos praktoras είπε

καλησπέρα Κυριακή, είμαι ο Αλέξανδρος

Καπου την εχω ξαναδει αυτου του ειδους την καλησπερα!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα.

Πάω και μόνος και με παρέα.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Περισσότερο είναι στο μυαλό σας/στη σκέψη σας όσων το σκέφτεστε.
Τι θα πει δεν πάω μόνος μου για ποτό, για καφέ, για μπάνιο ή για φαγητό;
Υπάρχουν/ υπήρξαν  στιγμές - εποχές μέρες και μήνες που μπορεί να τα κάνετε μόνοι σας όλα αυτά.
Πάω στην παραλία...με βιβλίο συνήθως - παλιότερα εφημερίδα. Πιάνω την ομπρέλα - ξαπλώστρα, ρίχνω μια βουτιά (στα 45 λεπτά) βγαίνω παραγγέλνω διαβάζω ....και όλα καλά.
Κρεμάω και το τσαντάκι στην ομπρέλα....Αν δίπλα είναι κανείς του λέω να ρίχνει καμιά ματιά. Αν και σε παραλία δεν έχω χάσει τίποτε. Στο πάρκιγκ έχω χάσει....μου σπάσαν τζάμι...κλπ
Αν δε σας αρέσει η παραλία και η φάση άμμμος, μπάνιο κλπ είναι άλλο πράμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...