Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τοσες σελιδες και δεν κανονισαμε να βρεθουμε ολοι να παμε μονοι για μπανιο..

Είναι καιρός να αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας?

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 7/6/2017 στις 11:32 ΠΜ, JoooJ είπε

εσείς πηγαίνετε τώρα το καλοκαίρι μόνοι για μπάνιο στη θάλασσα;

για διάφορους λόγους πήγαινα-πηγαίνω μόνος για μπάνιο.

σχεδόν όλοι που βλέπω είναι παρέες και ελάχιστα πετυχαίνω κάποιο άτομο μόνο του τελείως.

βασικά έχω συνηθίσει αλλά δε πηγαίνω σε κοσμοπολίτικες παραλίες με μπαράκια. εκεί ίσως αισθανόμουν κάπως...

εσείς;

Φετος  Λέω να ξεκινήσω να πηγαίνω μόνη αλλά κολλάω πάρα πολύ

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kyriakh είπε

Γιατί κολλάς? 

• Like 1
Δημοσ.

ρε σεις ειδικα για μονοημερο δε θελει και πολυ σκεψη. παιρνεις καφεδακι, βιβλιαρακι, καμερουλα, κατιτις βρε αδερφε και κανεις και τις βουτιτσες σου και ολα ειναι τρε μπιαν!!

το θεμα ειναι αν πας κπ μερες και μεινεις μονος τοτε απλα μετα τη δευτερη ισως βαρεθεις. φυσικα αν εισαι κοπελα μετα το πρωτο δυωρο ολο και κπ θα προθυμοποιηθει να σου κανει παρεα. εγω εκανα το πειραμα να δω αν θα μου την πεσει καμια γτ λεω "ρε αδερφε ισοτητα φυλλων εχουμε, ας ερθει καμια να μ μιλησει, γτ να παω ολο εγω". απετυχε το πειραμα. τρεις μερες εκατσα και ηταν σα να πατησα το mute στον εαυτο μου! 

περα απο την πλακα ωραια ειναι και μονος απλα προσωπικα δεν ειναι για πολλες μερες. εχεις τν ευκαιρια να ηρεμησεις, να σκεφτεις, να μη σκεφτεις.. γενικα εισαι χαλαρος!

chill αραουτ!

• Like 1
Δημοσ.

Παλιά πήγαινα αρκετά συχνά. Μερικές φορές και κάθε μέρα και αρκετά μακριά. Πλέον βαριέμαι αφάνταστα και μόνο στη σκέψη να πάω μόνος μου. Θα ξεκινήσω να πάω μόνο αν είναι να συναντηθώ με κάποιον φίλο/γνωστό στη θάλασσα.

Δημοσ.
Στις 7/6/2017 στις 11:40 ΠΜ, JoooJ είπε

μην αρχίσετε το τρολλαρισμα παιδιά.

απλά το καλοκαίρι λόγω δουλειάς κτλ αναγκαστικά πηγαίνω μόνος.

το αναφέρω επειδή μερικοί χωρίς παρέα δε πηγαίνουν.

μ έναν γνωστό  που μιλούσα (σε άλλο μέρος) μου έλεγε, που να πάω δεν έχω παρέα.

ούτε εννοούσα ότι πάω σε ερημικά μέρη. το αντίθετο, αλλά δε μ αρέσουν όμως τα φασαριόζικα

Εγω δεν έχω πάει ποτέ μόνη χωρίς φίλους ή την οικογένεια. Δεν ξεκινάω. Αλλά δεν θα θα "στραβοκοίταζα" κάποιον που θα ήταν μόνος του. Δεν ειναι κακό. 

Στις 17/8/2018 στις 6:08 ΜΜ, kyriakh είπε

Γιατι; Δεν υπάρχει λόγος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ask είπε

ρε σεις ειδικα για μονοημερο δε θελει και πολυ σκεψη. παιρνεις καφεδακι, βιβλιαρακι, καμερουλα, κατιτις βρε αδερφε και κανεις και τις βουτιτσες σου και ολα ειναι τρε μπιαν!!

το θεμα ειναι αν πας κπ μερες και μεινεις μονος τοτε απλα μετα τη δευτερη ισως βαρεθεις. φυσικα αν εισαι κοπελα μετα το πρωτο δυωρο ολο και κπ θα προθυμοποιηθει να σου κανει παρεα. εγω εκανα το πειραμα να δω αν θα μου την πεσει καμια γτ λεω "ρε αδερφε ισοτητα φυλλων εχουμε, ας ερθει καμια να μ μιλησει, γτ να παω ολο εγω". απετυχε το πειραμα. τρεις μερες εκατσα και ηταν σα να πατησα το mute στον εαυτο μου! 

περα απο την πλακα ωραια ειναι και μονος απλα προσωπικα δεν ειναι για πολλες μερες. εχεις τν ευκαιρια να ηρεμησεις, να σκεφτεις, να μη σκεφτεις.. γενικα εισαι χαλαρος!

chill αραουτ!

Ετσι ακριβώς είναι. Για 1-2 μέρες καλά είναι, χαλαρώνεις και μόνος αλλά όχι για παραπάνω. Δεν είναι εύκολο πάντα να κλείσεις άλλωστε διακοπές ίδιες ακριβώς μέρες με την παρέα σου γιατί ο καθένας έχει διαφορετικές υποχρεώσεις. 

Στην Ελλάδα υπάρχουν κολλήματα σε αυτό τον τομέα. Δεν πρόκειται φυσικά να σε πλησιάσει γυναίκα, ενώ θα σε κοιτάνε με μισό μάτι αν προσπαθήσεις να προσεγγίσεις άλλη παρέα. Αν είσαι γυναίκα τότε αλλάζουν τα πράγματα. Μπορείς να βρεις πολύ εύκολα παρέα.

Μια φορά που το δοκίμασα να πάω μόνος, με είχαν ρωτήσει 10 φορές οι ξενοδόχοι που είναι η παρέα μου! Τους είπα ένα ψέμα ότι είναι σε άλλο ξενοδοχείο για να μην με πρήζουν χαχα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 17/8/2018 στις 6:28 ΜΜ, adi32 είπε

Γιατί κολλάς? 

οταν γυρισει απο την βουτια θα της τα εχουν σουφρωσει ολα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει αναφερθεί νομίζω. Μια κλειδαριά στην ξαπλώστρα αρκεί για να νιώθεις μια ασφάλεια.

Έχω την εντύπωση ότι στα τουριστικά μέρη, οι πιο πολλοί θαμώνες είναι ξένοι και πολύ πιο πλούσιοι από εμάς! Δεν θα δεις στην διπλανή ξαπλώστρα σου τον άστεγο ή τον πρόσφυγα.

Εντάξει, αν πάς σε καμιά παρακμιακή παραλία δίπλα στην Αθήνα ίσως να υπάρχει κάποιος κίνδυνος κλοπής.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Η κοπελα μου παντως που παει καμια φορα μονη στην κεντρικη παραλια της Καλαματας,διπλα μαλιστα απο beach bar μου λεει οτι της φορτωνονται  διαφοροι περιεργοι ( αλλα φαινομενικα ακινδυνοι ) συχνα πυκνα.

Ευτυχως δεν εχει τυχει να δω κανεναν την ωρα εκεινη,γιατι κατι τετοιο με εξοργιζουν απιστευτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...