ioankoukos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τις προαλλες ημουν στο χωριο μου και πηγα για μπανιο δυο φορες μονος (ετυχε να μην εχω παρεα) Η αλήθεια είναι πως το σκεφτηκα 100 φορες αλλα τελικα πηγα, και περασα πολυ ωραια, σιγουρα πιο καλα απο ο'τι αν δεν πηγαινα. Διαβασα και ενα βιβλιαράκι, ηπια και το φρεντο μου, εριξα και βουτιες, παρατήρησα και τον κοσμο τριγυρω πιο καλά. Ισως πέρασα και καλυτερα απο ο'τι οταν παω με φιλους. Εχεις χρονο να χαζεψεις και να σκεφτεις πραματα. Βέβαια δε νομιζω να πήγαινα σε παραλία με μπιτσομπαρο και κλαρίνα... δεν ειμαι τοσο ετοιμος ακομα. ΥΓ Μονο στην Ελλαδα το 'μονος' κατακρίνεται λες και είσαι λεπρός (ειδικά βραδινή έξοδος που δεν εχω καταφέρει ακόμα να κάνω). Αν και το μεσημέρι σε καφέ (οχι καφετέριες) αλλά τυπου σταρμπακς ή μικελ βλέπω πολλούς μόνους (ακόμα και κοπέλες που μπορεί να κάνουν διάλειμμα) που διαβάζουν/σερφάρουν. 5
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μια φορα πηγα μονος, ειχα ξεμεινει Θεσσ. ολοι οι γνωστοι ηταν καπου ή δουλευαν, βαριομουν, πηρα το αμαξι, ενα βιβλιο, πηγα καπου κοντά ξαπλώστρα. βιβλιο, καφες, μια βουτιά και πίσω. Νταξει δεν ειναι και κατι φρικτό απλά δεν ειναι να περασεις ολη μερα, ενα διωράκι και μετά πισω. 1
haris_216 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Γενικά μιλώντας πάνω στο μόνος/μόνη (και όχι μόνο για μπάνιο) έχω να πω ότι παλιά δεν σκεφτόμουν να πάω ούτε σινεμά μόνος μου. Αργότερα το ψιλο"φιλοσόφησα" (ειδικά όταν είδα ότι πράγματα που με ενδιέφεραν δεν ήταν πάντα μέσα στα "θέλω" της παρέας) και αποφάσισα ότι ανάμεσα στο "δεν κάνω καθόλου το Χ αφού δεν έχω παρέα" και το "θα το κάνω μόνος μου" θα διαλέγω το δεύτερο. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχω κάνει πράγματα, ακόμα και ταξίδια, που "κανονικά δεν θα έπρεπε" (αφού δεν υπήρχε συνοδός) και που κάποια από αυτά κατέληξαν να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις ωραιότερες αναμνήσεις μου. Πλέον, υπάρχει παρέα; Ωραία Δεν υπάρχει; No problem 13 1
devil-ji Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 ^ Ακριβως αυτο. Ετσι κι αλλιως ολοι μπορει να εχουμε ενδιαφεροντα διαφορετικα απο της παρεας, πολυ καλυτερα να κανεις κατι μονος παρα να περιμενεις να ερθει και παρεα ή και να ερθει καποιος που δεν ενδιαφερεται το ιδιο. Βεβαια για το μπανιο που ρωταει o ts εδω αθηνα το κοβω δυσκολο να πηγαινα ποτε μονος απλα και μονο γιατι δεν θα μπορουσα να αφησω πουθενα κινητο-κλειδια-πορτοφολι. Σε αλλα μερη εννοειτε εχω παει και μονος, βιβλιο η καλυτερη παρεα! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω για μπάνιο μόνη, πρέπει και κάποιος άλλος να θέλει να έρθει μαζί μου. -.-
mprou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Θυμάμαι πριν χρόνια που πήγαινα Ρόδο σε εξοχικό συγγενών μου, πάρα πολύ συχνά πήγαινα μόνος στη παραλία. Ένοιωθα άνετα γιατί υπήρχαν και πολλοί μόνοι τουρίστες. Και μάλιστα, σχετικά εύκολα, έπιανες και κουβέντα, έκανες γνωριμίες κλπ, είτε ήταν μόνοι τους, είτε παρέα, άντρες, γυναίκες, καμία διαφορά. Εντελώς διαφορετικές κουλτούρες. Άσε που άμα είσαι 100 μέτρα απο τη θάλασσα, παίρνεις μόνο τις πετσεντόφλες σου και ούτε να σε κλέψουν ούτε τίποτα. Ζωάρα ήταν. Μπορούσα να κάτσω ώρες. Μια δυό φορές που έχω δοκιμάσει να πάω Αθήνα, λες και ήμουν λεπρός, ένοιωθα! 3
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεν παω ποτε με παρεα για μπανιο.Κατι μαντραχαλοι να θελουν παρεουλα για μπανιο και να απλωνουν τα πετσετακι και τα αντιηλιακα τους.Μονο η selfie μπροστα απο την θαλασσα λειπει.Για καφε ναι.Οποιος επισης πηγαινει καθε μερα για μπανιο με την γκομενα,η ζευγαρια , εχει παντρευτει και δεν το ξερει ακομα. 2
trelas007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεν παω ποτε με παρεα για μπανιο.Κατι μαντραχαλοι να θελουν παρεουλα για μπανιο και να απλωνουν τα πετσετακι και τα αντιηλιακα τους.Μονο η selfie μπροστα απο την θαλασσα λειπει.Για καφε ναι.Οποιος επισης πηγαινει καθε μερα για μπανιο με την γκομενα,η ζευγαρια , εχει παντρευτει και δεν το ξερει ακομα. Πολυ σκληρός
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Πολυ σκληρός κανω μπου και φευγουν οι τσουχτρες 5
theoritikos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τα τελευταία δυο χρόνια πάνω μόνος για μπάνιο, επειδή βαριούνται να κουνηθούν από τα σπίτια τους ή θέλουν συγκεκριμένες παράμετρους για να έρθουν. Από το να τσακώνομαι συνέχεια αποφάσισα να πηγαίνω μόνος. Πάω, κάνω το μπάνιο μου και επιστρέφω. Το μόνο που με χαλάει είναι η συγκοινωνία. Τα λεωφορεία που πάνε στις παραλιακές περιοχές είναι λίγα και δεν έχουν συχνά δρομολόγια..
louilouiCK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εγώ πάω μόνο με παρέα επειδή θα το θέλει η παρέα. Είμαι από τα ξενέρωτα άτομα που δεν τους αρέσει και πολύ η παραλία. Ξέρουμε γιατι δεν σου αρέσει η παραλία εσείς πηγαίνετε τώρα το καλοκαίρι μόνοι για μπάνιο στη θάλασσα; για διάφορους λόγους πήγαινα-πηγαίνω μόνος για μπάνιο. σχεδόν όλοι που βλέπω είναι παρέες και ελάχιστα πετυχαίνω κάποιο άτομο μόνο του τελείως. βασικά έχω συνηθίσει αλλά δε πηγαίνω σε κοσμοπολίτικες παραλίες με μπαράκια. εκεί ίσως αισθανόμουν κάπως... εσείς; Και πως το καταφέρνεις αυτό ρε φίλε; Έχει τύχει κάμποσες φορές να θέλω να πάω παραλία και να μην βολεύει να έρθει κάποιος μαζί μου την ώρα που θέλω και δεν πήγα σκεπτόμενος πολλά πράματα όπως... πως θα πάρω μαζί κινητό και πορτοφόλι (ε το κινητό ειναι ανάγκη αλλά πες το αφήνουμε το πορτοφόλι χρειάζεται όμως πχ να πάρω κάτι να πιω ας πούμε ή να βάλω βενζίνη κτλ κτλ) δηλαδή πως να αφήσω στην μοίρα τους μέσα σε κόσμο όταν εγώ θα κάνω μπάνιο (είτε ειναι παραλία με πολύ κόσμο είτε με λίγο -σε έρημες παραλίες δεν θέλω να πάω γιατί θα βαρεθώ να είμαι μόνος μου εντελώς) Στο ίδιο πρόβλημα συγκαταλέγονται κλειδιά αντηλιακά γυαλιά ηλίου κτλ. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω για μπάνιο μόνη, πρέπει και κάποιος άλλος να θέλει να έρθει μαζί μου. -.- Εσύ θα πρέπει να απαγορεύεται απο τον νόμο να πας μόνη σου για μπάνιο κοπέλα που παίζει μπάσκετ (ψηλή) και κάνει στίβο (γυμνασμένα πόδια πάνω κάτω) μόνη της με μαγιό ανάμεσα σε greeklovers είναι επικίνδυνο Σαν να πάει παναθηναϊκός στο fanclub του ολυμπιακού στον Πειραιά 2
bsp Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παω παντα μονος, δεν με ακολουθει κανεις, κανω τον χειμωνα και ελαχιστα το καλοκαιρι... 1
~mxls~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μου αρέσει η θάλασσα. Πολύ ωραία φάση μόνος παραλία. Συνήθως θα πιάσεις και μπλα μπλα με άλλα άτομα που'ναι διακοπές.
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω για μπάνιο μόνη, πρέπει και κάποιος άλλος να θέλει να έρθει μαζί μου. -.- Γιατί δεν μπορείς; Ή απλά δεν θέλεις να πας μόνη; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα