Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειτε μας αρεσει ειτε οχι η εμφάνιση ειναι το πρώτο πραγμα που μετράει σε μια παραλία.Ενας γυμνασμένος άντρας χτυπάει διαφορετικα απο κάποιον τελειωμένο.Το καταλαβαινει και μόνος του πως τον κοιτάνε τα γκομενακια,αλλες καρφώνονται στεγνά και αλλες κρυφό κοιτάνε ντροπαλά.

Μετραει για ποιο πραγμα?

• Like 1
Δημοσ.

Απορω πως μενουν ανοιχτα αυτα τα θεματα,με τοσα τρολλ να σχολιαζουν.

Τοσες σελιδες και δεν κανονισαμε να βρεθουμε ολοι να παμε μονοι για μπανιο..

Δεν χρειαζεται να το κλειδωσουν, παιρνει ωραια τροπη η συζητηση

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ στην παραλία δε κοιτάω ποτέ τις άλλες κοπέλες, γιατί θα θέλω να κάνω καμάκι, αλλά δε με παίρνει να το κάνω μισόγυμνος. Οπότε προτιμώ να μη κοιτάζω. Λόγω του ότι έχω χάσει πολύ βάρος (πάνω από 50 κιλά), έχω αφήσει "βυζιά" και ραγάδες στην κοιλιά και φαίνεται κάπως, οπότε ψιλοκωλώνω να πω την αλήθεια. Προτιμώ να φοράω ρούχα.

Δημοσ.

Γενικα οταν μια κοπελα πηγαινει μονη της για μπανιο,εαν ειναι ομορφη,τουμπανακι υπαρχει ο κινδυνος να φαει βαρυ πεσιμο. Εαν ειναι ασχημη,μπαζο κανεις δεν θα ασχοληθεί μαζι της και θα ειναι πιο ανετη.

Δημοσ.

Παντως οφειλω να πω οτι τα τρολ εχουν δειξει οτι εχουν μεγαλη φαντασια,οσον αφορα τα δευτερα προφιλ και τα ονοματα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη για μπανιο μπορει να παει μονο καποιο ατομο αν ειναι ομορφο καλλιγραμμο και καλογυμνασμενο???

Επισης το παω για μπανιο δεν σημαινει αποκλειστικα οτι πας σε μπιτσμπαρ. Καλιστα μπορεις να παρεις τη πετσετουλα, την ομπρελιτσα σου, τη ψαθα ή και κανενα καρεκλακι και αραζεις οπου γουσταρεις και μακρια απο ενοχλητικα ματια.

Δημοσ.

Δηλαδη για μπανιο μπορει να παει μονο καποιο ατομο αν ειναι ομορφο καλλιγραμμο και καλογυμνασμενο???

Επισης το παω για μπανιο δεν σημαινει αποκλειστικα οτι πας σε μπιτσμπαρ. Καλιστα μπορεις να παρεις τη πετσετουλα, την ομπρελιτσα σου, τη ψαθα ή και κανενα καρεκλακι και αραζεις οπου γουσταρεις και μακρια απο ενοχλητικα ματια.

oxi , παει και το ατομο who donts give a fuck για το αν τον κοιτανε :D

Δημοσ.

Όσες φορές πήγα για μπάνιο φέτος μόνος, κανένας από τους λουόμενους δεν γύρισε να πει 'δείτε, δείτε. Αυτός ήρθε για μπάνιο μόνος του. Ας τον λιντσάρουμε'...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...