idomeneas7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Κοιτάμε κι ευχόμαστε να μην ανοίξει το στόμα του να πετάξει καμιά κοτσάνα και μας ξενερώσει. 1
apostol1s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Εσυ δηλαδη δεν κοιτας κοπελες με ωραιο σώμα;Ολοι οι άντρες κοιτάνε μια ομορφη και σεξι κοπελα
Irene.j Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ειτε μας αρεσει ειτε οχι η εμφάνιση ειναι το πρώτο πραγμα που μετράει σε μια παραλία.Ενας γυμνασμένος άντρας χτυπάει διαφορετικα απο κάποιον τελειωμένο.Το καταλαβαινει και μόνος του πως τον κοιτάνε τα γκομενακια,αλλες καρφώνονται στεγνά και αλλες κρυφό κοιτάνε ντροπαλά. Μετραει για ποιο πραγμα? 1
redhotstef Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Απορω πως μενουν ανοιχτα αυτα τα θεματα,με τοσα τρολλ να σχολιαζουν. Τοσες σελιδες και δεν κανονισαμε να βρεθουμε ολοι να παμε μονοι για μπανιο.. Δεν χρειαζεται να το κλειδωσουν, παιρνει ωραια τροπη η συζητηση 1
Eurwpoulo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μετραει για ποιο πραγμα? Μετραει,τι θες τωρα εσυ?
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ στην παραλία δε κοιτάω ποτέ τις άλλες κοπέλες, γιατί θα θέλω να κάνω καμάκι, αλλά δε με παίρνει να το κάνω μισόγυμνος. Οπότε προτιμώ να μη κοιτάζω. Λόγω του ότι έχω χάσει πολύ βάρος (πάνω από 50 κιλά), έχω αφήσει "βυζιά" και ραγάδες στην κοιλιά και φαίνεται κάπως, οπότε ψιλοκωλώνω να πω την αλήθεια. Προτιμώ να φοράω ρούχα.
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ολοι οι άντρες κοιτάνε μια ομορφη και σεξι κοπελα Ό,τι πιο ταιριαστό μπορούσα να βρω https://www.youtube.com/watch?v=fkOgMD6K5zI ''Ειμαι αυτό που θέλουν όλοι, και με φωνάζουν τσόλι''
apostol1s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικα οταν μια κοπελα πηγαινει μονη της για μπανιο,εαν ειναι ομορφη,τουμπανακι υπαρχει ο κινδυνος να φαει βαρυ πεσιμο. Εαν ειναι ασχημη,μπαζο κανεις δεν θα ασχοληθεί μαζι της και θα ειναι πιο ανετη.
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχουν και γεροντόφιλοι π.χ.. Οι γιαγιάδες κινδυνεύουν να φάνε πέσιμο από δαύτους, όχι οι νάρες. 1
Eurwpoulo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως οφειλω να πω οτι τα τρολ εχουν δειξει οτι εχουν μεγαλη φαντασια,οσον αφορα τα δευτερα προφιλ και τα ονοματα τους. 1
apostol1s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Εάν δεν συμφωνείς με κάποιον δεν σήμαινει ότι ειναι απαραίτητα και τρολ
panosno1com Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 το θεμα θα κλειδωσει και θα ξανανοιξει την επομενη σεζον !
teddy71 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη για μπανιο μπορει να παει μονο καποιο ατομο αν ειναι ομορφο καλλιγραμμο και καλογυμνασμενο??? Επισης το παω για μπανιο δεν σημαινει αποκλειστικα οτι πας σε μπιτσμπαρ. Καλιστα μπορεις να παρεις τη πετσετουλα, την ομπρελιτσα σου, τη ψαθα ή και κανενα καρεκλακι και αραζεις οπου γουσταρεις και μακρια απο ενοχλητικα ματια.
panosno1com Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη για μπανιο μπορει να παει μονο καποιο ατομο αν ειναι ομορφο καλλιγραμμο και καλογυμνασμενο??? Επισης το παω για μπανιο δεν σημαινει αποκλειστικα οτι πας σε μπιτσμπαρ. Καλιστα μπορεις να παρεις τη πετσετουλα, την ομπρελιτσα σου, τη ψαθα ή και κανενα καρεκλακι και αραζεις οπου γουσταρεις και μακρια απο ενοχλητικα ματια. oxi , παει και το ατομο who donts give a fuck για το αν τον κοιτανε
theoritikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Όσες φορές πήγα για μπάνιο φέτος μόνος, κανένας από τους λουόμενους δεν γύρισε να πει 'δείτε, δείτε. Αυτός ήρθε για μπάνιο μόνος του. Ας τον λιντσάρουμε'...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα