Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως ο Pelvic Thrust, σατιρίζει τον κλασικό τύπο, που έχει τα πάντα από Social Media, ποστάρει 100 φώτο από την παρέα του, αλλά και από το σώμα του,θεωρεί τον εαυτό του σούπερ κοινωνικό, και όποιος κάνει κάτι μόνος του είναι αξιολυπητος nerd...και γενικώς θέλει να δείχνετε.

Εγώ βασικά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γράψει ο Pelvic Thrust για να καταλάβετε ότι είναι Troll...

Ναι το βρήκαμε τώρα όποιος λέει κάτι που δε μας αρέσει επειδή δε μπορούμε να το κάνουμε εμείς, είναι ναρκισιστής, ειναι τρολλ, ανασφαλης. Δε πειραζει το καλοκαίρι τελείωσε δε χρειαζετε να ξεμοναχιάζεστε στις παραλίες τουλαχιστον δε θα μας ριχνετε την ψυχολογια με την καταθλιπτικη, μοναχικη παρουσία σας.

Δημοσ.

Ναι το βρήκαμε τώρα όποιος λέει κάτι που δε μας αρέσει επειδή δε μπορούμε να το κάνουμε εμείς, είναι ναρκισιστής, ειναι τρολλ, ανασφαλης. Δε πειραζει το καλοκαίρι τελείωσε δε χρειαζετε να ξεμοναχιάζεστε στις παραλίες τουλαχιστον δε θα μας ριχνετε την ψυχολογια με την καταθλιπτικη, μοναχικη παρουσία σας.

Καλά πήγαινε πες τα αυτά σε αυτούς που τσιμπάνε όχι σε εμένα. Αν θέλετε να τρολάρετε βρείτε και κατι καινούργιο όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά πήγαινε πες τα αυτά σε αυτούς που τσιμπάνε όχι σε εμένα. Αν θέλετε να τρολάρετε βρείτε και κατι καινούργιο όμως.

Μπορεί και να μην τρολλάρει κι απλά να είναι μακάκας :P Υπάρχουν πολλοί δεν θα είναι ο πρώτος  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ένα άλλο ερώτημα είναι οργανωμένη ή ανοργάνωτη;

Αυτό που μου τη σπάει εμένα, είναι να βλέπω 50αρηδες με τη παρέα τους, να το παίζουν τζόβενοι (ενώ φαίνεται η ηλικία από τις μπυροκοιλιές τους. Να πω ότι έμοιαζαν 30, ΟΚ) πίνοντας μπύρες στο μπαρ της παραλίας, και ίσως κάνοντας ηλίθιο καμάκι στην κοπέλα του μπαρ. Αηδιαστικό θέαμα και το έχω δει ουκ ολίγες φορές. Αυτό στις οργανωμένες φυσικά.

Ανοργάνωτη με χίλια, λοιπόν. Ούτε πληρώνεις, ούτε ψάχνεις για ξαπλώστρες. Βάζεις την ψάθα όπου βρεις, και οι μπύρες και τα αναψυκτικά από το περίπτερο, κοστίζουν πολύ λιγότερο από αυτά του μπαρ της παραλίας.

Δημοσ.

Ένα άλλο ερώτημα είναι οργανωμένη ή ανοργάνωτη;

Αυτό που μου τη σπάει εμένα, είναι να βλέπω 50αρηδες με τη παρέα τους, να το παίζουν τζόβενοι (ενώ φαίνεται η ηλικία από τις μπυροκοιλιές τους. Να πω ότι έμοιαζαν 30, ΟΚ) πίνοντας μπύρες στο μπαρ της παραλίας, και ίσως κάνοντας ηλίθιο καμάκι στην κοπέλα του μπαρ. Αηδιαστικό θέαμα και το έχω δει ουκ ολίγες φορές. Αυτό στις οργανωμένες φυσικά.

Ανοργάνωτη με χίλια, λοιπόν. Ούτε πληρώνεις, ούτε ψάχνεις για ξαπλώστρες. Βάζεις την ψάθα όπου βρεις, και οι μπύρες και τα αναψυκτικά από το περίπτερο, κοστίζουν πολύ λιγότερο από αυτά του μπαρ της παραλίας.

Εγω παρότι έχω τα προβλήματα που αναφέρεις με αυτά τα άτομα που μου χαλάνε την αισθητική, θα προτιμουσα οργανωμένη παραλία με κάποιο facecontrol ώστε να μη μπαίνει ο κάθε τυχαίος μπάρμπας μέσα με τις μπυροκοιλιές και τις τριχες και το παιζει γκόμενος. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει απαγορευτικό από μια ηλικία και μετά για να φυλάει τα μάτια μας από τις μπάκες, τις ζάρες και τα κρεμασμένα κρέατα από κάποιες γριες. 

Δημοσ.

Εννοείται . Μην πω και brain control με iq τεστ στην είσοδο και επιστημονική εκπαιδευση να υπάρχει ένα επίπεδο στην παραλία .

• Like 4
Δημοσ.

Εννοείται . Μην πω και brain control με iq τεστ στην είσοδο και επιστημονική εκπαιδευση να υπάρχει ένα επίπεδο στην παραλία .

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα περάσει ούτε ο ίδιος τη βάση.

Δημοσ.

Aυτα σε κανένα επιστημονικό συνέδριο ή καμια πολιτική σύνοδο. Δε θέλουμε τέτοια στις παραλίες, μόνο με facecontrol για εμφάνιση.

Δημοσ.

Να πω μια. Το να πηγαινει κανεις για μπανιο/καφε/σινεμα/γουατεβα και μονος του και με παρεα, παιζει σα σεναριο ή μπα? Ξερωγω, ο τυπος που την αραζει μονος του στην ξαπλωστρα και διαβαζει, ειναι de facto αντικοινωνικος και δεν εχει παρεες ή παιζει και να αποφασισε να περασει τη μερα μονος του επειδη ετσι?

Kατ'αρχην το να επιλεγεις να κανεις μια δραστηριοτητα μονος, δειχνεις πως εχεις εξ'ορισμου την επιλογη να το κανεις.

Γελαω πολυ με τα στερεοτυπα που βαζετε πρεπει να πω :lol:

Με τις ταμπέλες που έχουν βάλει, ισχύει ή το ένα ή το άλλο. Όχι και τα 2.

Προσωπικά πάω και μόνη και με παρέα για μπάνιο. Το ίδιο και σινεμά και καφέ.

Για ψώνια όμως, πάντα μόνη μου . Ούτε αδερφή, ούτε φίλη παρέα. Έχω ιδιαίτερο τρόπο που ψωνίζω ή κάνω screening ένα μαγαζί και το τελευταίο που θέλω είναι να έχω από πίσω μου άνθρωπο.

• Like 3
Δημοσ.

Aυτα σε κανένα επιστημονικό συνέδριο ή καμια πολιτική σύνοδο. Δε θέλουμε τέτοια στις παραλίες, μόνο με facecontrol για εμφάνιση.

Ναι αλλά μη τα λες ένα ένα. Ετοίμασε μια λίστα με όλα τα πράγματα που συγκεκριμένα εσύ θα ήθελες σε μια παραλία, να τα γράψουμε στα τέτοια μας μια και καλή.

• Like 7
Δημοσ.

Κοιτάξου μπροστά από έναν καθρέφτη και ξαναπέστο άλλη μια.

troller vs flamer : η τελικη μαχη

Η αλλιώς, μετεξεταστέο troll από τα Lidl του 0/10  vs  15-16χρονο που δεν έχει τι να κάνει, έφυγαν οι φίλοι του διακοπές και χάνει τον χρόνο του στο internet και τα forums.

• Like 1
Δημοσ.

Ειτε μας αρεσει ειτε οχι η εμφάνιση ειναι το πρώτο πραγμα που μετράει σε μια παραλία.Ενας γυμνασμένος άντρας χτυπάει διαφορετικα απο κάποιον τελειωμένο.Το καταλαβαινει και μόνος του πως τον κοιτάνε τα γκομενακια,αλλες καρφώνονται στεγνά και αλλες κρυφό κοιτάνε ντροπαλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...