spyros007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Έχοντας παιδι και γυναικα οχι μονο δεν εχω κανενα προβλημα να παω μονος στην παραλια αλλα θα πληρωνα οσο οσο για λιγες μοναχικες στιγμες ησυχίας και μπανιστηριου και φυσικα το τελευταίο που θα με ενοιαζε ειναι το τι θα σκεφτούν οι αλλοι. Το ιδιο και για ενα καφε στην καφετέρια. 1
spyros007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Σαν ολους τους παντρεμενους εχω εκπεδευτει στο να την αποφευγω αλλωστε το ματι το επιτρεπει και ο θεος 1
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτός που ειναι μόνος σαν τον ψωριάρη, γιατί δεν έχει παρέες. Ψωριάρης, μόμολο, μονόχνωτος...τι άλλο θα πεις. Το πρόβλημα το έχεις εσύ. Που ο ίδιος μάλιστα είπες, θες παρέα γιατί φοβάσαι τι θα πουν οι άλλοι. Και να σου πω και κάτι; Και γω ζάχαρη την περνάω μόνος μου. Και έχω και την ελευθερία μου σε αντίθεση με σένα. Και να τονίσω ότι, όχι μόνο για μπάνιο, αλλά και στα μπαράκια, και στις καφετέριες, και για φαγητό, και για ψώνια, πάλι μόνος μου πάω. Και ούτε μιση φορά δεν έχω επιθυμήσει παρέα. Οπότε δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το στερεότυπο, μόνος = κακομοίρης. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτός που ειναι μόνος σαν τον ψωριάρη, γιατί δεν έχει παρέες. Ή έχει παρέες και δεν είναι κοινωνικά ανασφαλής ώστε να χρειάζεται και κάποιον άλλον ΠΑΝΤΑ μαζί του για να κάνει δραστηριότητες.
livefreeordie Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτός που ειναι μόνος σαν τον ψωριάρη, γιατί δεν έχει παρέες. H' μήπως αυτός που λόγω ανασφάλειας και κόμπλεξ χρειάζεται πάντα κάποιον μαζί του αλλιώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα; Χμμ... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Να πω μια. Το να πηγαινει κανεις για μπανιο/καφε/σινεμα/γουατεβα και μονος του και με παρεα, παιζει σα σεναριο ή μπα? Χαίρομαι που το βάζεις στο τραπέζι, θα σε αποκαλώ από δω και στο εξής ''η φωνή της λογικής''. 1
Pelvic Thrust Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 H' μήπως αυτός που λόγω ανασφάλειας και κόμπλεξ χρειάζεται πάντα κάποιον μαζί του αλλιώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα; Χμμ... Mπααα δε πάει έτσι... Αυτά στα λένε οι προβληματικοί για δικαιολογία για να δείξουν δήθεν αυτοπεποίθηση. Είναι οι ίδιοι που στο facebook ή στο Instagram βάζουν φωτογραφία οτιδήποτε άσχετο εκτός από τη φάτσα τους, το ίδιο και για τις χοντρές, και μετά κράζουν αυτούς που είναι ομορφοι/ομορφες κι έχουν κάτι να δείξουν... Όπως στα λεω εγω ειναι τωρα αν δεν αρεσει σε μερικους να ακουτε αλήθειες κοιτάξτε τις δικες σας ανασφάλειες και μη βαφτιζετε αλλους.
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Χαίρομαι που το βάζεις στο τραπέζι, θα σε αποκαλώ από δω και στο εξής ''η φωνή της λογικής''. Χα! Και δε θα εισαι ο μονος 1
idomeneas7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Έχοντας παιδι και γυναικα οχι μονο δεν εχω κανενα προβλημα να παω μονος στην παραλια αλλα θα πληρωνα οσο οσο για λιγες μοναχικες στιγμες ησυχίας και μπανιστηριου και φυσικα το τελευταίο που θα με ενοιαζε ειναι το τι θα σκεφτούν οι αλλοι. Το ιδιο και για ενα καφε στην καφετέρια. Ε βέβαια, αν πας με το παιδί πρεπει να το προσέχεις μην πνιγεί και χάνεις τα κωλαράκια. Η γυναίκα που σε ενοχλεί, δεν ξέρει να κολυμπάει και την προσέχεις κι αυτήν? Δώσε σε όλους μπρατσάκια - σωσίβια, πάρε ωτοασπίδες για την "ησυχία" και είσαι έτοιμος.
warlock9_0 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Mπααα δε πάει έτσι... Αυτά στα λένε οι προβληματικοί για δικαιολογία για να δείξουν δήθεν αυτοπεποίθηση. Είναι οι ίδιοι που στο facebook ή στο Instagram βάζουν φωτογραφία οτιδήποτε άσχετο εκτός από τη φάτσα τους, το ίδιο και για τις χοντρές, και μετά κράζουν αυτούς που είναι ομορφοι/ομορφες κι έχουν κάτι να δείξουν... Όπως στα λεω εγω ειναι τωρα αν δεν αρεσει σε μερικους να ακουτε αλήθειες κοιτάξτε τις δικες σας ανασφάλειες και μη βαφτιζετε αλλους. μανμου αυτοκτόνα λίγο please έφτασε 15 σελίδες το θέμα για να πει ο storm το γμημένα αυτονόητο λυπάμαι ειλικρινά αν αρκετοί από αυτούς που γράφουνε στο μπλα μπλα είναι στην ηλικία μου και σκέφτονται έτσι 7
phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ε βέβαια, αν πας με το παιδί πρεπει να το προσέχεις μην πνιγεί και χάνεις τα κωλαράκια. Η γυναίκα που σε ενοχλεί, δεν ξέρει να κολυμπάει και την προσέχεις κι αυτήν? Δώσε σε όλους μπρατσάκια - σωσίβια, πάρε ωτοασπίδες για την "ησυχία" και είσαι έτοιμος. Λίγες στιγμές για τον εαυτό του ζήτησε ο άνθρωπος, κι αμέσως να δεχθεί κριτική. Οι υπόλοιποι, γιατί ταΐζετε το troll;
idomeneas7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Kαθόλου κριτική, απλά προτείνω ιδέες. Γιατί έχει πλάκα.
Pelvic Thrust Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 μανμου αυτοκτόνα λίγο please έφτασε 15 σελίδες το θέμα για να πει ο storm το γμημένα αυτονόητο λυπάμαι ειλικρινά αν αρκετοί από αυτούς που γράφουνε στο μπλα μπλα είναι στην ηλικία μου και σκέφτονται έτσι Καλά εσύ πήγαινε να κανεις κύκλους... Μόνος σου.
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτι μου λέει πως ο Pelvic Thrust, σατιρίζει τον κλασικό τύπο, που έχει τα πάντα από Social Media, ποστάρει 100 φώτο από την παρέα του, αλλά και από το σώμα του,θεωρεί τον εαυτό του σούπερ κοινωνικό, και όποιος κάνει κάτι μόνος του είναι αξιολυπητος nerd...και γενικώς θέλει να δείχνετε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα