OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 25 είμαι και με ενδιαφέρει πολύ η εικόνα μου, δε θέλω να φαίνομαι ξεπεσμένος και περιθωριακός πηγαίνοντας σαν μονοχνωτος για μπανιο μονος μου. Γι αυτό εξάλλου υπάρχουν οι φιλοι και η δυνατή μουσικη για να περνας ωραια. Ετσι κι αλλιώς Ελλάδα και παραλίες κατεβαινω για το πολύ μισο μήνα, σιγα μη πηγαινα μονος μου σαν το μωμολο... Χεστηκανε οι άλλοι. Εγώ πηγαίνω χρόνια μόνος μου για μπάνιο, και κανένας μα κανένας δε μου είπε "Γιατί είσαι μόνος σου;" Πραγματικά σας λυπάμαι εσάς που εξαρταστε από την παρέα. Δηλαδή άμα καμιά μέρα η παρέα σου αποφασίσει να κάνει μαζική αυτοκτονία, θα ακολουθήσεις και συ; Ήμαρτον ρε παιδιά. Κανένας δεν θα σε δείχνει με το δάχτυλο, όταν είσαι μόνος. 5
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Θέλω να δω, πόσοι από σας έχετε τα κότσια, να πλησιασετε έναν τύπο που κάνει μπάνιο μόνος του, και να τον κραξετε... Μπορείτε η...κοκοκο;
panosno1com Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 μα γιατι να κραξουμε εναν τυπο που κανει μπανιο μονος του !! λες και πας στη παραλια για να κραζεις αλλους ξερω γω εκτος αν τον τρολλαρουμε οπως οι αμαν : λουκουμαδεςςςς σαλεπακιιιι χααχαχχ 2
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Γιατί ο άλλος χρησιμοποιούσε χαρακτηρισμούς, όπως "μόμολο", "μονόχνωτος" και τα ρέστα. Αν λοιπόν έχει τα κότσια, ας πάει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ χωρίς την παρέα του (1 εναντίον 5 δεν είναι αντρίκιο) και να πει: "Άντε ρε μονόχνωτε που πας μόνος σου για μπάνιο." 2
Pelvic Thrust Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Γιατί ο άλλος χρησιμοποιούσε χαρακτηρισμούς, όπως "μόμολο", "μονόχνωτος" και τα ρέστα. Αν λοιπόν έχει τα κότσια, ας πάει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ χωρίς την παρέα του (1 εναντίον 5 δεν είναι αντρίκιο) και να πει: "Άντε ρε μονόχνωτε που πας μόνος σου για μπάνιο." Για ποιο λόγο να πάω να διαπληκτιστώ με κάποιον που δεν έχω να χωρίσω κάτι, το πρόβλημα το έχει αυτός που είναι μόνος του όχι εγώ με την παρέα μου που την περνάμε ζάχαρη. Αν είναι αντικοινωνικός ο άλλος και περίεργος σιγά μη παω να τον προκαλέσω κιόλας... Άντρες είμαστε όχι μαλάκες. Κι ο άλλος λέει οτι δε θέλει δυνατή μουσική, γούστα ειναι αυτά. Εμείς παραλία με την παρεα πηγαίνουμε να περάσουμε καλά όχι να είμαστε ησυχαστήριο, αλλιώς θα ζητούσαμε ξαπλώστρες σε νεκροταφείο...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Πραγματικά τώρα; Το πρόβλημα το έχει αυτός που γουστάρει να κάνει πράγματα για τον εαυτό του μόνος του και γράφει την κοινωνία εκεί που το μελάνι δεν γράφει και όχι εσύ που πρέπει να είσαι με άλλους στην παραλία για να μην σε χαρακτήρισουν ως ξενέρωτο και μόμολο μην και δεχτείς κάποιον κοινωνικό παραγκωνισμό;
defacer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Έχω μεγάλες προσδοκίες από τα νέα μέλη του φόρουμ. Έρχεται και Παρασκευή! 4
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Έχω μεγάλες προσδοκίες από ''τα νέα μέλη'' του φόρουμ. Έρχεται και Παρασκευή! Φιξντ 2
redhotstef Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Εξαρτάται τι εννοούμε μπάνιο. Για τους πιο πολλούς μπάνιο ίσον μπαίνω δέκα λεπτά και μετά κάθομαι έξω καμιά ώρα παίζω τρώω κλπ. Τότε μόνος σου δεν έχει νόημα να πας. Αν έχεις σκοπό να το κάνεις σαν άθλημα και δεν έχεις ανάλογη συντροφιά φυσικά και πας μόνος Ακριβώς! Το να πας παραλια και μετα το μπανιο να κατσεις να διαβασεις βιβλιο, να δεις ταινια στο κινητο, κλπ δεν εχει νοημα, τα κανεις και σπιτι σου στην ησυχια σου. Η ηλιοθεραπεία ειναι καλη δικαιολογία βεβαια αλλα την κανεις και σε ταρατσα αν εχεις, αλλα προσωπικά πλεον την αποφευγω λογω εγκαυματων και πιθανούς καρκινους δερματος. Προτιμω απογευματα για μπανιο και πρωινα μεχρι μαξ στις δεκα. Επισης μπανιο μονος, εξαρταται που. Σε πολυσυχναστες παραλιες που υπαρχει πολυς κοσμος παρεες κλπ σιγουρα θα σε πιασει καταθλιψη. Ακομα και σε οργανομενες πλαζ, αν δεν ξερεις ουτε τον μπαρμαν η τον σερβιτόρο πχ, να λες οτι υπαρχει ενας γνωστος μου σε ακτινα 30 μετρων, ε τοτε θα σε κοιτανε και οι αλλοι περίεργα. Και να μην σε νοιαζει δηλαδή, υποσυνείδητα θα το νιωθεις σαν σκεψη, αλλα θα το καταπολεμας με γιαλακι ηλιου μαγκια θα το παιζεις καποιος, αλλοςςς. Σε παραλιες που δεν μαζευει πολυ κοσμο και ειναι χυμα φαση δεν εχει νοημα συζητησης. Θα δεις πολλους μοναχικους/ες. Θυμηθηκα την ταινια suntan την εχει δει κανεις;
defacer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ακριβώς! Το να πας παραλια και μετα το μπανιο να κατσεις να διαβασεις βιβλιο, να δεις ταινια στο κινητο, κλπ δεν εχει νοημα, τα κανεις και σπιτι σου στην ησυχια σου. Στο σπίτι σου δεν έχει άμμο να χώνεις μέσα τα δάχτυλα. Επίσης, προσωπικά όταν έχω τη δυνατότητα κάθομαι πολλές ώρες στην παραλία. Προφανώς και δε θα κάνω μπάνιο όλο αυτό το χρόνο, οπότε θα παίξει και άσκηση και βιβλίο και φαϊ και ποτό, πράγματα τα οποία μπορώ να κάνω και στο σπίτι μου αλλά κάθε άλλο παρά δεν έχει νόημα γιατί δεν είναι το ίδιο.
BadBoy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Πραγματικά τώρα; Το πρόβλημα το έχει αυτός που γουστάρει να κάνει πράγματα για τον εαυτό του μόνος του και γράφει την κοινωνία εκεί που το μελάνι δεν γράφει και όχι εσύ που πρέπει να είσαι με άλλους στην παραλία για να μην σε χαρακτήρισουν ως ξενέρωτο και μόμολο μην και δεχτείς κάποιον κοινωνικό παραγκωνισμό; Το πραγματικό κόμπλεξ το έχει αυτός που θεωρεί τον άλλο προβληματικό, αντί να κοιτάει πως να περάσει ο ίδιος καλά, μόνος ή με παρέα. Παρατηρώ μια απαξίωση και από τις δύο πλευρές και το βρίσκω αδικαιολόγητο. Ναι, περνάω καλά μόνο με παρέα, όποιος έχει αντίθετα γούστα ας πάρει το βιβλιαράκι του στην παραλία και θα περάσουν όλοι καλά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το πραγματικό κόμπλεξ το έχει αυτός που θεωρεί τον άλλο προβληματικό, αντί να κοιτάει πως να περάσει ο ίδιος καλά, μόνος ή με παρέα. Παρατηρώ μια απαξίωση και από τις δύο πλευρές και το βρίσκω αδικαιολόγητο. Ναι, περνάω καλά μόνο με παρέα, όποιος έχει αντίθετα γούστα ας πάρει το βιβλιαράκι του στην παραλία και θα περάσουν όλοι καλά. Συμφωνώ ότι ο καθένας περνάει καλά όπως θέλει. Θες να είσαι με παρέα ή χωρίς; Κανένα πρόβλημα. Αλλά όταν λες ότι αυτοί που είναι μόνοι τους είναι αντικοινωνικοί/ξενέρωτοι και μόμολα και ότι η εικόνα σου στηρίζεται στο αν θα πας για μπάνιο με άλλους για να μην σε πουν οι άλλοι όλους τους προηγούμενους χαρακτηρισμούς, ε τότε ποιος είναι προβληματικός;
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Να πω μια. Το να πηγαινει κανεις για μπανιο/καφε/σινεμα/γουατεβα και μονος του και με παρεα, παιζει σα σεναριο ή μπα? Ξερωγω, ο τυπος που την αραζει μονος του στην ξαπλωστρα και διαβαζει, ειναι de facto αντικοινωνικος και δεν εχει παρεες ή παιζει και να αποφασισε να περασει τη μερα μονος του επειδη ετσι? Kατ'αρχην το να επιλεγεις να κανεις μια δραστηριοτητα μονος, δειχνεις πως εχεις εξ'ορισμου την επιλογη να το κανεις. Γελαω πολυ με τα στερεοτυπα που βαζετε πρεπει να πω 5
Pelvic Thrust Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 ε τότε ποιος είναι προβληματικός; Αυτός που ειναι μόνος σαν τον ψωριάρη, γιατί δεν έχει παρέες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα