OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Πότε δε θα πήγαινα μόνος για μπάνιο εκτός και ήμουν σε διακοπές και η παρέα δεν μπορούσε για κάποιο λόγο. Η θάλασσα θέλει παρέα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη για να γίνει πλάκα παιχνίδια κλπ. Μόνος σαν το κούτσουρο τι να πας να κάνεις Βόλτα στην παραλία από πάνω μέχρι κάτω, μετά το κολύμπι. 1
haHa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μαλλον δε θες να καταλαβεις τι λεω και απλα θες αντιπαραθεση,οποτε δεν εχιε νοημα. Πηρα αδιαβροχη μηχανη ακριβως επειδη μου αρεσει η θαλασσα,απλα δεν εχουμε ολοι το χρονο και την καυλα να πηγαινουμε μονοι μας για μπανιο επειδη << μας αρεσει η θαλασσα >> . Καποιος που απεχει οπως εσυ 3 και 10 λεπτά απο την θάλασσα είναι λιγο περίεργο να λεει οτι δεν εχει χρόνο να πηγαίνει μόνος του στην θαλασσα, ενώ του αρεσει. Βέβαια, δια μαγείας βρισκει χρόνο για να παει με αλλους. Οπότε μαλλον του αρεσει το μπανιο με αλλους, οχι τοσο η θάλασσα για να παει μονος του και να απολαύσει αυτο που του αρέσει. 1
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Βασικά άλλο μ'αρέσει η θάλασσα (μέσα) και άλλο μ'αρέσει η παραλία (έξω). Αυτού που του αρέσει η θάλασσα, δηλαδή μέσα, χεστηκε αν είναι μόνος ή με παρέα.
overpower Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Βασικά άλλο μ'αρέσει η θάλασσα (μέσα) και άλλο μ'αρέσει η παραλία (έξω). Αυτού που του αρέσει η θάλασσα, δηλαδή μέσα, χεστηκε αν είναι μόνος ή με παρέα. Εκτος και αν δεν κολυμπαει και απλα του αρεσει να καθεται μεσα με παρεα/παιχνιδια κτλ. Προσωπικα και μπορω μονος και δεν μπορω. Αναλογως την μερα. Υπαρχουν μερες που παω μονος και ερχεται η αδερφη μου για καμια ωριτσα (δουλευει με σπαστο) και εγω συνολικα για 9 ωρες χωρις θεμα, αλλα και μερες που βαριεμαι απειρα. Γενικα διαβαζω κανα βιβλιο, ακουω μουσικη, ηλιοθεραπεια κτλ. Μπορει καποια στιγμη να κανω καμια βολτα και να επιστρεψω. 1
Anorymous Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εγω παντως μενω 3 λεπτα απο την παραλια της καλαματας,10 απο απομακρυσμενες παραλιες με λιγο κοσμο και 45 λεπτα απο Στουπα/Καρδαμυλη/Φονεα. Παρ ολα αυτα μονος για μπανιο δεν παω για κανενα λογο. Τα παραπανω τα γραφω για να γουσταρετε εσεις που κανετε 1 ωρα πορεια για να μπειτε σε κατουρημενα νερα. Θα ανεβασω και φωτος απο την παραλια του Φονεα απο την οποια μολις γυρισα. Είσαι χαζός με την καλή έννοια πάντα, μικρός που είχαμε μέσα στην Καλαμάτα σπίτι κάθε μέρα έκανα τρία χιλιόμετρα με τα πόδια να πάω για μπάνιο τώρα δύσκολα αλλά σίγουρα θα πήγαινα με κάποιο μέσο. Και είχαμε και ένα ηλιομενο στο χωριό που είναι λίγο έξω από κάλαματα πήγαινα κάθε μέρα στην μπούκα. 1
Aztec Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Είναι εντελώς εγκεφαλικό θέμα να κάνεις δραστηριότητες μόνος σου. Πάντα θεωρούσα κάπως να παω για καφέ ποτό μπάνιο μόνος ... δεν ενιωθα άνετα. Αλλά ... επειδη ταξιδευω με την δουλειά έχω κάνει σχεδον τα πάντα μονος στο εξωτερικό . Καφεδάκι , φαγητό , ποτό , cinema, όπερα κτλ κτλ . Εκεί δεν είχα κανενα θέμα γιατί ίσως ένιωθα πως είχα μια δικαιολογία ? ίσως γιατι δεν είχα επιλογή ? δεν ξερω 3
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Είσαι χαζός με την καλή έννοια πάντα, μικρός που είχαμε μέσα στην Καλαμάτα σπίτι κάθε μέρα έκανα τρία χιλιόμετρα με τα πόδια να πάω για μπάνιο τώρα δύσκολα αλλά σίγουρα θα πήγαινα με κάποιο μέσο. Και είχαμε και ένα ηλιομενο στο χωριό που είναι λίγο έξω από κάλαματα πήγαινα κάθε μέρα στην μπούκα. Το ίδιο κάνω και εγώ τώρα εδώ Σαλαμίνα. 3-4 χιλιόμετρα απ το σπίτι είναι με τα πόδια αλλά ευχαριστιέσαι να περπατάς εδώ στην περιοχή.
Pelvic Thrust Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Αν δες πας με καμια 10 ρια φιλους και σε μπιτσόμπαρο δε λεει. Φαίνεσαι παραξενος και περιεργος. Τι θα πουν οι αλλοι; Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2017 από Pelvic Thrust 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αν πας με καμια 10 ρια φιλους και σε μπιτσόμπαρο δε λεει. Φαίνεσαι παραξενος και περιεργος. Τι θα πουν οι αλλοι; Ε ναι στα 15 υπάρχει το πρόβλημα να σκέφτεσαι τι λένε οι άλλοι.
web_assasin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Είσαι χαζός με την καλή έννοια πάντα, μικρός που είχαμε μέσα στην Καλαμάτα σπίτι κάθε μέρα έκανα τρία χιλιόμετρα με τα πόδια να πάω για μπάνιο τώρα δύσκολα αλλά σίγουρα θα πήγαινα με κάποιο μέσο. Και είχαμε και ένα ηλιομενο στο χωριό που είναι λίγο έξω από κάλαματα πήγαινα κάθε μέρα στην μπούκα. Δουλευω φουλ και δεν προλαβαινω να κανω πολλα,ποσο μαλλον να παω για μπανιο μονος. Συνδιαζω φιλους,κοπελα και μπανιο. Σουκου ειμαστε τη μιση μερα παραλια,ειτε παλιοχωρα,ειτε μαντινεια,ειτε οπου μας βγαλει. Καποιος που απεχει οπως εσυ 3 και 10 λεπτά απο την θάλασσα είναι λιγο περίεργο να λεει οτι δεν εχει χρόνο να πηγαίνει μόνος του στην θαλασσα, ενώ του αρεσει. Βέβαια, δια μαγείας βρισκει χρόνο για να παει με αλλους. Οπότε μαλλον του αρεσει το μπανιο με αλλους, οχι τοσο η θάλασσα για να παει μονος του και να απολαύσει αυτο που του αρέσει. Εσεις που πατε για μπανιο μονοι σας μαλλον εχετε λιγο παραπανω ελευθερο χρονο,αλλιως θα βλεπαμε. Ζηλευω την αλλη που κολυμπαει λεει 3 ωρες.
haHa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δουλευω φουλ και δεν προλαβαινω να κανω πολλα,ποσο μαλλον να παω για μπανιο μονος. Συνδιαζω φιλους,κοπελα και μπανιο. Σουκου ειμαστε τη μιση μερα παραλια,ειτε παλιοχωρα,ειτε μαντινεια,ειτε οπου μας βγαλει. Εσεις που πατε για μπανιο μονοι σας μαλλον εχετε λιγο παραπανω ελευθερο χρονο,αλλιως θα βλεπαμε. Ζηλευω την αλλη που κολυμπαει λεει 3 ωρες. Οποτε το προβλημα δεν ειναι οτι δεν πας ποτε για μπανιο μονος, αλλα οτι δεν εχεις χρονο για να πας για μπανιο μονος γιατι λογω ελαχιστου ελευθερου χρονου (ενω απεχεις 3-10 λεπτα απο την θαλασσα) πρεπει να συνδυασεις φιλους, κοπελα και μπανιο. Υπαρχει ομως κοσμος που εχει εστω και λιγο ελευθερο χρονο και ετσι οπως πχ μπορει να παει για 1 ωρα τρεξιμο/ποδηλατο κλπ, μπορει να παει και για 1 ωρα για μπανιο. 1
Pelvic Thrust Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ε ναι στα 15 υπάρχει το πρόβλημα να σκέφτεσαι τι λένε οι άλλοι. 25 είμαι και με ενδιαφέρει πολύ η εικόνα μου, δε θέλω να φαίνομαι ξεπεσμένος και περιθωριακός πηγαίνοντας σαν μονοχνωτος για μπανιο μονος μου. Γι αυτό εξάλλου υπάρχουν οι φιλοι και η δυνατή μουσικη για να περνας ωραια. Ετσι κι αλλιώς Ελλάδα και παραλίες κατεβαινω για το πολύ μισο μήνα, σιγα μη πηγαινα μονος μου σαν το μωμολο...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Το να πηγαίνεις μόνος για μπάνιο (όταν σου αρέσει βέβαια) δεν σε κάνει ούτε ξεπεσμένο ούτε μονόχνωτο. Απλώς σου αρέσει να κάνεις μια δραστηριότητα μόνος σου. Σιγά το πράγμα ή το "ταμπού". Υ.Γ Και ναι το να σκέφτεσαι τι θα θεωρήσουν οι άλλοι ώστε να κάνεις κάτι είναι νοοτροπία 15 χρόνου. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2017 από Επισκέπτης
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 25 είμαι και με ενδιαφέρει πολύ η εικόνα μου, δε θέλω να φαίνομαι ξεπεσμένος και περιθωριακός πηγαίνοντας σαν μονοχνωτος για μπανιο μονος μου. Γι αυτό εξάλλου υπάρχουν οι φιλοι και η δυνατή μουσικη για να περνας ωραια. Ετσι κι αλλιώς Ελλάδα και παραλίες κατεβαινω για το πολύ μισο μήνα, σιγα μη πηγαινα μονος μου σαν το μωμολο... No No No και No... Θα κάνω ένα νέο topic για του χρόνου που θα λέει ο καθένας σε ποιο beach bar πήγε που είχε δυνατή μουσική και μετά θα μαζέψω τα στοιχεία και θα φτιάξω ένα app "Μπίτσιζ του αβόιντ"... 3
adi32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το να πηγαίνεις μόνος για μπάνιο (όταν σου αρέσει βέβαια) δεν σε κάνει ούτε ξεπεσμένο ούτε μονόχνωτο. Απλώς σου αρέσει να κάνεις μια δραστηριότητα μόνο σου. Σιγά το πράγμα ή το "ταμπού". Υ.Γ Και ναι το να σκέφτεσαι τι θα θεωρήσουν οι άλλοι ώστε να κάνεις κάτι είναι νοοτροπία 15 χρόνου. Εξαρτάται τι εννοούμε μπάνιο. Για τους πιο πολλούς μπάνιο ίσον μπαίνω δέκα λεπτά και μετά κάθομαι έξω καμιά ώρα παίζω τρώω κλπ. Τότε μόνος σου δεν έχει νόημα να πας. Αν έχεις σκοπό να το κάνεις σαν άθλημα και δεν έχεις ανάλογη συντροφιά φυσικά και πας μόνος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα