haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εγω παντως μενω 3 λεπτα απο την παραλια της καλαματας,10 απο απομακρυσμενες παραλιες με λιγο κοσμο και 45 λεπτα απο Στουπα/Καρδαμυλη/Φονεα. Παρ ολα αυτα μονος για μπανιο δεν παω για κανενα λογο. Τα παραπανω τα γραφω για να γουσταρετε εσεις που κανετε 1 ωρα πορεια για να μπειτε σε κατουρημενα νερα. Θα ανεβασω και φωτος απο την παραλια του Φονεα απο την οποια μολις γυρισα. Προφανως ανηκεις στην κατηγορια που δεν τους αρεσει η θαλασσα ιδιαιτερα.
web_assasin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Προφανως ανηκεις στην κατηγορια που δεν τους αρεσει η θαλασσα ιδιαιτερα. Μου αρεσει αρκετα η θαλασσα και τα θαλασσια σπορ. Αν ειχα αρκετο χρονο θα συνεχιζα,αλλα πλεον δεν υπαρχει χρονος ουτε για πιο βασικα πραματα. Για μπανιο θα παω με την κοπελα μου και με φιλους και αρκετες απο τις φωτο μας τις βγαζουμε υποβρυχιως,αντι να βγαζουμε φωτο με υποβρυχια Εσεις που πατε για μπανιο μονοι,μιλαμε για μπανιο σε παραλιες της Αθηνας?
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μου αρεσει αρκετα η θαλασσα και τα θαλασσια σπορ. Αν ειχα αρκετο χρονο θα συνεχιζα,αλλα πλεον δεν υπαρχει χρονος ουτε για πιο βασικα πραματα. Για μπανιο θα παω με την κοπελα μου και με φιλους και αρκετες απο τις φωτο μας τις βγαζουμε υποβρυχιως,αντι να βγαζουμε φωτο με υποβρυχια Εσεις που πατε για μπανιο μονοι,μιλαμε για μπανιο σε παραλιες της Αθηνας? Το "μου αρεσει αρκετα η θαλασσα", αλλα δεν παω για "μπανιο μονος για κανενα λογο" ερχονται λιγο σε αντιθεση. Μαλλον σου αρεσει το μπανιο με φιλους και οχι τοσο η θαλασσα αυτη καθεαυτη. Επισης, ηταν λιγο ακαιρο αυτο με τις υποβρυχιες φωτο. Πριν αγορασεις αδιαβροχη μηχανη, δεν πηγαινες για μπανιο; Φυσικα και πηγαινες, οποτε καταλαβαινεις ποσο ακαιρο με την συζητηση ηταν αυτο. Αν σου αρεσει αρκετα κατι, τοτε προφανως και βρισκεις χρονο και το κανεις και μονος σου κλπ απο το να εξαρτιεσαι απο αλλους. Ή καμια φορα μπορει να το απολαυσεις περισσοτερο μονος σου αυτο που σου αρεσει. Πχ σε καποιον μπορει να αρεσει να πηγαινει για καφε και ετσι να πηγαινει πιο 3 φορες την εβδομαδα για καφε. Σε καποιον που του αρεσει αρκετα η θαλασσα, μπορει να πηγαινει συχνα στη θαλασσα ή μπορει απλα να του αρεσει το κολυμπι κι ετσι να πηγαινει και κολυμβητηριο.
apostol1s Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Συνήθως δεν παμε για μπάνιο για να διαβάσουμε κάποιο βιβλίο.ειναι κριμα να διαβάζουμε καλοκαιρι ενω υπάρχουν αρκετά αξιοθέατα γύρω μας για να θαυμάσουμε η τουλαχιστον να προσπαθήσουμε να τα ριξουμε για να περάσουμε ομορφα και καυτά το βραδυ μας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εεεεεεεεεεεεεε Τώρα τα έχετε βάλει και με το διάβασμα; Δηλαδή μόνο συγκεκριμένες εποχές μπορεί κάποιος να διαβάζει;
feniaCat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Συνήθως δεν παμε για μπάνιο για να διαβάσουμε κάποιο βιβλίο.ειναι κριμα να διαβάζουμε καλοκαιρι ενω υπάρχουν αρκετά αξιοθέατα γύρω μας για να θαυμάσουμε η τουλαχιστον να προσπαθήσουμε να τα ριξουμε για να περάσουμε ομορφα και καυτά το βραδυ μας. εχω αρχισει να ξαναφήνω μουστάκι, για να το στρίβω κάθε φορά που διαβάζω ποστ σου 2
apostol1s Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αντι να σχολιάζεις οτι γράφω καλυτερα θα ηταν να μας πεις τι γνώμη σου 1
feniaCat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 σωστο μ αρεσει το διαβασμα στην παραλια, μ αρεσει και το ματι μου αρεσει να σκαω μονος παραλια και ολοι να με κοιτανε σαν σκουπιδι, μου αρεσει και να θυμαμαι με νοσταλγια τον καιρο που ειχα παρεα μου αρεσει να την βλεπω παλι να με κοιταει ντροπαλα ενω προσπαθει να κατουρησει στα ρηχα μ' αρέσει να θυμάμαι τα χέρια στην πλάτη με το αντιηλιακό μου αρεσει και με αμμο μου αρεσουν και τα βοτσαλα μ’ αρέσουν οι γυναίκες, μ’ αρέσουν τα λεφτά μα δεν μπορώ να γίνω υπόδουλος σε αυτάμ’ αρέσει όπως είμαι περνάω μια χαρά δεν πρόκειται να πάρω τον κόσμο σοβαρά η φιλοσοφία μου όλα να τα ζήσω και τη φαντασία μου να την εξαντλήσω
web_assasin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το "μου αρεσει αρκετα η θαλασσα", αλλα δεν παω για "μπανιο μονος για κανενα λογο" ερχονται λιγο σε αντιθεση. Μαλλον σου αρεσει το μπανιο με φιλους και οχι τοσο η θαλασσα αυτη καθεαυτη. Επισης, ηταν λιγο ακαιρο αυτο με τις υποβρυχιες φωτο. Πριν αγορασεις αδιαβροχη μηχανη, δεν πηγαινες για μπανιο; Φυσικα και πηγαινες, οποτε καταλαβαινεις ποσο ακαιρο με την συζητηση ηταν αυτο. Αν σου αρεσει αρκετα κατι, τοτε προφανως και βρισκεις χρονο και το κανεις και μονος σου κλπ απο το να εξαρτιεσαι απο αλλους. Ή καμια φορα μπορει να το απολαυσεις περισσοτερο μονος σου αυτο που σου αρεσει. Πχ σε καποιον μπορει να αρεσει να πηγαινει για καφε και ετσι να πηγαινει πιο 3 φορες την εβδομαδα για καφε. Σε καποιον που του αρεσει αρκετα η θαλασσα, μπορει να πηγαινει συχνα στη θαλασσα ή μπορει απλα να του αρεσει το κολυμπι κι ετσι να πηγαινει και κολυμβητηριο. Μαλλον δε θες να καταλαβεις τι λεω και απλα θες αντιπαραθεση,οποτε δεν εχιε νοημα. Πηρα αδιαβροχη μηχανη ακριβως επειδη μου αρεσει η θαλασσα,απλα δεν εχουμε ολοι το χρονο και την καυλα να πηγαινουμε μονοι μας για μπανιο επειδη << μας αρεσει η θαλασσα >> .
BadBoy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ντε και καλά κάποιος να είναι παράξενος. Προσωπικά χωρίς παρέα δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για μπάνιο, καφέ, σινεμά, έξοδο κλπ. Προτιμώ να κάτσω μέσα, όχι γιατί σνομπάρω το να πάω μόνος, αλλά γιατί δε θα περάσω καλά αν το κάνω. Σε καμία περίπτωση όμως δεν κοροϊδεύω αυτούς που το κάνουν. Είναι εκτός νοοτροπίας μου, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι παράξενο και άξιο προσοχής.
feniaCat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εεεεεεεεεεεεεε Τώρα τα έχετε βάλει και με το διάβασμα; Δηλαδή μόνο συγκεκριμένες εποχές μπορεί κάποιος να διαβάζει; πριν τις πανελληνιες και πριν ξεκινησει τα φαρμακα την λιστα με τις παρενεργειες για να φοβηθει, αυστηρα στο πανεπιστημιο περαν σκονακιου, λογοτεχνικα, σε παραλια αντι για ρακετες, και πριν υπογραψει για δάνειο, απαγορευεται
web_assasin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 πριν τις πανελληνιες και πριν ξεκινησει τα φαρμακα την λιστα με τις παρενεργειες για να φοβηθει, αυστηρα στο πανεπιστημιο περαν σκονακιου, λογοτεχνικα, σε παραλια αντι για ρακετες, και πριν υπογραψει για δάνειο, απαγορευεται what?
feniaCat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 ξερω τι σε μπερδευει, απανταω ακριβως σε αυτο που παρέθεσα πες τα δικα σου μαν μου
web_assasin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 ξερω τι σε μπερδευει, απανταω ακριβως σε αυτο που παρέθεσα πες τα δικα σου μαν μου Δε βγαζεις και πολυ ακρη μιας και τα εχεις γραψει οπως τα σκεφτεσαι,αλλα σε συγχωρω επειδη μ αρεσει το signature σου.
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 αντε μην χαζευουμε ομως με την κουβεντα ριξε τα ζαρια ψηλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα