theoritikos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εγώ άνετα πάω για μπάνιο μόνος μου. Το προτιμώ από το να παρακαλώ τον καθένα να σηκωθεί από τον καναπέ,και να πρέπει να ακολουθήσω τα χούγια του (να εχει χρυσή άμμο η παραλία, να μην έχει φύκια κλπ) 1
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μετά τι θα κάνεις? Θα κοζάρεις τα γκομενάκια
JohnTehGreek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πόσο θα κολυμπήσεις αν δεν είσαι αθλητής? Μετά τι θα κάνεις? Dude ξέρεις δεν είναι ανάγκη να βγάζει ρίζες ο κώλος σου κάθε φορά που πας για μπάνιο. Κάνεις μερικές βουτιές διαβάζεις κανά βιβλίο και έφυγες. Δεν είναι ανάγκη πάντα να κλείνεις 8ωρα σε μια παραλία...
*nenya* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Θα κοζάρεις τα γκομενάκια Θα κοζαρεις τα γκομενακια πισω απο το βιβλιο που θα διαβαζεις με παθος. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πόσο θα κολυμπήσεις αν δεν είσαι αθλητής? Μετά τι θα κάνεις? Εγώ στην παραλία πάω και κολυμπάω κανα τρίωρο, τι να πω δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι.
feniaCat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Θα κοζαρεις τα γκομενακια πισω απο το βιβλιο που θα διαβαζεις με παθος. εγω χρησιμοποιω εφημεριδα, εχει πιο ευρυγωνιο πιστευτό ελεύθερο πεδίο και πιο σοβαροφανη ηχο αναδιπλωσης της σελιδας
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Θα κοζαρεις τα γκομενακια πισω απο το βιβλιο που θα διαβαζεις με παθος και από τα μαύρα σου γυαλιά Φιξτ
feniaCat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Φιξτ ειναι αυτο που λεμε γυαλια για σπεσιαλ εμφανισεις; http://www.insomnia.gr/topic/653103-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-special-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 ειναι αυτο που λεμε γυαλια για σπεσιαλ εμφανισεις; γυαλιά για special αποκρύψεις
feniaCat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 δεν τον ηξερα τον ορο παντως τοσο καιρο τα ελεγα γυαλια για σπεσιαλ αναμνησεις
feniaCat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 αντε μην χαζευουμε ομως με την κουβεντα ριξε τα ζαρια ψηλε
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Οι περισσοτεροι που λενε οτι δεν θα πηγαιναν μονοι για μπανιο πιθανως να θελουν μια ωρα διαδρομη για να φθασουν στην θαλασσα. Αν πχ μενεις σε ενα νησι ή πχ μενεις Ναυπακτο ή Σαρωνιδα στην Αττικη ή σε οποιοδηποτε παραθαλασσιο μερος και η θαλασσα ειναι 10 λεπτα με τα ποδια, εννοειται οιτ πολυς κοσμος παει για μπανιο μονος του. Επισης, ειναι συνυθες να πηγαινε απλα για μιση ωρα ή μια ωρα για μπανιο. Δεν κλεινουν 5ωρα σαν αυτους που κανουν "ταξιδι" μιας ωρας για να πανε για μπανιο και τα μπανια τους εκτος απο τις διακοπες ειναι 5-10 ολο το χρονο. Φυσικα, ατομα που τους αρεσει η θαλασσα, ακομα και μια ωρα διαδρομη να εχουν να κανουν, την κανουν ευχαριστα και πηγαινουν μονοι τους για μπανιο. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2017 από haHa
lary7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 αδερφε σιγουρα ητανε η γκολντι και οχι μια μεση πατούλαινα από κηφισά; άμα δεν ειναι αδιαβροχο και το μακιγιαζ, αντε να εισαι και σιγουρος μετα Η Γκολντιε τελειωμενο φραψαλο, πολυ ρυτιδα αλλα οΡασελ λεβεντης. Απλα ξυνισε λιγο οταν καποιοι του ζητησαν αυτογραφο
web_assasin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εγω παντως μενω 3 λεπτα απο την παραλια της καλαματας,10 απο απομακρυσμενες παραλιες με λιγο κοσμο και 45 λεπτα απο Στουπα/Καρδαμυλη/Φονεα. Παρ ολα αυτα μονος για μπανιο δεν παω για κανενα λογο. Τα παραπανω τα γραφω για να γουσταρετε εσεις που κανετε 1 ωρα πορεια για να μπειτε σε κατουρημενα νερα. Θα ανεβασω και φωτος απο την παραλια του Φονεα απο την οποια μολις γυρισα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα