Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δεν είπαμε ότι μας φαίνεται μπας κλας. Είπαμε ότι μας φαίνεται βρώμικη, με χάλια πεζοδρόμια, έλλειψη πάρκων και οδηγούς που περνάνε συνεχώς με κόκκινο τις διαβάσεις πεζών. Και γενικώς επικρατεί το χάος. Βέβαια αν δεν έχεις ζήσει/επισκεφθεί μια πραγματική δυτική χώρα δεν έχεις μέτρο σύγκρισης Υ.Γ δεν είπαμε ότι υπάρχει έλλειψη δραστηριοτήτων
JohnTehGreek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Η εγώ ζω σε άλλη Αθήνα, η απλά εσείς έχετε ζήσει στο Παρίσι και η Αθήνα σας φαίνεται μπας κλας. By the way, web_assassin έχεις καταντήσει γραμματόσημο. Όσο σε φτύνω τόσο περισσότερο κολας. Όπου γράφω, βλέπω το ονομα σου, ασχετα αν δε διαβάζω τι γράφεις. Σε έχω στη λίστα αγνοησης, και απλά χάνεις το χρόνο σου αν δε το έχεις πάρει χαμπάρι. Πιο πιθανό να είσαι σε άλλη Αθήνα εσύ. Ή ζεις σε καμία Κηφισιά ή καμιά Βούλα (που είναι οργανωμένες περιοχές πολύ όμορφες) και πηγαίνεις Αθήνα κέντρο μόνο για να διασκεδάσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πιο πιθανό να είσαι σε άλλη Αθήνα εσύ. Ή ζεις σε καμία Κηφισιά ή καμιά Βούλα (που είναι οργανωμένες περιοχές πολύ όμορφες) και πηγαίνεις Αθήνα κέντρο μόνο για να διασκεδάσεις. Πίστεψε με τα σπασμένα πεζοδρόμια υπάρχουν παντού ακόμη και στη Κηφισιά και στη Βούλα. Δεν ξεφεύγεις από πουθενά από αυτή την κατάσταση.
JohnTehGreek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πίστεψε με τα σπασμένα πεζοδρόμια υπάρχουν παντού ακόμη και στη Κηφισιά και στη Βούλα. Δεν ξεφεύγεις από πουθενά από αυτή την κατάσταση. Τουλάχιστον είναι πιο σπάνιο φαινόμενο, εμείς εδώ στο κέντρο της Αθήνας απλά δεν τα χρησιμοποιούμε πια, πηγαίνουμε από τον δρόμο.
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Η Κηφισιά έχει όντως πράσινο, αλλά το στυλ των σπιτιών είναι έτσι, που νομίζεις ότι θα βγει ο Freddie Krueger από κει. Βούλα είναι όντως καλύτερα, αλλά όλοι οι δήμοι λίγο πολύ, έχουνε χώρους με πράσινο. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Ξεχνάτε όμως τις αμέτρητες λεωφορειακες γραμμές που έχουμε; Η το ότι η εγκληματικότητα στην Ελλάδα γενικά, είναι περιορισμένη σε σχέση με άλλες χώρες;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σε άλλες χώρες οι εγκληματικότητα είναι χαμηλότερη, έχουν πολύ καλύτερες γραμμές λεωφορείων, έχουν και πράσινο παντού, καλά πεζοδρόμια και τα αυτοκίνητα, επίσης, δεν πατάνε τους πεζούς. Α και οι κάτοικοι δεν πετάνε τους φραπέδες στο δρόμο. Τι προσπαθείς να δικαιολογήσεις, τα αδικαιολόγητα;
web_assasin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Η εγώ ζω σε άλλη Αθήνα, η απλά εσείς έχετε ζήσει στο Παρίσι και η Αθήνα σας φαίνεται μπας κλας. By the way, web_assassin έχεις καταντήσει γραμματόσημο. Όσο σε φτύνω τόσο περισσότερο κολας. Όπου γράφω, βλέπω το ονομα σου, ασχετα αν δε διαβάζω τι γράφεις. Σε έχω στη λίστα αγνοησης, και απλά χάνεις το χρόνο σου αν δε το έχεις πάρει χαμπάρι. Ολοι χανουμε το χρονο μας οταν απανταμε σε δικα σου θεματα,δεν εχει να κανει μονο με εμενα. Πραγματικα δε γινοταν να με νοιαξει λιγοτερο που ατομα σαν εσενα με εχουν σε λιστα αγνοησης,κανονικα θα σε ειχα και εγω αλλα ριχνω πολυ γελιο με τα θεματα που ανοιγεις,για αυτο και σε κραταω.
apostol1s Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 ειναι τοποθεσιες που πρεπει να πας για μπανιο μονος και αλλες που πρεπει να εχεις παρεα.εξαρταται παντα απο τον χωρο εαν θα ειμαστε μονοι η οχι
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 ειναι τοποθεσιες που πρεπει να πας για μπανιο μονος και αλλες που πρεπει να εχεις παρεα.εξαρταται παντα απο τον χωρο εαν θα ειμαστε μονοι η οχι Σε αυτό έχεις ένα δίκιο, γιατί στις ανοργανωτες θεωρείτε πιο "νορμάλ" να πας μόνος. Μια άλλη απορία που μου δημιουργήθηκε, είναι πόσες οι πιθανότητες να δεις διάσημο ΟΛΟΜΟΝΑΧΟ χωρίς τους μπράβους του/της, για μπάνιο; Γενικά το έχουν οι διάσημοι να μη κυκλοφορούν ποτέ μόνοι....αλλά να απολαύσουν ένα μπάνιο με την ησυχία τους, δεν παίζει;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σε ιδιωτικές παραλίες μόνο. Και μιλάω για πραγματικούς διασήμους, όχι έλληνες "διασήμους".
lary7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σε ιδιωτικές παραλίες μόνο. Και μιλάω για πραγματικούς διασήμους, όχι έλληνες "διασήμους". Σκιαθο πριν χρόνια καναμε μπανιο διπλα απο Kurt Russel και Goldie Hawn, ηταν μονοι τους πανω στο κυμα και αραζαν...Σε κανενα 2ωρο εκει που θα παω θα ειναι λογικα και ο Σπαλιαρας, ερχεται αραζει σε μια παραλια εδω καθε χρονο, φετος βεβαια τον ζαλιζαν λιγο παραπανω. Αν δεν θελουν καμερες και φωτογραφους ξέρουν και οι διάσημοι που πρεπει να πανε....
adi32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πότε δε θα πήγαινα μόνος για μπάνιο εκτός και ήμουν σε διακοπές και η παρέα δεν μπορούσε για κάποιο λόγο. Η θάλασσα θέλει παρέα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη για να γίνει πλάκα παιχνίδια κλπ. Μόνος σαν το κούτσουρο τι να πας να κάνεις
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πότε δε θα πήγαινα μόνος για μπάνιο εκτός και ήμουν σε διακοπές και η παρέα δεν μπορούσε για κάποιο λόγο. Η θάλασσα θέλει παρέα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη για να γίνει πλάκα παιχνίδια κλπ. Μόνος σαν το κούτσουρο τι να πας να κάνεις Μια ιδέα είναι να κολυμπήσεις.
adi32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πόσο θα κολυμπήσεις αν δεν είσαι αθλητής? Μετά τι θα κάνεις?
feniaCat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σκιαθο πριν χρόνια καναμε μπανιο διπλα απο Kurt Russel και Goldie Hawn, ηταν μονοι τους πανω στο κυμα και αραζαν...Σε κανενα 2ωρο εκει που θα παω θα ειναι λογικα και ο Σπαλιαρας, ερχεται αραζει σε μια παραλια εδω καθε χρονο, φετος βεβαια τον ζαλιζαν λιγο παραπανω. Αν δεν θελουν καμερες και φωτογραφους ξέρουν και οι διάσημοι που πρεπει να πανε.... αδερφε σιγουρα ητανε η γκολντι και οχι μια μεση πατούλαινα από κηφισά; άμα δεν ειναι αδιαβροχο και το μακιγιαζ, αντε να εισαι και σιγουρος μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα